تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
هرکاری میکنم آیفونم وصل نمیشه به اینترنت....

دکمه شو که می زنم در خونه باز میشه....!!!

پس این ملت چی میگن ما با آیفون میایم اینترنت...!!!!!!!!!!!!!!!

الان اگه شما همینجوری بی کار بشینید به نظر پدر و مادرتون بچه همساده بهتر از شما همینجوری بی کار میشینه!!!!!!!!!

تازه به این نتیجه رسیدم که:

بچه
[تصویر: th?id=H.4988953521818549&pid=1.7...p;amp;rs=1]همساده= [تصویر: th?id=H.4822454855009600&pid=1.7...p;amp;rs=1]غازه

[تصویر: 67857641370014490163.jpg]
[تصویر: 22786271355221659834.jpg]

[تصویر: 63294512370477453861.jpg]

[تصویر: 07773040164953540200.jpg]
[تصویر: 28173041526959670420.jpg]

[تصویر: 32096850526664829341.jpg]

[تصویر: 17570064489115276457.jpg]
داشتم میرفتم برم دیدم گرفته نشسته گفتم بزار بپرسم ببینم میاد نمیاد دیدم داره میگه برو نمیخام بیام بزار بگیرم بخوابم.
.
.
.
.
این جمله چند فعل دارد؟؟
آب ریزش بینی دارم ، رفتم داروخونه یه قرص ضد حساسیت بگیرم . تو عوارض جانبیش نوشته:

سردرد، سرگیجه، نفخ، حالت تهوع، اختلال در خواب ، دو بینی، اختلال در تشخیص، نارسایی کبد،
نارسایی کلیه، نارسایی قلب، سکته قلبی، سکته مغزی، مرگ ناگهانی! ...

پشیمون شدم ، میکشم بالا امنیتش بیشتره :|
یک سوال بسیار ساده جواب دهید تا متوجه شوید سمت راست مغزتان خوب کار می‌کند!؟
کمی‌فکر کنید، سوال زیاد مشکلی نیست ولی اگر قادر به حل این سوال باشید...
جاهای خالی رو با چه اعدادی باید پر کرد؟
16 , ...,1000, 15, ... , 20 ,10
عجله نکنید!
کمی‌فکر کنید، سوال زیاد مشکلی نیست ولی اگر قادر به حل این سوال باشید
نشان فعالیت خوب سمت راست مغز شماست!
برای دیدن جواب صحیح بروید پایین.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

عجله نکنید کمی فکر کنید!
.
.
.
.
.
16 ,60 ,1000, 15, 3 , 20 ,10
ده بیست سه پونزده، هزار و شصت و شونزه!!
راستی اون قضیه‌ی سمت راست مغز رو هم جدی نگیرید!
حتی تصورشم سخته یه شاعر تو خلوت خودش دست به قلم شه
و تمام احساساشو جمع کنه و بنویسه : ناری ناری ناری ...یه گوله اناری داری ! :|
(۲۹/مرداد/۹۲ ۱۸:۲۷)boghz نوشته است: [ -> ]حتی تصورشم سخته یه شاعر تو خلوت خودش دست به قلم شه
و تمام احساساشو جمع کنه و بنویسه : ناری ناری ناری ...یه گوله اناری داری ! :|

این که خوبه...

شاعر میفرمایند:

جیگیلی، جیگیلی، جیگیلی، جیگیلی، جیگیلی، جیگیلی، جیگیلی، جیگیلی، ...
...
اخماتو وا کن!
چند سال پیش رفته بودم مدرسه ی شبانه برای مراقبت سر امتحان فیزیک پیش دانشگاهی
تا به حال مراقب اون مدرسه نبودم، برای همین کسی منو نمیشناخت.
خواستم وارد حوزه ی امتحانی بشم دیدم چند از بچه ها دارن با هم کل کل می کنن. گفتم برم ببینم داستان از چه قراره.
من اصلا چهرم به مراقبا هییییییچ شباهتی نداشتCool
رفتم توی جمعشون دیدم بــــــــه بــــــــه ! بحثشون سر نوع تقلبهاییه که می خوان سر امتحان انجام بدن!

دیدم اولی یه دفترچه ی خوشگل دست ساز کوچیک در آورد که توش خلاصه تمام مطالب فیزیک بود. از فرمولها گرفته تا نکات مهم. اندازش نصف کف دست بود و حدود 20 برگ داشت. واقعا روش کار کرده بود انصافا.
دومی برگشت گفت بروووو بابا. اینکه چیزی نیست. دیدم یه برگه به اندازه ی کف دست در اورد که توش خیلییییییی ریز تمام مطالب و فرمولها نوشته شده بود. جالب این بود که خیلی هم خوانا بود. تعجب کردم. چون امکان نداشت اینقدر ریز باشه و اینقدر هم خوانا. ازش پرسیدم چطوری درستش کردی؟! گفت روی یه برگه ی A4 تمام نکات و فرمولها رو خیلی تمیز نوشتم، بعد بردم دادم زیراکسش کردن برام توی قطع کف دست!Big Grin

یهو دیدم یکی دیگشون هست که توی دستش یه چیزهایی نوشته. پیش خودم گفتم این دیگه خیلیییییی ضایست. اما دقت کردم دیدم فقط در حد چندتا جمله هست. پرسیدم ببینم تو چیکار کردی؟!
دیدم نوشته قسمت مکانیک جیب چپ، قسمت دینامیک جیب راست، قسمت حرکت نوسانی جیب بغل، و قسمت فیزیک اتمی جیب پیراهن!!!!!!!!!!Big GrinHappy
منو داااااااااریSurpriseExclamation

یعنی واقعا به این اندازه وقتی که روی اینا گذاشته بودن، اگه نشسته بودن لای کتابو باز می کردنو دو کلام می خوندن پاس شده بودن!Big Grin

سرتون رو درد نیارم ما رفتیم توی حوزه ی امتحان. بچه ها تشریف آوردن سرجلسهBi Dandoon
هرکدومشون یه نگاه به من می کردن یه نگاه به هممممم. یعنی کارد میزدی خون نمیومد ازشون!
هیچییییییی دیگه بقیه ی داستان رو خودتون حدس بزنیدCoolBasiji
آدرس های مرجع