شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند:
أَتُحِبُّ أَنْ يَلِينَ قَلْبُكَ وَ تُدْرِكَ حاجَتَكَ ؟ اِرْحَمِ الْيَتيِمَ وَامْسَحْ رَأْسَهُ وَ أَطْعِمْهُ مِنْ طَعامِكَ يَلِنْ قَلْبُكَ وَ تُدْرِكْ حاجَتَـكَ؛
آيا دوست مي داري قلب تو نرم گردد و حاجت خود را بيابي؟ بر يتيم رحم كن و بر سر وي دست نوازش بكش و از غذاي خويشتن به او بخوران تا قلب تو نرم شده و حاجت خود را بيابي .
نهج الفصاحه ص 6
تا جمعه دیگر .... ![align=CENTER]امام صادق علیه السلام :
[b]النَّظَرَ فِي الْمُصْحَفِ مِنْ غَيرِ قِرَاءَةٍ عِبَادَةٌ
نگاه به متن قرآن حتی بدون قرائت آن عبادت است.
منلايحضرهالفقيه، ج2، ص205.
سلام
دست همه درد نکنه.خدا پدر و مادرتون رو حفظ کنه.
بچه ها شما خیلییییییییی.......... خوبید خیلی
خیلی جو اینجارو دوست دارم.احساس میکنم خدا بچه های این جارو خیلی دوست داره .میام این جا تازه می فهمم چقدر بدم.یه جورایی از خودم دلخور میشم ،خیلی دوست دارم شبیه بچه های این جا باشم.بچه ها شما خیلی مهربون و پاکید.میشه برام دعا کنید.ممنون.
خدایا عاشقتم.خدایا شکرت.
بازم ،بچه ها مرسی.شما ها فوق العاده اید.خیلی سفیدین.مثل برف و بارون به دل میشینین.
التماس دعااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بسم الله الرّحمن الرّحیم
رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ... جانم به فدایش ... می فرمایند :
به کوچکی گناه نگاه نکنید،
ببینید به چه کسی گستاخی کرده اید
بحارالانوار ج 74 ص 170
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
حدیث پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) درباره همنشين خوب
حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند: الجَليسُ الصالِحُ خَيرٌ مِن الوَحدَةِ وَ الوَحدَةُ خَيرٌ مِن جَلِيسِ السُّوء؛ همنشين خوب بهتر از تنهايي است و تنهايي بهتر از همنشين بد.
به گزارش ايسنا، با توجه به تاثير فوقالعاده معاشرت در شكلگيري شخصيت انسان، در انتخاب معاشران خود بايد دقت لازم را را به كار گيريم .
با وجود اينكه در طول تاريخ افرادي طرفدار گوشهگيري و انزوا بودهاند و فوائدي مانند دوري از ريا، حسد، غيبت و تكبر و مورد تهمت و سوءظن قرار گرفتن را براي آن شمردهاند، اما معاشرت صحيح و زندگي اجتماعي كه ظرف ظهور و بروز فضايل و شخصيت وهويت انسان است، بهتر از انزوا بوده و تكامل بشري را در پيدارد.
البته هر يك از اين 2 مضرات و منافعي دارند، اما منافع معاشرت بسيارمهمتر و غيرقابل اغماض است، ضمن آنكه توصيه شده كه همنشين انسانها بايد بهتر از خود فرد باشد تا بر عقل و دين افراد بيافزايد.
آسيبهايي كه ممكن است معاشرت با ديگران به همراه داشته باشد شايد بتوان « دخالت درامور خصوصي و پنهان ديگران» ، « شايعه پراكني» و « نگرش انتفاعي و سوءاستفاده از ديگران» برشمرد.
صلوات
یا الله
سلام
حکمت 253 نهج البلاغه
وَ كَانَ ع يَقُولُ: أَحْلِفُوا الظَّالِمَ إِذَا أَرَدْتُمْ يَمِينَهُ- بِأَنَّهُ بَرِيءٌ مِنْ حَوْلِ اللَّهِ وَ قُوَّتِهِ- فَإِنَّهُ إِذَا حَلَفَ بِهَا كَاذِباً عُوجِلَ- الْعُقُوبَةَ وَ إِذَا حَلَفَ بِاللَّهِ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ لَمْ يُعَاجَلْ- لِأَنَّهُ قَدْ وَحَّدَ اللَّهَ تَعَالَى
روش سوگند دادن ستمکار
(سياسى، اعتقادى) و درود خدا بر او، فرمود: آنگاه که خواستيد ستمکارى را سوگند دهيد از او بخواهيد که بگويد (از جنبش و نيروى الهى بيزار است» زيرا اگر به دروغ سوگند خورد، پس از بيزارى، در کيفر او شتاب شود، امّا اگر در سوگند خود بگويد «به خدايى که جز او خدايى نيست» در کيفرش شتاب نگردد، چه او خدا را به يگانگى ياد کرد
به نام خدا
امام صادق (علیه السلام) مي فرمايد :
مومن كامل در عهد خدا ثابت و به پيمان خدا وفادار است و از كساني است
كه در قران به وفاداري معرفي شده و در دنيا نگران نيست و در قيامت نمي هراسد .
بحار الانوار ج 15
قال الامام السجّاد (علیه السلام):
هیچ قطرهاى نزد خدا محبوبتر از این دو قطره نیست : قطره خونى که در راه خدا ریخته شود و قطره اشکى که براى خدا در دل شب فرو افتد .
[b](بحار الأنوار، ج 69، ص 378، ح31 - منتخب میزان الحکمة، ص 78)
به نظرم امام تو این حدیث راجع به خیلی چیزا صحبت کردن.
اولین درسی که من ازین حدیث گرفتم این بود که محبوبترین کارها نزد خدا جهاد و عبادته.که اینو قبلش هم میدونستم ولی این حدیث بدجور به دلم نشست.
دومین درس اینه که بهترین موقع برای اینکه با اخلاص خدا رو عبادت کنی شب هاست و من یکی واقعا نتیجه گرفتم.
سومین درسش برای من این بود که برای رضایت و قرب خداوند باید این دوتا رو جلوتر و بالاتر از هر کاری تو زندگیم قرار بدم..
امام صادق علیه السلام :
هرگز سختیها و بیچارگی های خود را برای مردم تشریح نكن ،
اولین اثرش این است كه وانمود میشود
تو در میدان زندگی زمین خورده ای و
از روزگار شكست یافته ای
در نظرها كوچك میشوی .
شخصیت و احترامت از میان میرود ".
بحارالانوار، جلد 11 ، صفحه . 114
وَلاَ تَجْعَلُواْ اللّهَ عُرْضَةً لِّأَيْمَانِكُمْ أَن تَبَرُّواْ وَتَتَّقُواْ وَتُصْلِحُواْ بَيْنَ النَّاسِ وَاللّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ ﴿۲۲۴بقره﴾
و خدا را دستاويز سوگندهاى خود قرار مدهيد تا [بدين بهانه] از نيكوكارى و پرهيزگارى و سازشدادن ميان مردم [باز ايستيد] و خدا شنواى داناست (۲۲۴)
قسم نيست بر نام ايزد صلاح
که بر خويش سازيد آن را سلاح