شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
حضرت زهرا سلام الله علیها:
اِنَّ السَّعیدَ، کُلَّ السَّعیدِ، حَقَّ السَّعیدِ مَن أحَبَّ عَلِیاً فی حَیاتِه وَ بَعدَ مَوتِه؛
همانا سعادتمند(به معنای) کامل و حقیقی کسی است که امام علی(علیه السلام) را در دوران زندگی و پس از مرگش دوست داشته باشد.
مجمع الزوائد علامه هیثمى، ج9، ص 132
به نام خدا
امام حسین علیه السلام می فرمایند:
به راستی که مردم بنده دنیا هستند و دین لقلقه زبان آنهاست،تا جایی که دین وسیله زندگی آنهاست،دین دارند و چون در معرض امتحان قرار گیرند،دینداران کم می شوند.
تحف العقول،ص 245
دو چیز است که انسان را از گناه باز می دارد:
1- یاد خدا
2- یاد مرگ
پيامبر صلى الله عليه و آله:
لا تَسُبُّوا الناسَ فَـتَـكتَسِبُوا العَداوَةَ بَينَهُم؛
به مردم ناسزا نگوييد، كه با اين كار در ميان آنها دشمن پيدا مى كنيد.
(كافى، ج2، ص360، ح 3)
از امام صادق (علیه السلام) سوال شد کدام مرد افضل تر است ؟
مردی که سخنان شما را نشر میدهد و آن را در دل شیعیان استوار میکند ، یا مردی عابد که چنین نیست ؟
امام (علیه السلام) فرمود : آنکه سخنان ما را نشر دهد و آن را در دل شیعیان استوار سازد از هزار عابد برتر است.
اصول کافی جلد 1 صفحه 33 حدیث 9
بنام ستار معاصی عاصیان
از امام حسن عسگری (علیه السلام) نقل است که فرموده اند:
[/font][font=Tahoma]لَیسَتِ العِبادَةُ کَثرَةَ الصیّامِ وَ الصَّلوةِ وَ انَّما العِبادَةُ کَثرَةُ التَّفَکُّر فی أمر اللهِ؛
عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار خدا
اندیشیدن است.تحف العقول، ص448
بسم الله الرحمن الرحيم
وقتي به مشكلي برخورد كردي عاقلانه حركت كن ، كريمانه صبر كن و به خلايق شكايت نكن ، به كساني كه رحم نمي كنند . ما خدايي داريم كه از مادر مهربان تر و بر هر امري قادر است ..
امام سجاد (علیه السلام)
مولا علی علیه السلام:
مَن عَرَفَ قَدرَ نَفسِهِ لَم یُهنِها بِالفانیاتِ.
آن کس که شأن خود را بشناسد، آن را با کارهای فانی خوار نمی سازد.
پيامبر صلىاللهعليهوآله :
ما مِن شابٍ تَزَوَّجَ فى حَداثَةِ سِنِّهِ اِلاّ عَجَّ شَيطانُهُ : يا وَيلَهُ ، يا وَيلَهُ! عَصَمَ مِنّى ثُلُـثَى دينِهِ ، فَليَتَّقِ اللّهَ العَبدُ فِى الثُّـلُثِ الباقى ؛هر جوانى كه در سن كم ازدواج كند ، شيطان فرياد بر مىآورد كه : واى برمن ، واى بر من! دو سوم دينش را از دستبرد من ، مصون نگه داشت . پس بنده بايد براى حفظ يك سومِ باقى مانده دينش ، تقواى الهى پيشه سازد
بحارالانوار،ج78،ص 347
(۲۵/دی/۹۰ ۱۰:۱۲)saloomeh نوشته است: [ -> ]پيامبر صلىاللهعليهوآله :
ما مِن شابٍ تَزَوَّجَ فى حَداثَةِ سِنِّهِ اِلاّ عَجَّ شَيطانُهُ : يا وَيلَهُ ، يا وَيلَهُ! عَصَمَ مِنّى ثُلُـثَى دينِهِ ، فَليَتَّقِ اللّهَ العَبدُ فِى الثُّـلُثِ الباقى ؛ هر جوانى كه در سن كم ازدواج كند ، شيطان فرياد بر مىآورد كه : واى برمن ، واى بر من! دو سوم دينش را از دستبرد من ، مصون نگه داشت . پس بنده بايد براى حفظ يك سومِ باقى مانده دينش ، تقواى الهى پيشه سازد
بحارالانوار،ج78،ص 347
عالی بود . تنها چیزی که می توانم بگویم !