تو مغازه های تکفیری ها(وهابی ها) یک تابلو زدن ، روش نوشتن :
انفجار بیجا ، مانع کسب است :|
.
.
.
.
پ.ن : درست پسند جان ، لطفاً گزارش نکن : )
گفت : حــــاج آقا ! من شنیده ام اگر انسان در نمـــــاز متوجه شود
که کسی در حال دزدیدن کفش اوست، می تواند نماز را بشکند و
برود کفشش را بگیرد، درست است حاج آقا ؟!
شیخ گفت : درست است برادر !
نمازی که در آن حواست به کفشت است، اصلاً باید شکست ...!

چند دقیقه پیش داییم اس داد چه خبر؟منم گفتم خبر ازاین بدتر که 4روز دیگه باید بریم مدرسه اونم نه گذاشت و نه برداشت گفت:مگه هنوز میخوای درس بخونی؟؟!!!واسه رفتگری تا همینجام که خوندی زیاده!!!
خدایی فک و فامیله ما داریم؟؟؟
کلا انگیزه ی تحصیل منو برد زیر سوال!!!!!خخخخخخ
آرزو های من خیلی بی حیان
هیچ کدوم جامه ی عمل نمی پوشن !
بی ادبا
داشتم فکر میکردم خوب دیگه کم کم هوا سرد میشه دیگه کولر نمیخواد روشن کنی هی باباهه بیاد خاموش کنه که یدفه یاده بخاری افتادم :||||
از همین الان دارم می
لرزم
پیاده شدن از مترو تو ایران مث شنای قورباغه میمونه
باید جمعیت جلوی در مترو رو بشکافی تا بتونی پیاده شی!
ساعت دو شب بود كه متوجه شدم يه نور توي سالن خونه تكون مي خوره با ترس و كنجكاوي رفتم ببينم چيه
فكر مي كنيد چي ديدم ؟دزد؟ قاتل؟روح؟....؟
ديدم بابام خيلي مظلوم نشسته كف زمين يه كاسه آش هم جلوشه مامانمم مثل كسايي كه دزد گرفته با چراغ قوه بالاي سرش ايستاده
ميگم چه خبره؟مامانم ميگه بابات وانمود مي كنه رژيم گرفته نگو شبا مياد تلافي مي كنه صداي خش خش اومد فكر كردم دزده خواستم بزنمش
خوب باباجون گرسنه اي در ملأ عام بخور كه اينطوري ضايع نشه ديگه
یه بار به مامانم گفتم مامان منو از توخیابون برداشتین ؟؟؟
میگه نه بابا اگه تو خیابون بودی که برت نمیداشتیم !
تورو یه نفر گذاشت دم در مارو تو عمل انجام شده قرار داد!
منو میگی: هی روزگار

(((((((((((
ﺁﺩﻣﺎ ﻣﺜﻞ ﺩﻭﭼﺮﺧﻪ ﻫﺴﺘﻦ !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﺷﺎﯾﺪﻡ ﻧﺒﺎﺷﻦ
ﻭﻟﯽ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ من ﻭﻇﯿﻔﻪ ﯼ ﺧﻮﺩﻡ
ﺩﻭﻧﺴﺘﻢ ﺍﻻﻥ ﯾﻪ پستی همینجوری ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ بزارم و برم :|
بی مزه هم خودتونین : )
(۳۰/شهریور/۹۲ ۱۱:۰۶)™SAViOR نوشته است: [ -> ]پ.ن : درست پسند جان ، لطفاً گزارش نکن : )
مگه همون یکی رو حذف کردن؟

پس جای نگرانی نیست.
گذشته از این، خیلی وقته که حتی مخربتر و تابلوتر از اینها رو گزارش نمیکنم، تا ببینم کسی در اونها اشکالی میبینه یا نه.
چشم! خاموش میمونم.
شاید اشتباهی که بوجود بیاد این تصور باشه که مسئلهی یه گزارش یا تذکر، کم کردن یه ارسال از یه همچنین تاپیکی در یه همچنین زمانهای باشه، اما نه، مسئلهی آرمانی هست که این تاپیک میخواد بهش برسه، و زمانهای که میخواد بسازه.
تمام کارهای ما نمیبودند بیهوده / اگر در کار میبستیم روزی کاردانی را
ﺁﺭﺍﯾﺸﮕﺎﻩ ﻣﺮﺩﻭﻧﻪ۲۰ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺶ:ﺩﺍداﺵ ﮔﻮﺷﻪ ﺳﯿﺒﯿﻼﺗﻮ ﭼﻪ ﻣﺪﻟﯽ ﺑﺰﻧﻢ ؟
ﺁﺭﺍﯾﺸﮕﺎه های ﺍﻻﻥ:ﻋﺳﯿﺴﻢ…ﺍﺑﺮﻭﻫﺎﺗﻮ ﻫﺸﺘﯽ ﮐﻨﻢ ﯾﺎ ﺷﯿﻄﻮﻧﯽ ؟
ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻝ آینده :ﻗﻮﻟﺒﻮﻭﻭﻥ ﺍﻭﻥ ﺷﮑﻞ ﻧﺎﺯﺕﺑ ﺸﻢ ﺟﻮﺟﻮی ﻣﻦ ﻣﯿﮑﺎﭖ ﺧﻠﯿﺠﯽ ﺑﺰﻧﻢ ﯾﺎ
ﻻﯾﺖ ﺍﺭﻭﭘﺎﯾﯽ ﻧﺎﻧﺎﺯ؟!
...........................................................................................................................................
یه جوری درباره دونه های انار میگن با نظم و ترتیب یکجا نشسته که انگار دونه های ذرت شلوارک پوشیدن تو کوچه فوتبال بازی میکنن!
............................................................................................................................................
پرمصرف ترین جملات دنیا
دوتا از پرمصرف ترین جملات دنیا:
I love you
Made in China
..........................................................................................................................................
باید به بعضی ها گفت حیف اون کیلو بایت هایی که واسه باز کردن پروفایل تو هدر می رفت!