(۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۴۰)sarallah نوشته است: [ -> ]مشکل این که شیطون با ما یه کاری کرده که هر چیزی به ازدواج حلال ختم بشه بده و هزار تا دردسر داره ولی اگه بخوای بری توی خیابون با فلانی دوست بشی نه تنها پسر خیلی اجتماعی هستی بلکه کلاسشم خیلی بالاس!!!
حتی 99 درصد مذهبی ها هم همین افکارو دارن!
خدا ما جوونای بدبختو از این وضعیت نجات بده!
خب چند درصد بچه مذهبی ها حاضرن مادر بیوه شده یا خواهر خودشون ازدواج موقت کنه؟!
الان من برم دم در یه خونه بعد بگم اومدم با خواهر شما ازدواج کنم البته فقط برای یک سال!! بعدش میخوام برم با یکی دیگه ازدواج کنم الان شرایطش رو ندارم عقد دائم کنم!!! ایشالا 5 سال دیگه!! توی این 5 سالم میخوام 5 تا زن بگیرم!!! سالی یکی....
نقل قول: الان من برم دم در یه خونه بعد بگم اومدم با خواهر شما ازدواج کنم البته فقط برای یک سال!! بعدش میخوام برم با یکی دیگه ازدواج کنم الان شرایطش رو ندارم عقد دائم کنم!!! ایشالا 5 سال دیگه!! توی این 5 سالم میخوام 5 تا زن بگیرم!!! سالی یکی....
میگم برو شرایط ازدواج موقت رو بخون و بعد بیا خواستگاری

و با تفکر غلط جلو نیا ...جایی که اب هست تیمم باطله
نمیشه تو تالار عدم حضور بزنی و راحت کتاب دستت بگیری، چون تا نیستی دو جین تاپیک رویت میشه که اصلا باید بیای تالار .
1) در مادهی ۱۰۷۵ قانون مدني٬ ازدواج موقت در قوانين ايران به رسميت شناخته شدهاست
2) فرزندان حاصل از ازدواج موقت٬
مشروط بر ثبت شدن قانوني و محضري ازدواج٬ حقوقي درست همانند فرزندان حاصل از ازدواج دائم دارند٬ يعني فرزندان مشروع پدر شناخته ميشوند٬ پدر موطف به دادن نفقه و نگهداري آنان است و از پدر ارث ميبرند. اما مساله اینجاست که با
توجه به عدم ثبت محضری ازدواج موقت در اکثر موارد، جاری شدن صیغهی آن توسط زوجین یا عاقدان گمنام و فاقد دفتر، اثبات نسب برای فرزند حاصل از ازدواج موقت بسیار مشکل و اکثرا غیرممکن خواهد بود. در حال حاضر به وفور شاهد بیشناسنامه ماندن این فرزندان یا تضییع حقوق آنان مانند ارث هستیم.
3
)شوهر ميتواند در هر زماني از ازدواج موقت٬ مدت باقيمانده را به زن ببخشد و عقد را منحل کند٬ چه زن به اين امر راضي باشد چه نباشد. همچنين با انقضاي مدت تعيينشدهی ازدواج موقت عقد منحل ميشود. تنها راهي که به زن اختيار انحلال ازدواج موقت را ميدهد٬ شرط ضمن عقد يا وکالتنامه مبني بر داشتن حق بذل مدت از سوي شوهر است. این وضع، در کنار موقتی بودن ازدواج و عدم دقت و بررسی وضع و اخلاق و شهرت همسر (حداقل به اندازهی نکاح دائم) زنان را در شرایط ناامنی قرار میدهد. چه بسا ممکن است زن پس از نکاح منقطع با سوءرفتار و آزار همسر مواجه شود، که در این صورت حتی نزد قانون نیز راه نجاتی ندارد
این ها رو بخونید برمیگردم .کلاس انلاین دارم .
بهتره خانوم هایی که میخوان تن به این ازدواج بدن همه ی قوانین و شرایط رو بدونن و فریب زبون بازی های مرد جماعت رو نخورن، اگر هم مورد مرد پولداره تا میتونن

تو این مملکت دوست پسر داشتن بهتر از ازدواج موقته .
طرف برات لپ تاپ میخره، طلا میخره ، سرویسی هم بهش نمیدی ، جرات هم نداره بخواد ، غلط اضافه هم کرد موش میشه.
اما با اوضاع فرهنگی موقتی ها دردسر دارن.
بچه میگه مامان جون بابام کو ، چرا پیش ما نیست.
عزیزم بابات موقتی بود،
خداشاهده 45 دقیقه تایپ کردم حرفامو، همه رو پاک کردم دوباره
به خدایی که میپرستم قسم هرکسی امکان ازدواج رو واسه جوونا سخت کرده، حتی اگه پدر خودمم باشه نمیبخشم
کل بهشت رو هم بهم بدن نمیبخشمشون
) در مادهی ۱۰۷۵ قانون مدني٬ ازدواج موقت در قوانين ايران به رسميت شناخته شدهاست
2) فرزندان حاصل از ازدواج موقت٬ مشروط بر ثبت شدن قانوني و محضري ازدواج٬ حقوقي درست همانند فرزندان حاصل از ازدواج دائم دارند٬ يعني فرزندان مشروع پدر شناخته ميشوند٬ پدر موطف به دادن نفقه و نگهداري آنان است و از پدر ارث ميبرند. اما مساله اینجاست که با توجه به عدم ثبت محضری ازدواج موقت در اکثر موارد، جاری شدن صیغهی آن توسط زوجین یا عاقدان گمنام و فاقد دفتر، اثبات نسب برای فرزند حاصل از ازدواج موقت بسیار مشکل و اکثرا غیرممکن خواهد بود. در حال حاضر به وفور شاهد بیشناسنامه ماندن این فرزندان یا تضییع حقوق آنان مانند ارث هستیم.
3)شوهر ميتواند در هر زماني از ازدواج موقت٬ مدت باقيمانده را به زن ببخشد و عقد را منحل کند٬ چه زن به اين امر راضي باشد چه نباشد. همچنين با انقضاي مدت تعيينشدهی ازدواج موقت عقد منحل ميشود. تنها راهي که به زن اختيار انحلال ازدواج موقت را ميدهد٬ شرط ضمن عقد يا وکالتنامه مبني بر داشتن حق بذل مدت از سوي شوهر است. این وضع، در کنار موقتی بودن ازدواج و عدم دقت و بررسی وضع و اخلاق و شهرت همسر (حداقل به اندازهی نکاح دائم) زنان را در شرایط ناامنی قرار میدهد. چه بسا ممکن است زن پس از نکاح منقطع با سوءرفتار و آزار همسر مواجه شود، که در این صورت حتی نزد قانون نیز راه نجاتی ندارد
خانوم های محترم لازم و واجب هست که همه ی شرایط رو بدونن.همه ی شرایط رو .که قانون بتونه بعد ازشون حمایت کنه .
این نیازه که سطح شعور و آگاهی بره بالا که بعد مشکلات قانونی پیش نیاد.
این ها بخشی از تبصره ها هست.یک سرچ کوچک همه ی تبصره ها رو میاره . نیازه دونستنشون .
به تصريح مادهی ۱۱۱۳ قانون مدني٬ «در عقد انقطاع زن حق نفقه ندارد مگر اينکه شرط شده باشد يا آنکه عقد مبني بر آن جاري شده باشد.» اما حتي در صورت شرط نفقه٬ ترک انفاق شوهر عمل مجرمانه نيست و زن تنها ميتواند از دادگاه الزام شوهر به دادن نفقه را درخواست کند.
اوایل اومدم تو تالار یه چیزی نوشتم کل خانوما تالار اومدن سوت و کف و هورا و اعتبار و.. واسم حرف در آوردن

دیگه تو این موضوعات نظر نمیدم

تحریکم نکنید
در نکاح دائم عدم وجود مهر يا ذکر نشدن مهر جايز است٬ اما در نکاح منقطع٬ عدم وجود مهر موجب بطلان عقد ميشود. قانون بر وجود و مشخص بودن مهريهي زن در ازدواج موقت تاکيد فراوان کرده و مطابق مواد ۱۰۹۵ تا ۱۰۹۸ قانون مدني ترتيباتي داده که مهريهي زن در ازدواج موقت به هر ترتيب به وي تسليم شود. زن پس از جاري شدن عقد مالک مهر ميشود و اتفاقاتي چون فوت زن در زمان ازدواج٬ عدم نزديکي شوهر با وي تا اتمام مدت عقد و بخشيدن زمان عقد از طرف شوهر مهر را ساقط نميکند.
در صورت عدم نزديکي در زمان ازدواج٬ شوهر موظف به پرداخت نصف مهر است. اما در صورت امتناع همسر از پرداخت مهر، درخواست الزام وی از دادگاه مشروط بر اثبات وجود نکاح منقطع خواهد بود. در مواردی که زوجین خود یا توسط عاقدین فاقد دفتر صیغه را جاری میکنند و مدرک کتبی معتبر بر آن نزد زوجه موجود نیست، این اثبات کاری دشوار است.
(۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۰۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]میدونید صنعت هرزه نگاری , روابط نامشروع متعدد توی چه کشورهایی رونق پیدا کرده ؟
کشورهایی که به روابط جنسی به چشم یک رابطه ی شوم و پلید نگاه کردند و الان دارند رکورد فیلم های مستهجن و روابط خارج از عرف رو میشکنن !

والا این حرف شما مصداق کامل ندارد. این از میزان تولد فرزندان نامشروع در کشورهای ازاد جنسی مشهود است. شاید صنعت هرزه نگاری اینترنتی زیاد شود اما روابط را گمان نمی کنم. شما گوبا نمی دانید اساسا در کشورهایی که گفتید مراکز به شکل قانونی برای همین روابطی که نام ببردید دائر هست.
حتما قوانین مطالعه بشه.چون نیازه.
که اگر آگاهی بالا بره، قانون هم وسط باشه. مشکلی پیش نیاد.مخصوصا خانوم ها که شکننده هستن و متضرر نشن.