اولین بار که این جمله رو شنیدم خیلی روم تاثیر گذاشت و حسابی منو به فکر فرو برد.
حضرت علی(علیه السلام) فرموده اند:« قیمت شما بهشت است . خودتان را به کمتر از بهشت نفروشید.»
که البته کاملترش هم این بود:
«تن خودتان را به کمتر از بهشت نفروشید و روحتان را به کمتر از ایمان و بندگی خدا.»

هر کس از شما پرسید ارزش و قیمت شما چیست؟ بگویید : برگه ی کوچکی روی بدن ما زده اند به نام بهشت. تازه این کم آن است. البته بالاتر از بهشت هم داریم که ما نمی دانیم چیست.
قَالَ علی(عليه السلام):
اتَّقُوا مَعَاصِيَ اللَّهِ فِى الْخَلَوَاتِ فَإِنَّ الشَّاهِدَ هُوَ الْحَاكِمُ
از نافرمانى خدا در خلوت ها بپرهيزيد، زيرا همان كه گواه است، داورى مى كند
(نهج البلاغه.حكمت 324)
بسم الله الرحمن الرحیم
ببخشید من معنی این حدیث رو که گفته شده نفهمیدم!
نقل قول:«مَن عمِلَ فی بِدعةٍ خَلّاهُ الشّیطانُ والعِبادةَ ، وألْقى علیهِ الخُشوعَ والبُكاءَ»
«هر كس به بدعتى عمل كند، شیطان او را با عبادت تنها گذارد و خشوع و گریه بر او فرو افكند»
(۳۱/تیر/۹۰ ۱۸:۰۶)بیداری12 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
ببخشید من معنی این حدیث رو که گفته شده نفهمیدم!
نقل قول:«مَن عمِلَ فی بِدعةٍ خَلّاهُ الشّیطانُ والعِبادةَ ، وألْقى علیهِ الخُشوعَ والبُكاءَ»
«هر كس به بدعتى عمل كند، شیطان او را با عبادت تنها گذارد و خشوع و گریه بر او فرو افكند»
دوست عزیز از جمله بدعتهایی که اهل تسنن در ماه رمضان بدان تاکید دارند
نماز تراویح است.
حال کسی که به بدعتی چنین عمل می کند و حال آنکه هیچگاه سنت
پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و دستور ایشان
به اینگونه عبادتها نبوده است،اگر فردی در چنین عبادتی حال گریه و خشوع داشت بداند که به
با خدا راز و نیاز نمی کند،بلکه...
مـي دونيد دارم به چي فك مي كنم؟به اينكه چقد ادما مي تونن تاثير گذار باشه!!
اميدوارم اين جور جاها جايي باشه كه انسان بتونه خودشو تويه اين دنيايه مجازي كثيف بالا بكشه!!!
- واي به دله امامم -
خدایا از تو پوزش می خواهم اگر در حضور من بر مظلومی ستم رفته و من او را یاری نکرده ام
و در حق من احسانی صورت گرفته و من سپاسگذار آن نبوده ام
و خطا کاری از من پوزش خواسته ومن آن را نپذیرفته ام
ونیازمندی از من چیزی طلب کرده و من به او نبخشیده ام
و مومنی بر گردن من حقی داشته و من آن را به جا نیاورده ام
و عیب مومنی بر من آشکار گردیده و آن را نپوشانده ام
وگناهی به روی آورده و از آن کناره نجسته ام.
ای معبود من! از همه ی این خطاها و همانند آنها از تو پوزش می خواهم;پوزشی از روی
پشیمانی که مرا در رویارویی با نظایر آنها اندرز دهنده ای باشد.پس بر محمد و خاندانش درود
فرست و چنان کن که پشیمانی من از لغزش هایی که دچارشان شده ام و تصمیم من بر
ترک گناهانی که برایم پیش می آید،توبه ای باشد که برای من دوستی ات را در پی آورد ای
دوست دار توبه کاران.
صحیفه ی سجادیه نیایش سی و نهم;ترجمه ی محمد مهدی رضایی
(۱۶/آذر/۸۹ ۱۰:۵۲)guided نوشته است: [ -> ] (۷/آذر/۸۹ ۲۰:۴۸)علی 110 نوشته است: [ -> ]هزارجور گرفتاری و راه حلش تو نماز به سراغمون میاد
علت اینه که باور نداریم هیچ جا خبری نیست و کسی بی اذن خدا نمیتونه برای ما کاری بکنه
اگه قرار اتفاقی برای ما بیافته اگه میخواد خیری برسه یا ضرری دفع بشه اگه میخوایم به قربی و معرفتی برسیم و خلاصه هر چی که میخوایم فقط جاش همین جاست وتوجه به همین بارگاهی که در حضورش بار یافتیم باید خدا خودش به ما لطفی کنه و بفهمیم هیچ جا خبری نسیت
علي جان سلام
روزي از بزرگي پرسيدم چه كاري انجام بدم تا در نماز حضور قلب داشته باشم
ايشون جواب داد : اگه راهي پيدا كردي به ما هم بگو!!! 
البته اين جواب به خاطر افتادگي ايشون بود
من خواهش مي كنم اگه حديثي در مورد اينكه چه طور مي شه در نماز حضور قلب پيدا كرد مي دونيد براي ما هم نقل كنيد
موفق باشيد
از یه آدم کار درستی همین سوال رو پرسیدم،
گفت اگر آدم خوبی باشی،حضور قلبت توی نماز زیاد میشه...
فقط باید "آدم خوبی" باشی !...