۱/مرداد/۹۱, ۱۴:۱۷
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
۱/مرداد/۹۱, ۱۴:۳۱
وَإِن كَادُواْ لَيَفْتِنُونَكَ عَنِ الَّذِي أَوْحَيْنَا إِلَيْكَ لِتفْتَرِيَ عَلَيْنَا غَيْرَهُ وَإِذًا لاَّتَّخَذُوكَ خَلِيلًا ﴿۷۳﴾
نزديك بود آنها (با وسوسههاي خود) تو را از آنچه وحي كردهايم بفريبند، تا غير آنرا به ما نسبت دهي، و در آن صورت تو را دوست خود انتخاب كنند! (۷۳)
وَلَوْلاَ أَن ثَبَّتْنَاكَ لَقَدْ كِدتَّ تَرْكَنُ إِلَيْهِمْ شَيْئًا قَلِيلًا ﴿۷۴﴾
و اگر ما تو را ثابت قدم نميساختيم (و در پرتو مقام عصمت مصون از انحراف نبودي) نزديك بود كمي به آنها تمايل كني! (۷۴)
-------------------------------------------------
برداشت اول : انسان در هر مرتبه و مقامی که باشه - حتی اگر خاتم الانبیاء و رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشد - از خودش چیزی ندارد و همه و همه لطف کرم پروردگارش هست.
برداشت دوم : اگر خوبی هست از الطاف خداوندی است و اگر بدی هست از سر جهل و نادانی بسیار ما بندگان نمک نشناس
برداشت سوم : خدایا! حتی یک لحظه همه کار بنده هایت رو به خودشون واگذار نکن.
همیشه یاد حرف دوستی می افتم با خواندن این دو آیه
علی 110 نوشته است:سلام...
در مورد غره شدن به کاری مثل نماز شب و هر عمل خیر دیگه
یک سوال
اصلاً شما از خودت ذاتاً چی چی داری که بهش بنازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چیزی اگه از ذات خودت داری برو بهش بناز
اگه نه که خوب وقتی همش از لطف خداست آدم خیلی باید کودن و احمق باشه که به چیزی بنازه که ریشه اش از خودش نیست!
اگه لطف و دستگیری خدا نباشه میتونی برای نماز شب بلندشی؟
ماها که اهل بیت رو دوست داریم(تازه اینم لطف خداست که شامل حال ما شده) خدا دوسمون داره
وقتی یکم به اعمالمون مینازیم خدا یکمی به حال خودمون ما رو رها میکنه، اونوقت یک گناهان عجیب و غریبی مرتکب میشیم و یه خرابکاری های حیرت انگیزی در عرصه ی بندگی میکنیم که معصیت کارهای حرفه ای هم بعضی وقتا انجام نمیدند، اینم از الطاف خداست که میخواد به ما بفهمونه که اگه منه خدا هواتون نداشته باشم ببینی چه جرسومه ی فسادی هستی!
حتماً حتماً برید عمیق این دعا رو بخونید
هر چیزی رو گفته امام سجاد با پاد زهرش گفتن و اگه این دعا رو با نیت تبعیت از امام سجاد هم بخونید آثارش چندین برابر میشه
...
(74 و 73) سوره اسراء
۱/مرداد/۹۱, ۱۹:۲۹
پیامبر گرامی (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرماید
(شهر رمضان شهر الله عزوجل و هوش هر التوبه)
ماه رمضان ماه خدا و ماه توبه است.
( بحار ج 96 ص 34)
۳/مرداد/۹۱, ۱۶:۲۷
رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند:
چون در شب معراج مرا به آسمان هفتم و از آنجا به سدرة المنتهی و از آنجا به حجاب های نور بردند پروردگارم ندا کرد که:
ای محمد تو بنده من و من پروردگار توام، پس خود را در برابر من کوچک شمار و مرا پرستش کن و بر من توکل نما و به من اعتماد داشته باش، زیرا من تو را دوست دارم که تو بنده، حبیب، رسول و پیغمبر من باشی و علی جانشین و باب مدینة العلم تو باشد.
او حجت من وپیشوای بندگان من است که بوسیله او دوستانم از دشمنانم شناخته میشوند.به وسیله او حزب الله تمیز داده میشود و دین من به وجود او پایدار و حدود آن محفوظ و احکامش جاری میشود.
به خاطر تو و او و امامان از اولاد تو، به مرد و زن بندگانم ترحم میکنم و به وسیله قائم شما زمین خود را با تسبیح و تهلیل و تکبیر و تمجید ذات مقدسم آباد کنم و از وجود دشمنان پاک گردانم و به دوستانمواگذار نمایم.
با ظهور او سخنان بی دینان را و اندوخته ها را آشکار سازم و او را به اسرار و ما فی الضمیر هر کس مطلع گردانم و با نیروی فرشتگانم مدد کنم تا فرمان مرا اجرا کند و دینم را رواج دهد.
او ولی به حق و مهدی حقیقی بندگان من است.
امالی صدوق ص504. بحار ج51
چون در شب معراج مرا به آسمان هفتم و از آنجا به سدرة المنتهی و از آنجا به حجاب های نور بردند پروردگارم ندا کرد که:
ای محمد تو بنده من و من پروردگار توام، پس خود را در برابر من کوچک شمار و مرا پرستش کن و بر من توکل نما و به من اعتماد داشته باش، زیرا من تو را دوست دارم که تو بنده، حبیب، رسول و پیغمبر من باشی و علی جانشین و باب مدینة العلم تو باشد.
او حجت من وپیشوای بندگان من است که بوسیله او دوستانم از دشمنانم شناخته میشوند.به وسیله او حزب الله تمیز داده میشود و دین من به وجود او پایدار و حدود آن محفوظ و احکامش جاری میشود.
به خاطر تو و او و امامان از اولاد تو، به مرد و زن بندگانم ترحم میکنم و به وسیله قائم شما زمین خود را با تسبیح و تهلیل و تکبیر و تمجید ذات مقدسم آباد کنم و از وجود دشمنان پاک گردانم و به دوستانمواگذار نمایم.
با ظهور او سخنان بی دینان را و اندوخته ها را آشکار سازم و او را به اسرار و ما فی الضمیر هر کس مطلع گردانم و با نیروی فرشتگانم مدد کنم تا فرمان مرا اجرا کند و دینم را رواج دهد.
او ولی به حق و مهدی حقیقی بندگان من است.
امالی صدوق ص504. بحار ج51
۴/مرداد/۹۱, ۲۰:۵۱
امام حسن عسکری (علیه السلام) :
علامات المؤمن خمس: صلاة الخمسین، و زیارة الاربعین، و التختم فی الیمین، و تعفیر الجبین و الجهر ببسم الله الرحمن الرحیم
نشانه های مؤمن پنج چیز است:
1 ـ نمازهای پنجاهگانه
2 ـ زیارت اربعی
ن 3 ـ انگشتر به دست راست كردن
4 ـ بر خاك سجده كردن
5 ـ بسم الله الرحمن الرحیم را بلند گفتن.
علامات المؤمن خمس: صلاة الخمسین، و زیارة الاربعین، و التختم فی الیمین، و تعفیر الجبین و الجهر ببسم الله الرحمن الرحیم
1 ـ نمازهای پنجاهگانه
2 ـ زیارت اربعی
4 ـ بر خاك سجده كردن
۵/مرداد/۹۱, ۱۳:۳۷
(۴/مرداد/۹۱ ۲۰:۵۱)mahdy30na نوشته است: [ -> ]امام حسن عسکری (علیه السلام) :
علامات المؤمن خمس: [b]صلاة الخمسین، و زیارة الاربعین، و التختم فی الیمین، و تعفیر الجبین و الجهر ببسم الله الرحمن الرحیم[/b]
1 ـ نمازهای پنجاهگانه
2 ـ زیارت اربعی
4 ـ بر خاك سجده كردن
با سلام
منظور شما از زیارت اربعی چیه ؟
یعنی زیارتی با این اسم وجود داره ؟
با تشکر
۶/مرداد/۹۱, ۱:۰۲
سلام
این زیارت اربعین امام حسین (علیه السلام) هستش ." مفاتیح الجنان، زیارت اربعین."
زیارت امام حسین(علیهالسلام) به ویژه در روز بیستم ماه صفرکه اربعین آن حضرت است، فضیلت بسیار دارد .
خواندن زیارت اربعین در این روز مستحب است، در کتب ادعیه آمده است و مطلع شروع آن اینچنین میباشد:
«السلام علی ولی الله و حبیبه ...». این زیارت، از طریق صفوان جمال از امام صادق(علیهالسلام) روایت شده است.
زیارت دیگری را جابر بن عبدالله انصاری در این روز خوانده است و متن زیارت به عنوان زیارتنامه آن امام در نیمه ماه رجب نقل شده و با جمله «السلام علیکم یا آل الله...» شروع میشود.
[/b][align=CENTER]
[align=CENTER][b] امیرالمومنین بعد از ختم قرآن :
اللَّهُمَّ اشْرَحْ بِالْقُرْآنِ صَدْرِي وَ اسْتَعْمِلْ بِالْقُرْآنِ بَدَنِي وَ نَوِّرْ بِالْقُرْآنِ بَصَرِي وَ أَطْلِقْ بِالْقُرْآنِ لِسَانِي وَ أَعِنِّي عَلَيْهِ مَا أَبْقَيْتَنِي فَإِنَّهُ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِكَ
خداوندا! با قرآن سینه ام را بگشا و با قرآن بدنم را به کار وادار، و با قرآن دیدگانم را روشنایی بخش و با قرآن زبانم را جاری ساز و تا زمانی که مرا نگه داشته ای با آن مرا یاری کن چرا که هیچ حول قوه ای غیر از تو نیست
مستدركالوسائل ج : 4 ص : 378
این زیارت اربعین امام حسین (علیه السلام) هستش ." مفاتیح الجنان، زیارت اربعین."
زیارت امام حسین(علیهالسلام) به ویژه در روز بیستم ماه صفرکه اربعین آن حضرت است، فضیلت بسیار دارد .
خواندن زیارت اربعین در این روز مستحب است، در کتب ادعیه آمده است و مطلع شروع آن اینچنین میباشد:
«السلام علی ولی الله و حبیبه ...». این زیارت، از طریق صفوان جمال از امام صادق(علیهالسلام) روایت شده است.
زیارت دیگری را جابر بن عبدالله انصاری در این روز خوانده است و متن زیارت به عنوان زیارتنامه آن امام در نیمه ماه رجب نقل شده و با جمله «السلام علیکم یا آل الله...» شروع میشود.
[/b][align=CENTER]
[align=CENTER][b] امیرالمومنین بعد از ختم قرآن :
اللَّهُمَّ اشْرَحْ بِالْقُرْآنِ صَدْرِي وَ اسْتَعْمِلْ بِالْقُرْآنِ بَدَنِي وَ نَوِّرْ بِالْقُرْآنِ بَصَرِي وَ أَطْلِقْ بِالْقُرْآنِ لِسَانِي وَ أَعِنِّي عَلَيْهِ مَا أَبْقَيْتَنِي فَإِنَّهُ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِكَ
خداوندا! با قرآن سینه ام را بگشا و با قرآن بدنم را به کار وادار، و با قرآن دیدگانم را روشنایی بخش و با قرآن زبانم را جاری ساز و تا زمانی که مرا نگه داشته ای با آن مرا یاری کن چرا که هیچ حول قوه ای غیر از تو نیست
مستدركالوسائل ج : 4 ص : 378
۶/مرداد/۹۱, ۱:۲۱
(۲۲/آبان/۸۹ ۲۰:۲۸)علی 110 نوشته است: [ -> ]*****ص82: متأسفانه بسیاری از ما از دین و از حقایق، تنها در پی یادگرفتن الفاظی هستیم که آنها را به دیگران تحویل دهیم و هیچگاه در صدد این نیستیم که آیا مطالبی که یاد گرفته ایم و به حساب خودمان با یادگرفتن آنها خود را مسلمان میدانیم اعتقاد قلبی ما شده یا خیر؟!
اقای علی 110 سلام. یه سوال دارم . میخوام بدونم خودت چطور هستی. الان نسبت به تمام این مطالبی که در سایت میگذاری دارای اعتقاد قلبی هستید؟ نمیدانم ولی احتمال زیاد دارای اعتقاد قلبی باشید. اما اعتقاد قلبی وقتی حاصل شد به محض حصول دیگر ارزش اولیه را نخواهد داشت. چون اعقاد عملی پیش روی ما قرار میگیرد. این را چقدر اعتقاد داری؟ اعتقاد عملی. اعتقاد قلبی را خیلی ها دارند اما اعتقاد عملی ...... قلیل اند این افراد. خیلی هم قلیل هستند.
۶/مرداد/۹۱, ۲:۰۲
امام صادق علیه السلام:
هر گاه یکی از شما خواهد هرچه از پروردگارش در خواست کند خدای به او عطا کند، باید از مردم مأیوس شود و امیدی بجز به خدا نداشته باشد. چون خدای عز و جل این را از دلش بداند هر چه از خدا بخواهد به او عطا کند.
اصول کافی ج 3 کتاب ایمان و کفر باب بی نیازی از مردم ح 2
هر گاه یکی از شما خواهد هرچه از پروردگارش در خواست کند خدای به او عطا کند، باید از مردم مأیوس شود و امیدی بجز به خدا نداشته باشد. چون خدای عز و جل این را از دلش بداند هر چه از خدا بخواهد به او عطا کند.
اصول کافی ج 3 کتاب ایمان و کفر باب بی نیازی از مردم ح 2
۶/مرداد/۹۱, ۲۰:۲۲
اَلْحَمْدُ لِلّهِ الَذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْمَلِكُ الْحَقُّ الْمُبينُ الْمُدَبِرُّ بِلا وَزيرٍ وَ لا خَلْقٍ مِنْ عِبادِهِ يَسْتَشيرُ
ستايش مخصوص خدايى است كه نيست معبودى جز او پادشاه بر حق آشكار آن مدبرى كهوزير و كمك كارى ندارد و نه با مخلوقى از بندگانش مشورت كند
ستايش مخصوص خدايى است كه نيست معبودى جز او پادشاه بر حق آشكار آن مدبرى كهوزير و كمك كارى ندارد و نه با مخلوقى از بندگانش مشورت كند