شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
![[تصویر: 22222222.jpg]](http://www.montazer.ir/images/M_images/22222222.jpg)
خدایا هدایتم کن ، زیرا میدانم که گمراهی چه بلای خطرناکی است.
خدایا هدایتم کن که ظلم نکنم ، زیرا میدانم که ظلم چه گناه نابخشودنی است.
خدایا نگذار دروغ بگویم ، زیرا دروغ ظلم کثیفی است
بسم الله الرحمن الرّحیم
امیرالمومنین (علیه السلام) :
آرزوهايت را كم كن، اعمالت خالص مي شوند.
«غررالحكم، ح 6793»
قال الصادق عليه السلام :
ما سد الله عزوجل على مؤ من باب رزق الا فتح الله له هو خير منه .
خداى عزوجل بربنده مؤ من خود درب رزقى را از باب حكمت نمى بندد. مگر اينكه درب ديگرى را از باب رحمت خود كه بهتر از آنست بروى او باز مى گشايد.
وسائل الشيعه ج 12، ص 33.
رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند :
دوست شایسته مانند عطر فروشی است كه اگر عطرش را به تو ندهد ، بوی عطرش به تو خواهد رسید.
امیر المومنین(علیه السلام) :
اللَّهَ اللَّهَ فِي الْقُرْآنِ لَا يسْبِقُكمْ بِالْعَمَلِ بِهِ غَيرُكمْ
خدا را! خدا را! در باره قرآن، مبادا دیگران در عمل کردن به دستورات آن از شما پیشی گیرند.
نهجالبلاغة، نامه47، ص421
بسم الله الرحمن الرحيم
به نام خداوند بخشاينده مهربان
اِلهي لا تُؤَدِّبْني بِعُقوُبَتِكَ وَلا تَمْكُرْ بي في
خدايا مرا به مجازات و عقوبتت ادب مكن و مكر مكن به من
به نام يزدان پاك
اميرالمومنين (علیه السلام) فرمودند:
بر حذر باش از اينكه خداوند تورا در هنگام معصيتش ببيند يا در هنگام
طاعتش تو را نيابد .
اگر چنين باشي از زيانكاران خواهي بود . پس هرگاه توانايي مي يابي ،
برانجام طاعت خدا توانا شو و هر گاه ناتوان مي شوي ، از ارتكاب معصيت خدا ناتوان شو.
وسائل الشيعه
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند:
[b]أَتُحِبُّ أَنْ يَلِينَ قَلْبُكَ وَ تُدْرِكَ حاجَتَكَ ؟ اِرْحَمِ الْيَتيِمَ وَامْسَحْ رَأْسَهُ وَ أَطْعِمْهُ مِنْ طَعامِكَ يَلِنْ قَلْبُكَ وَ تُدْرِكْ حاجَتَـكَ؛
آيا دوست مي داري قلب تو نرم گردد و حاجت خود را بيابي؟ بر يتيم رحم كن و بر سر وي دست نوازش بكش و از غذاي خويشتن به او بخوران تا قلب تو نرم شده و حاجت خود را بيابي .
[/b]
( نهج الفصاحه ص 6 )
امام سجاد عليه السلام فرمودند:
سَمِعتُ الحُسَينَ عليه السلام يَقولُ : لَو شَتَمَني رَجلٌ في هَذهِ الأُذُنِ ـ وَأومى إلى اليُمنى ـ وَاعتَذَر لي في الاُخرى لَقَبِلتُ ذلك مِنهُ ، وَذَلِكَأنَّ أميرَالمُؤمِنينَ عَليَّ بنَ أبي طالبٍ عليه السلام حَدَّثَني أنَّهُ سَمِعَ جَدّي رسولُ اللّه صلى الله عليه و آله يَقولُ : لا يَرِدُ الحَوضَ مَن لَم يَقبَلِ العُذرَ مِن مُحقٍّ أو مُبطِلٍ؛
از حسين عليه السلام شنيدم كه مىفرمايد : اگر مردى در اين گوشم ـ اشاره به گوش راست خود كرد ـ مرا دشنام دهد و در ديگرى از من پوزش بخواهد ، پوزش او را مىپذيرم ؛ چرا كه امير المؤمنين على بن ابى طالب عليه السلام برايم نقل كرد كه از جدّم رسول خدا صلى الله عليه و آله شنيد كه مىفرمايد: بر حوض كوثر وارد نمىشود كسى كه عذر را ـ موجّه باشد يا غير موجّه ـ نپذيرد .
احقاق الحقّ : 11 / 431