تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۱۴/مرداد/۹۲ ۲۳:۴۸)درست پسند نوشته است: [ -> ]عزیز دلم،
همه‌جا فضای فکری حاکمه!
یه جا اجازه میده هرمطلبی آورده بشه،
یه جا دلش
اتفاقاً اینجا یه ذره که هیچ، چند کیلومتر اجازه داده میشه از مرز رد بشن. اگه دست من بود معنی این یه ذره بیشتر مشخص میشد!Big Grin
ولی بحث بحثه دیگه! تا موقعی که منطقی باقی بمونه چه فرقی داره یک به پنجاه یا یک به یک؟
همین بحث‌های حجاب توی کامنت‌های بعضی سایتهای خبری راه میفته، و بعضی جاها هم برعکس اینجا افراد مخالف حجاب اجباری(یا کلاً خود حجاب) بیشترن. از نظر ما مشکلی نداره بریم بین اونها بحث کنیم، ولی فط اگه فضا منطقی باشه(نه فحش و فحش‌کاری).
ببین زیاد بودن یک طرز تفکر فرق میکنه با حاکم بودن یک طرز تفکر
الان من اینجا چند تا از ترول های غیر سیاسیم حذف شده؟بدون هیچ بحثی،بدون هیچ گفتگویی،حالا این تایپیک رو میگیم اصلا واسه گفتگو نیست،توی یه تایپیک حجاب.اگه من الان برم توی تایپیک های حجاب در دفاع از بی حجابی مقاله بنویسم،کلی کار کنم تضمینی هست فردا صبح تایپیک من حذف نشده باشه؟این یعنی حاکم بودن طرز تفکر،این جور مواقع بحث بیهوده ست!فقط باید تایید کردSmile
(۱۴/مرداد/۹۲ ۲۳:۵۱)Tishtar نوشته است: [ -> ]ببین زیاد بودن یک طرز تفکر فرق میکنه با حاکم بودن یک طرز تفکر
الان من اینجا چند تا از ترول های غیر سیاسیم حذف شده؟بدون هیچ بحثی،بدون هیچ گفتگویی،حالا این تایپیک رو میگیم اصلا واسه گفتگو نیست،توی یه تایپیک حجاب.اگه من الان برم توی تایپیک های حجاب در دفاع از بی حجابی مقاله بنویسم،کلی کار کنم تضمینی هست فردا صبح تایپیک من حذف نشده باشه؟این یعنی حاکم بودن طرز تفکر،این جور مواقع بحث بیهوده ست!فقط باید تایید کردSmile
مثلاً اون ترولی که گذاشته بودین و موردش رو نمیدونستین، خب از نظر خیلی‌ها واضحه که چقدر نامناسب هست!
برای ناطرین خیلی سخت میشه که هرچی نامناسب بود و یا طی گزارش حذف کردن بخوان به ارسال‌کننده‌اش اطلاع بدن، استخدام اینجا نیستن که! بنده‌خداها دارن لطف میکنن که به وضعیت Topicها نظارت میکنن.

در مورد بحث هم: از این حرفها گفته شده، و صد بار براساس مبانی در موردش بحث شده و اثبات شده که نادرست هست، چرا من باید انتظار داشته باشم که اگر چنین چیزی بگم "تضمین" وجود داشته باشه که حرفم حذف نشه؟
بیکار که نیستن همون یه بحث رو هزار بار انجام بدن. بیست بار انجام دادن کافیه. اگر کسی میخواد ببینه حرفش جوابی داره یا نه، میتونه اونها رو بخونه(جستجو کنه). اگر حرفی بود که قبلاً مطرح نشده بود(مثلاً در همون مورد حجاب)، فکر نمی‌کنم اگر بصورت منطقی مطرح بشه، کسی باشه که بجای بحث کردن حذفش کنه(چندین مورد دیده‌ام در این تالار که رعایت حال این افراد شده).

توجه داشته باشید، "منطقی" باشه، نه "گلایه‌ای" و "تبلیغی".
(۱۴/مرداد/۹۲ ۲۲:۱۹)درست پسند نوشته است: [ -> ]مثلاً در این مورد ما حسن‌ظن به خرج میدیم و میگیم منظور زن و شوهر هست و رابطه‌ی دوستی حرام نیست(موشکافی هم نمی‌کنیم تا به نتیجه‌ی خلافش برسیم).
اما در مورد اینها
(از یه دونه دیگه هم ایراد گرفتم، متوجه شدم اشتباه می‌کردم، ویرایش کردم)
نمیدونم، شاید لازم باشه شما بیایید با همون دایناسورهایی که تو مدرسه هم‌کلاسی‌شون بودم هم‌کلام بشید تا وقتی تو فیس‌بوک از این چیزها مینویسن منظورشون رو بگیرید.

البته من که نگهبان شما نیستم. از ما گفتن بود. خداحافظ ِ این تاپیک.

نمیدونم ذهن شما چرا همچین راه ها و جاهایی رو میره ...

من هیچ تصور بدی نسبت این متن ها نداشتم
....
بسم الله الرحمن الرحیم

ببینید دوستان

ما سربازان جنگ نرم هستیم

دشمن توسط خوراک های رسانه ای شما رو مسموم میکنه

همون طور که عاشق چشم و ابروی شما نیست که بیاد فیلمشو کف خیابون شهر شما و یا مجانی از طریق اینترنت به دست شما برسونه همون طور هم خوراک های دیگشو به شما میده

بدون شک سایت های سرگرمی خواه یا ناخواه میتونن لانه دشمن باشن

میشه یه تاپیک زد و روی این طنز ها بحث کرد

ما باید کمی با بقیه فرق داشته باشیم و حداقل یچیزی رو که میبینیم از کنارش رد نشیم

فکر کنیم روش شاید نکته بدی داشته باشه

بزودی یک مطلبی رو که قبلا جای دیگه ای زده بودم رو به این تالار میارم ببینید و روش فکر کنید ببینید چیه داستان

فقط یادمون باشه عمرمونو که تو این تالار و جاهای دیگه میزاریم یه خروجی مثبت ازش بگیریم

والعصر ان الانسان لفی خسر....

این هم موضوع مورد نظر

صرفا در مورد مطالب طنزی که مثلا میگن اون موقعی که میخوایم یچیزی بزاریم تو یخچال تا آخر کیپ کیپه ولی موقعی که میخوایم یچیزی بخوریم انگار تازه از شرکتش خریدیمWink موارد مشابه به این تاپیک مراجعه کنید

امیدوارم برداشت بد نشه

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-27440.html
(۱۵/مرداد/۹۲ ۱:۵۶)Patriot نوشته است: [ -> ]نمیدونم ذهن شما چرا همچین راه ها و جاهایی رو میره ...

من هیچ تصور بدی نسبت این متن ها نداشتم
....
دوست عزیزم،
هموطن عزیزم،
من هم برای همین گفتم شاید لازم باشه با بچه‌های اینجا هم‌کلام بشید، چون تهران زودتر از بقیه‌ی جاها وضعش خراب شد(البته الآن دیگه همه‌جا رو رسانه فتح کرده)، و اگه یه نفر در تهران تمام دوران مدرسه رو در مدارس بشدت‌مذهب‌گرا نگذرونده باشه، میتونه بگه طرف چه منظوری داشته.

این بی‌شرف‌ها که حتی آیه‌ی قرآن رو هم به کلمات زشت میگیرن، و تو جمع‌های خودمونی تقریباً تمام جملاتشون رکیک هست، فکر نمیکنم پیش بیاد که حرف غیرمنظوردار هم بزنن!!! آدم میانه هم دارن‌هاااا ، ولی اون خیلی فعال‌هاشون که بقیه رو دنبال خودشون میکشونن واقعاً یه نوع موجود درنده هستن.

من هم میدونم که شما تصور بدی از اون نداشتید(اگر داشتید که نمیاوردیدش) ولی بحث من اصلاً اینه که هم‌نشینی با اینها دیر یا زود یه نصیبی از فسادشون به آدم میرسونه، و ما هم خودمون میتونیم نوع صددرصد مثبت اینها رو بسازیم.
میگم بهتر نیست یه تاپیک جدا واسه حرفاتون باز کنید؟
من هر دفعه میام بخندم بحث های اینجوری میخونم.
الان چند صفحه هست پست خنده دار نیست. یه تاپیک دیگه بزنید بهتره.
[تصویر: 1000831_613114022056601_91435392_n.jpg]

!!!
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام واحترام

باآرزوی قبولی طاعات وعبادات همگی

دراین مدتی که بنده کسالت داشتم سعی میکردم صرفا به گزارشات رسیدگی کنم وبقیه کاربردوش سایر معاونین محترم بود.
اما خوب صرفا جهت اطلاع یادآور میشوم که تمام قوانین وخط قرمزهای این تاپیک قبلا به نظرسنجی گذاشته شد وخود کاربران محترم رای به این قوانین دادند. اینکه هرتصویری ارائه نشود،توهین به اقوام ممنوع باشد،فکاهی اگر باشد ابتذال ومطلب نامربوط نداشته باشدو... .

بنده واقعا ازطرف خودم عذرخواهی میکنم از دوستانی که باسرعت پایین نت به امید مطالعه ولذت بردن از مطلبی این تاپیک رو بازمیکنند وبا گفتگوی آزاد بین اعضا روبرو میشوند.(منظورم پستهای بالانیست چون بودنشان اتفاقا سازنده است.)

اصطلاحا کل کل بین دختر وپسر ومطالب این چنینی مذموم هست،بنده وسایرین هم آدم خشکی نیستیم اما رعایت حقوق دیگران رو واجبتر میدونم.

تاپیک روند خوبی داشت وصرفا اگر گزارشی ارسال میشد رسیدگی میکردیم تااینکه این چندروزاخیربه حق داد همه بلند شده که این چه وضعی است.؟!

بنابراین بااحترام به حق وحقوق همگی وتاکید دوباره اینکه سیاست تالار همان است ومحتوای این تاپیک همچنان بایددرراستای اهداف تالاربچرخد به مدت یک روز این موضوع بسته میشودوپس از بازشدن آن نیز باکسی تعارف وشوخی نخواهیم داشت.

درپناه حق
روزی در دادگاه قلم قاضی به زمین افتاد.

مرد گفت: جناب قاضی کلنگتان بر روی زمین افتاده! آن را بردارید.

قاضی با عصبانیت جواب داد: مردک این قلم است نه کلنگ! تو فرق بین کلنگ و قلم را نمی‌دانی؟

مرد گفت: هرچه که هست تو با آن خانه مرا ویران کرده‌ای.

عبید زاکانی

به فکرم که قلم عبید زاکانی چه بوده که با آن ساخته؟
[تصویر: 39054594229546518762.jpg]
آدرس های مرجع