تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: (A+)احادیث و نکته های نابی که در زندگی من بسیار اثر گذار بودند&
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
امام محمد باقر علیه السلام:

در کار خود با کسانی مشورت کن که از خدا می ترسند!!!
استاد ما میگویند یکی از مهمترین مشکلات جامعه ی امروز اینه که آدم خدا ترس واقعی خیلی توش کم شده
کسی که خدا ترس هست یعنی تقوا دارد و کسی که تقوا داشته باشه خدا بهش فرقان میده ، یعنی قوه تشخیص حق از باطل و چه مشاوری بهتر از کسی که هم حق و از باطل تشخیص میده و هم به علت خدا ترسیش سعی میکنه بهترین و خداپسندانه ترین مشورت رو به ما بده
یا علی
شخصي نزد امام علي عليه سلام عرض كرد:چهار مسئله دارم...

فرمود: بپرس اگر چهل مسئله باشد

گفت:واجب چيست؟نزديك چيست نزديكتر كدام است؟شگفت چيست شگفت تر كدام است؟

مشگل چيست مشگل تر كدام است؟

حضرت فرمود:

واجب اطاعت خدا است و واجب تر ترك گناه

نزديك قيامت است و نزديك تر مرگ

عجيب دنيا است و عجيب تر علاقه به دنيا

مشكل قبر است و مشكل تر بي توشه رفتن
حکمت 474 نهج البلاغه:
مولا علی علیه السلام:
ما المجاهد الشهيد في سبيل الله باعظم اجرا ممن قدر فعفّ

پاداش مجاهد شهید در راه خدا، برتر از پاداش پاکدامنی نیست که قدرت بر گناه دارد و آلوده نمی گردد.
زنده بودن را به بیداری بگذرانیم
که سال ها به اجبار خواهیم خفت...
(دکتر علی شریعتی)

اعتقادتان را چند میفروشید؟

مقیم لندن بود، تعریف میکرد که یک روز سوار تاکسی میشود و کرایه را میپردازد. راننده بقیه پول را که برمی­گرداند 20 سنت اضافهتر میدهد!

میگفت: چند دقیقهای با خودم کلنجار رفتم که بیست سنت اضافه را برگردانم یا نه؟ آخر بر خودم پیروز شدم و بیست سنت را پس دادم و گفتم آقا این را زیاد دادی...

گذشت و به مقصد رسیدیم. موقع پیادهشدن راننده سرش را بیرون آورد و گفت آقا از شما ممنونم. پرسیدم بابت چی؟ گفت میخواستم فردا بیایم مرکز شما مسلمانان و مسلمان شوم اما هنوز کمی مردد بودم. وقتی دیدم سوار ماشینم شدید، خواستم شما را امتحان کنم. با خودم شرط کردم اگر بیست سنت را پس دادید بیایم. فردا خدمت میرسیم!

تعریف میکرد: تمام وجودم دگرگون شد حالی شبیه غش به من دست داد. من مشغول خودم بودم در حالی که داشتم تمام اسلام را به بیست سنت میفروختم!!
گاهی اوقات آدم باید فکر کنه که یک مسئله چقدر میتونه عمیق باشه...؟
امام علی علیه السلام : همانا خدای تعالی خطاب به فرزند آدم می فرماید :ای پسر آدم هرگاه چشمان تو با تو در دیدن حرام منازعه کند برای رفع آن دو پلک قرار دادم که آنها را در هنگام مشاهده حرام در هم کنی و حرام را مشاهده نکنی و اگر زبانت با تو در مورد صحبت از محرمات منازعه کرد دو لب برایت قرار دادم آنها را روی هم ببند و سخن حرام مگو.
وسائل الشیعه جلد 15صفحه
از عزیزی پیامکی اومد برام که خیلی به دلم نشست و احساس کردم خود خدا درگوشی بهم تذکر داد...

وقتی خوندمش خیلی به فکر فرو رفتم و با تمام وجود تو درگاهش شرمگین شدم

الهی!
اگر تقسیم شود به من بیش از اینکه دادی نمیرسد!

"فلک الحمد"

خدایا!!!
به هر یک دونه نعمتت که فکر میکنم مبیبنم خیلی از سرم زیاده و بی استحقاق بخشیدی!!!
وای به من............
که با این همه نعمت بازبنده خوبی برات نیستم و ...

الحمدلله رب العالمین

نه این حمدی که من میگویم!!!

حمدی که شایسته مقام ربوبیت توست ومن از درکش عاجزم
امام حسین(علیه السلام):اگر حوادث سه گانه فقر،بیماری و مرگ نمی بود،بنی آدم در برابر هیچ چیز سر فرود نمی آورد.
مولایم امیرالمومنین(علیه السلام):

دلهایتان را از دنیا بیرون بکشید، قبل از اینکه بدن هایتان را از آن بیرون کشند!
مولایم امیر المومنین علیه السلام فرمودند :

[b]ای بنده خدا در گفتن عیب کسی شتاب نکن، شاید خدایش بخشیده باشد و

بر گناهان کوچک خود ایمن مباش؛ شاید برای آنها کیفر داده شوی.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
آدرس های مرجع