تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بررسی دلایل رشد ازدواج موقت در کشور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
ببخشيد يادم رفت بگم به عنوان پي نوشت.

ازدواج دائم هدفش بچه و ادامه نسله. به همين دليل تو انتخاب همسر دائم مسئله مزاج و اين حرف ها اهميتش به نسبت اسلام، عقايد، ولايت مداري، حجاب و تربيت بچه خيلي پايين تره.

من اگر به شخصه برگردم به اون دوران و بگن يه دختر خانوم هست همه موارد فوق براش خوبه ولي مزاجش سرده (حتي با تجربه الان) تو ازدواج با اون به خودم ترديد راه نميدادم. حاضر بودم يه عمر سختي بكشم ولي بچه هام خوب باشن.

پ.ن.
اون قضيه رو ميشه با ازدواج موقت حل كرد ولي بچه و تربيتش و اداره منزل رو نميشه كاريش كرد. زن آدم عملاً ميشه صاحب آدم و زندگيش رو مديريت مي كنه. روي اين مورد خيلي بايد حساس بود.
در مورد مزاج که بیان کردید

مزاج رو میشه حدس زد

مثل اینجا

http://www.tabaye.ir/exam

اما نکات

*مزاج تا حدودی قابل تغییر است (تغییر رژیم غذایی،حجامت و فصد و ...)

*مزاج با هوس شخص فرق دارد به عبارتی توانایی با هوس فرق دارد

*با هم قد و شکل خودتون ازدواج کنید بهتره (محل زندگی،قد و قواره،اخلاق،رنگ پوست و ...)

بیشتر نمیگم خودتون مطالعه کنید

فعلا

مردها به دلیل کمبود محبت یا عدم ارضای کامل نیاز جنسی (البته این ها دلایل خوبه) و... . می تونه دلایل دیگه ای هم داشته باشه.
اما خانم ها که می تونن صبر کنن تا مورد مناسبی برای ازدواج پیش بیاد. اما شاید ازدواج موقت برای بعضی خانم ها مناسب باشه.

[b]دلیل خانم ها برای ازدواج موقت چی می تونه باشه؟
(۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۳۸)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]صدرا جان چون حرف عشق را کشیدی وسط میگما... شعار هم نمیدم. اگر مرد واقعا عاشق زنش باشه، اصلا به این موارد فکر نمیکنه، یعنی میتونه قبول کنه آغوش کسی دیگه ای را؟؟؟؟ حالا هرچند هم که گرم باشه... نه مثال خوبی نبود به نظر بنده.

به افتخار سید ابراهیم!!

ما که از این عطوفتا نداریم*Cool

*صداقت فوران میکنه
پیرو مثال های خوب در باب صیغه
ما تو فامیل خودمون یه نمونه و مورد خوب در مورد صیغه داشتیم
خانمی بودن که بچه دار نمیشدن شوهرش رفت زن صیغه کرد بچه دار شد زایید بچه رو آورد داد دست خانومش البته با هر دو توافق کرده بودن
فقط بعد از 22 سال شرش دامان ما رو گرفتBlush پدر و مادر این دختر فوت شدن راز این مطلب فاش شد دختر خانم هم گیر که میخوام ننه اصلی رو ببینم ما رو آواره این شهر اون شهر کردن پی نخود سیاه آخرشم نیافتیمBig Grin
نقل قول: یه دوست داشتم که میگفت حوصله بچه و شوهرداری نداره و ترجیح میده که مثلا در حد ازدواج موقت با فرد رابطه داشته باشه
به هر حال مدلش اینجوری بود و خیلی ها هم اینطوری اند

خیلی ها اینجوری نیستن . لطفا درست امار بدید .

نقل قول:صدرا جان چون حرف عشق را کشیدی وسط میگما... شعار هم نمیدم. اگر مرد واقعا عاشق زنش باشه، اصلا به این موارد فکر نمیکنه، یعنی میتونه قبول کنه آغوش کسی دیگه ای را؟؟؟؟ حالا هرچند هم که گرم باشه... نه مثال خوبی نبود به نظر بنده.

جناب سید ابراهیم واقعا از شما ممنونم که حداقل دیدگاهی که به مردان دارم رو شما حداقل کمی دارید بهتر میکنید. باورم نمیشه مردی پیدا شد کمی از عشق حرف بزنه . بله واقعا به افتخار ایشون . مردان عطوفتشون نم کشیده. مثل جناب سید ابراهیم کم پیدا میشن .

نقل قول:همسنگر گلم معمولاً زنهاي ايراني سرد مزاجن
آمار درست بدید . از کجا این رو میدونید . دیگه واقعا داره جو تاپیک به کجا ها که نمیره .
نقل قول:آمار درست بدید . از کجا این رو میدونید . دیگه واقعا داره جو تاپیک به کجا ها که نمیره .

زندگی ماشینی و اختلاط نژادها باعث شده نشه آمار درستی ارائه کرد

ولی معمولا هرچه رنگ پوست سفیدتر باشد شخص سردتر است

همچنین افراد چاق سردترند

نژادهای خاص مثل شمالی ها و ساکنان چنین مناطقی باز همینطورند

البته ورزش،رژیم غذایی درست و خیلی چیزا مزاج رو تغییر میده
منظور من از خیلی این نیست که اکثر زنان جامعه اینطوری اند
منظور اینکه این افراد انگشت شمار نیستن
اینقدر هستن که خدا بخواد واسشون قانون ازدواج موقت بذاره
با این حساب که در ازدواج موقت زن اذن همسر برای خروج از منزل رو نداره و کلا وظایفش سبکتره
در جواب اقا سهیل
بعضیا فقط یه کسی رو میخوان که بالاسرشون باشه
متاسفانه جو جامعه ما برای زنان بیوه مناسب نیست
هستند خانومایی که حاظرن فقط اسم مرد بالاسرشون باشه
بخاطر نیاز مالی و خرج زندگی
و .....
یک سوال دیگه :
شما یه برادر یا پدر هستی؛
متوجه می شی که دخترت یا خواهرت می خواد برای مدتی با یک مرد ازدواج کنه.
ازشون دلیل ازدواجو می پرسی؛ به چه دلایلی، حاضری با این ازدواج، موافقت کنی؟ (این دلایل می تونه از سمت مذکر یا مونث باشه).
فکر کنم بحث مزاج و... میتونه الحاقه ای خوبی برای این تاپیک باشه، یعنی تاپیک مجزایی که البته لینک این موضوع هم باشه.

بحثمون اینجا منحصرا در مود ازدواج موقت باشه.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
آدرس های مرجع