تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: (A+)احادیث و نکته های نابی که در زندگی من بسیار اثر گذار بودند&
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
از پدرم رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلّم) درباره مردان و زنانی که در نمازشان سستی و سهل انگاری مکنند, پرسیدم. آن حضرت فرمودند: هر زن و مردی که در امر نماز سستی و سهل انگاری داشته باشد, خداوند او را به پانزده بلا مبتلا می گرداند...

جام نیوز؛ حضرت زهرا (سلام الله عليها) میفرماید : از پدرم رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلّم) درباره مردان و زنانی که در نمازشان سستی و سهل انگاری مکنند، پرسیدم.آن حضرت فرمودند: هر زن و مردی که در امر نماز سستی و سهل انگاری داشته باشد، خداوند او را به پانزده بلا مبتلا می گرداند:
1 خداوند برکت را از عمرش می گیرد.

2 خداوند برکت را از رزق و روزی اش می گیرد.

3 خداوند سیمای صالحین را از چهره اش محو می کند.

4 هر کاری که بکند بدون پاداش خواهد ماند.

5 دعایش مستجاب نخواهد شد.

6 برایش بهره ای از دعای صالحین نخواهد بود.

7 ذلیل خواهد مرد.

8 گرسنه جان خواهد داد.

9 تشنه کام خواهد مرد به طوری که اگر با همه نهرهای دنیا آبش دهند, تشنگی اش برطرف نخواهد شد.

10 خداوند، فرشته ای را برمی گزیند تا او را در قبرش نا آرام سازد.

11 قبرش را تنگ گرداند.

12 قبرش تاریک باشد.

13 خداوند فرشته ای را بر می گزیند تا او را به صورتش به زمین کشد. در حالی که خلایق به او بنگرند.

14 به سختی مورد محاسبه قرار گیرد.

15 و خداوند به او ننگرد و او را پاکیزه نگرداند و او را عذابی دردناک باشد.

(مسند فاطمه الزهراء، ص 235).

از سایت وعده صادق http://www.alvadossadegh.com
امام صادق(علیه السلام):پسران نعمتندودختران حسنه،وخداوندازنعمت‏هابازخواست مى‏کندوبراى حسنات پاداش مى‏دهد منتخب میزان الحکمة : ۶۱۲

امام مهدی(علیه السلام):اگرطلب مغفرت وآمرزش بعضی شماهابرای همدیگرنبود،هرکس روی زمین بودهلاک میشد،مگرشیعیانی که گفتاروکردارشان یکی است.
منبع:مستدرک الوسائل، ج ۵، ص ۲۴۷

امام صادق(علیه السلام):هرکه در۴موقع،مالک نفس خودباشد:هنگام رفاه وتوسعه زندگى ،هنگام سختى وتنگ دستى،هنگام اشتهاوآرزووهنگام خشم وغضب؛خداوندمتعال برجسم او،آتش راحرام میگرداند!

امام علی(علیه السلام):برادرت رابااحسانى که درحق اومیکنى سرزنش کن،وشر او رابا بخشش بازگردان.و بدکارراباپاداش دادن به نیکوکارآزار بده!منبع :حکمت۱۵۸ و ۱۷۷ نهج البلاغه

پیامبراکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):هیچ چیزبراى شیطان سخت ترازقرائت قرآن ازروى آن نیست
نهج الفصاحه، ص ۴۷۸
.
نا امید نباش
خداوند مهربان بخشنده
حتی در بلا و امتحان هم رحمتش قطع نمیشود
.
Heart
رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)

بلای بزرگ به اجر بزرگ پاداش داده می شود

بحار الانوار : 146/77
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

رسول گرامی اسلام حضرت محمد صلی الله علیه و آله در حدیثی ارزشمند فرموده‌اند هشت نفر اگر مورد اهانــت قرار گرفتـند کسی غیر از خودشان را سرزنش نکنند.

مشرق- رسول خدا حضرت محمد صلی الله علیه و آله فرمود: هشـت نفرند كه اگر مورد اهـانت قرار گرفتند جز خودشان كس دیگرى را سرزنش نكنند.

1 ـ كسى كه به مهمانى و سفره‏‌اى رود كه دعوت نشده است.

2 ـ مهمانى كه به صاحب خانه دستور دهد.

3 ـ كسى كه از دشمنانش خیر و نیكى بطلبد.

4 ـ كسى كه از فرومایگان انتظار فضل و نیكى داشته باشد.

5 ـ كسى كه در یك كار سرّى میان دو نفر وارد شود كه او را وارد آن راز نكرده‌‏اند.

6 ـ كسى كه حكومت را سبك بشمارد.

7 ـ كسى كه جایى نشیند كه شایسته آنجا نیست.

8 ـ كسى كه سخن خود را به كسى بگوید كه از او حرف شنوى ندارد.

متن حدیث:

قـالَ النّبِیّ صلی الله علیه و آله: ثَمانِیةٌ اِنْ اُهینُوا فَلا یَلُومُوا اِلاّ اَنْفُسَهُمْ:
اَلذّاهِبُ اِلى مائِدَةٍ لَمْ یُدْعَ اِلَیْها،
وَ الْمُتأمِّرُ عَلى رَبِّ الْبَیْتِ،
وَطالِبُ الْخَیْرِ مِنْ اَعْدائِهِ،
وَ طالِبُ الْفَضْلِ مِنَ اللِّئامِ،
وَ الدّاخِلُ بَیْنَ اَثْنِیْنِ فى سرٍّ لَمْ یُدْخِلاهُ فیهِ،
وَالْمُسْتَخِفُّ بِالسُّلطانِ،
وَالجالِسُ فى مَجْلِسٍ لَیْسَ لَهُ بِاَهْلٍ
وَالْمُقْبِلُ بِالْحَدیثِ عَلى مَنْ لایَسْمَعُ مِنْهُ.

«من لایحضره الفقیه، جلد2،صفحه355»
صلوات

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یا الله
قال النبي صلى الله عليه و آله / قدسى:

من كان للّه كان اللّه له.
هر کس برای خدا باشد خداوند برای او خواهد بود.

بحار الأنوار، علامه مجلسی، ج ‏۷۹، ص ۱۹۷ ؛ روضة المتقين ، محمد تقی مجلسی، ج‏۱۳ ۱۹۵؛ الوافی، فیض كاشانی، ج ‏۸، ص ۷۸۴.
اللهم الرزقنا
بابی انت و امی یا رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
حسبنا الله
و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر

خداوند برای ما کافیست
و چه خوب وکیلی است ...چه خوب مولایی و چه خوب یاری دهنده ایست
به نام خدا

امام علی (علیه السلام) فرمودند:

از هر کاری که اگر از آن سوال شود ، صاحبش خجالت می کشد و آن را انکار می کند دوری کن .

غرر الحکم ح 2990

رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند:

ای مردم همانا خبر می دهم شما را به دو کار کم هزینه و پر اجری که کاری به مانند این دو انسان را به لقاء خدا نمی رساند : سکوت طولانی و خلق نیکو

بحار الانوار ج 74 ص 181

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان
من فکر میکنم یکی از پر نکته ترین، زیباترین و روان ترین دعاهایی که تا به حال دیدم
دعای مکارم الاخلاق هستش.
این دعا بیستمین دعا از صحیفه سجادیه ست
كه در آخر مفاتیح الجنان هم اومده. این دعا واقعا یک برنامه انسان سازی خارق العاده ست که خلقیات کریمه و سجایای انسانی را بیان میکنه، اگر کسی بتونه اون طوری که شایسته ست به عمق معنا و مفهوم این دعا پی ببره و به اونها عمل کنه طبق فرمایش امام سجاد علیه السلام به مقام رفیع انسانیت نایل میشه.
شخصا فراز چهارم رو بیشتر دوست دارم ( خدایا هر مقدار که مرا در چشم مردم بزرگ میداری، به همان اندازه نزد خودم خوار گردان؛ و همان مقدار که مرا عزت آشکار می بخشی، به همان مقدار نزد خودم ذلت نفس عنایت فرما ). خب این فراز زیبا خیلی جاها به دردم خورده و باعث شده یادم بمونه کی هستم
پیروز باشید

امام باقر و امام صادق(علیه السلام) می فرمايند: «حَرَامٌ عَلَى رُوحٍ أَنْ تُفَارِقَ جَسَدَهَا حَتَّى تَرَى الْخَمْسَةَ؛ مُحَمَّداً وَ عَلِيّاً وَ فَاطِمَةَ وَ حَسَناً وَ حُسَيْناً بِحَيْثُ تَقَرُّ عَيْنُهَا أَوْ تَسْخَنُ عَيْنُهَا... ؛
بر روح آدمى حرام است كه از بدنش جدا شود؛ مگر آنكه پنج تن را ببيند: محمد، على، فاطمه، حسن و حسين(علیهم السلام)، و آن هم به گونه اى است كه يا چشم آدمى روشن و يا تاريك و محزون می شود.»
كشف الغمة، ج 1، ص 414
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
آدرس های مرجع