--------------------------------/
در ضمن یک چیز دیگه!
این اصطلاحی که راه افتاد "به سلامتی کسی که ...."
یعنی چی؟؟
قطعا صلوات که نیست ....

تنها برای من تداعی کننده ی لحظه ی قبل از خوردن مشروب هست...
حالا چرا بین بچه مسلمون ها باب شده ؟؟....الله اعلم
یاالله
[/quote]
دقيقا.
اميدوارم ك از روي ندانستن باشه.
خ زشته واقعا
![[تصویر: larg_134891323821850.jpg]](http://iraniangraphic.com/user_pic/larg_134891323821850.jpg)
ببخشید ترول های من رو واس چی حذف کردین؟

حالا اون یارانه ها هیچی یکیش که در مورد دودکش بود اصن
![[تصویر: z96ty3t3e4z0m4sep1y.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7876362468/z96ty3t3e4z0m4sep1y.jpg)
(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۳:۲۳)zohre150 نوشته است: [ -> ]حالا یه غضنفر اشتباهی نوشتم همه میان میکوبونن تو سرم...
می تونین ببندید تاپیک رو یا اگه خوشتون نمیاد نیاین بخونین و اعتراض نکنین.
شما که مسلمونی و میدونی دل شکستن حق الناسه باید جواب بدی ....راه های بهتری هم وجود داره واسه بیان کردنش که دل طرف نشکنه....
باشه ما نه می خندیم نه شوخی می کنیم نه با نامحرم حرف میزنیم و نه......همش نه..
دقیقا عین خشک مذهبا رفتار می کنیم ببینیم چی میشه....
انسان جایز الخطاست مفهوم اینو می فهمین؟؟؟
خانم محترم، در این تاپیک قبلاً هم اینگونه نظرات زیاد بوده، و علت اینکه اونها رو ندیدین این هست که نسبتاً تازه تشریف آوردین.
بحث تمام دوستان(همونطور که در ارسال اول تاپیک و تبصرههای مؤکدش مشخص هست) بحث همیشهی جوکهای ایرانی بوده که چندین سال هست از این مشکلات داره، و بتدریج در سخنهای هممون نفوذ کرده(مثلاً خودم حتی همین چند روز پیش هم نمیدونستم "غضنفر" یعنی چی، و تو خونه گفتم:"اگه فلان جور شد اسم من رو بذارید غضنفر"

(شکلک خجالت با حالت غمگین کمبودش احساس میشه) در مورد خود من علت وحشت و غم زیادم همین هست که اثراتش رو دارم روی خودم و اطرافیانم روز به روز میبینم). همونطور هم که گفتم موارد یکی نیست، مثلاً همین الآن که ناظر محترم دو مورد رو اونجا اصلاح فرمودهاند، باز مواردی باقی مونده، یعنی برداشت شما اشتباه هست که منظور همه، شما و اون یه مورد بوده.
همونطور که همگی میدونیم داره از این عبارات
بصورت سیستماتیک در جوکها استفادهی مداوم میشه(در مورد جوکهای مربوط به مقدسات این مسئله روشنتر میشه که چقدر این حرکت سازمانیافته هست).
من هم منظورم همیشهی تاپیک بود، که شاید کاربران و مدیران بخوان تو روش کار این تاپیک یه اصلاح کلی صورت بدن. اگر روش اشکال نداره، چرا باید با وجود زحمت ناظرین و مدیران اینطور باشه؟
ببینید دوستان، بحث چیزی نیست که اینطوری حل بشه که یه موردی رو ما ببینیم و گزارش حذف شدنش رو بدیم،
بحث فرهنگسازیای هست که بعد از استفاده شدن صورت گرفته(یعنی تمام چیزی که سرش بحث هست در این مرحله تموم میشه)، و حذف شدنش دیگه به هیچ دردی نمیخوره(که در این مرحله بحثی نیست، چون میشه گزارش کرد).
به هر حال اگر منظورتون حرف بنده بود، من رسماً و عمیقاً عذرخواهی میکنم که با توضیحات ناکافی خودم موجب شدم این تصور بوجود بیاد که منظورم فرد خاصی بود، و این هم مسلماً از نقص در رفتار من هست و باید اصلاح بشه، و تنها زمانی میتونه اصلاح بشه که به اندازهی کافی ازش خجالت بکشم.
اعتراف میکنم دخترا فرشته ان
ما پسرا هم آدمیم
دخترا ; سجده رو نمیبینم چرا !؟؟
زود باشید ، سرییییییع!!
مـــــن اگــــه یـــــه نفــــــر دیگــــه بودمــــو ، خــــــودمـــو می دیـــدم
عـــــاشقــــش می شــــدم بی شـــــک
ولی شمــــاهـــــا انــــگار نـــه انگــــــار !
خجــــالت نمی کشیــــد واقعــــاً !؟
دقت کردین تو این یه ساعت مونده به افطار اینقدر طول میکشه که
اگه برنامه ریزی کنی میتونی توش ازدواج کنی بچه دار هم بشی !
ﺣﻮﺻﻠﻢ ﺳﺮ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻡ ۱۱۸
ﮔﻔﺘﻢ :ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺍﺩﯾﺴﻮﻥ ﺭﻭ ﻟﻄﻒ ﮐﻨﯿد
ﺍﻭﻧﻢ ﯾﻪ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺩﺍﺩ
ﺁﻗﺎ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺯﻧﮕﯿﺪﯾﻢ
ﯾﮑﯽ ﻭﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﮔﻔﺖ ﺗﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﻓﺎﺭﺍﺑﯽ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ؟
اگه قراره پستهای من حذف بشه بهتره همش حذف بشه!
دوستم زنگ زده میگه اس ام اس در مورد سرما خوردگی داری بهم بدی ؟!؟
من :|
اینترنت جهانی :|
××××××××××××××××××××
شوخی دخترا و پسرا
شوخی پسرا
ﺍﻭﻟﯽ :من ترمز ماشینشو میبرم یه کم دورِ هم بخندیم
ﺩﻭﻣﯽ: ﺣَـﻠــــﻪ ﺩﺍﺩﺍ
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺷﻮﺧﯽ ﺩﺧﺘﺮﺍ:
ﺍﻭﻟﯽ: ﻣﻦ ﻣﺪﺍﺩﺷﻮ ﺑﺮﻣﯿﺪﺍﺭﻡ ﺗﻮ ﻧﮕﻮ ﺩﺳﺖ ﻣﻨﻪ
ﺩﻭﻣﯽ : ﻭﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﯼ
عجب هیجــــــــانی
ﺑﺎﺷﻪ ﻋﺰﯾـــﺰززززﻡ
×××××××××××××××
مدرسان شریف 2
زنگ زدم مدرسان شریف!
گفت:بله ,بفرمایید
گفتم:مدرسان شریف
گفت:بله درسته,امرتونو بگید
گفت:مسخره کردین؟
گفت:دیگه مزاحم نشید
حقشونه نامرداااااااا یکم بفهمن ما چی میکشیم
والااااا
اگه قراره پستهای من حذف بشه بهتره همش حذف بشه!