تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بررسی دلایل رشد ازدواج موقت در کشور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
مسلما هیچ کس این جا با این حکم اسلامی که در عین عقلانیت، جامع و کامل هم هست مشکلی ندارد، مشکل دوستان از نحوه بد اجرا شدن ها و مشکلات اجتماعی این حکم است.

من همچنان مشکلات شدید عاطفی اون زن برام مهمه... ای کاش در این زمینه بیشتر فکر میکردیم و حرف میزدیم و حتی ایده می دادیم... چه کنیم که عاطفه زن و حتی مرد کمتر ضربه بخورد.

یه چیز دیگه: یه اتفاقی که در جامعه ما افتاده اینه که هر وقت عبارت سود و منفعت جنسی میاد مردان وسط سیبل قرار میگرند حال آنکه همه مون میدانیم نیاز زن به مسئله جنسی چقدر بیشتر هست.

بی تعارف:اینقدر هم قضیه را اقتصادی نکنیم، زنی که به هر دلیلی و شرایطی توانایی ازدواج دائم را ندارد، نیازهای جنسی اش را چگونه برطرف کند؟؟؟؟؟

(۶/اردیبهشت/۹۳ ۰:۰۲)SkyGirl نوشته است: [ -> ]***********************************************************************

آقایون خواهشا کمی تحقیق کنید به هر کس از این پیشنهادان ندید .

جالب توجه شما که فکر می کنید همه آقایون این تالار که دارن بحث می کنن خودشون دنبال ازدواج صیغه ای هستن!
نه، این فکر شما اشتباه هست! قراره بررسی بشه این مسائل!
لطفا بیخود چیزو به کسی نسبت ندید!
نقل قول:من همچنان مشکلات شدید عاطفی اون زن برام مهمه... ای کاش در این زمینه بیشتر فکر میکردیم و حرف میزدیم و حتی ایده می دادیم... چه کنیم که عاطفه زن و حتی مرد کمتر ضربه بخورد.

ازدواج دائم کنن .Smile

نقل قول:ه اتفاقی که در جامعه ما افتاده اینه که هر وقت عبارت سود و منفعت جنسی میاد مردان وسط سیبل قرار میگرند حال آنکه همه مون میدانیم نیاز زن به مسئله جنسی چقدر بیشتر هست.

به همین خاطر مرد پشت پالان شتر هم خواست باید اجابت بشه اما زن هر 4 ماه یکبار .
این الان نشوندهنده ی اینه که زن نیازش بیشتره ؟؟؟؟؟؟؟

تمکین رو هم که حق مرد قرار دادن، اینجوری باید حق زن میشد .Huh

نقل قول:اینقدر هم قضیه را اقتصادی نکنیم، زنی که به هر دلیلی و شرایطی توانایی ازدواج دائم را ندارد، نیازهای جنسی اش را چگونه برطرف کند؟؟؟؟؟

برای زن سکس برطرف کننده ی نیاز جنسی نیست.عاطفیه.به همین خاطر موقتی بودن این ازدواج، اگر سنجیده نباشه براش گرون تموم میشه .
1 سال موقت بود،مگه این نیاز موقتیه ؟؟؟؟؟

نقل قول:جالب توجه شما که فکر می کنید همه آقایون این تالار که دارن بحث می کنن خودشون دنبال ازدواج صیغه ای هستن!

گفتم اقایون تالار اندیشه .؟
گفتم اقایون تالار اندیشه .؟

شما الآن طرف بحثت کیا هستن؟
آقایون غیر تالار اندیشه؟؟؟
یعنی با غیر این برادرهای ما تو تالار داری بحث می کنی شما؟؟
خب خانم اسکای اگر شرایط زن برای ازدواج مهیا نبود شما چه نسخه ای براش تجویز میکنید؟

اگر نخواهیم یک طرف به قاضی برویم، احادیث و روایات بی شماری هم داریم که به مردان توصیه اکید میکنه در مورد رابطه با همسر، که چون مربوط به این تاپیک نمیشود بنده نمی آورم.

بلاخره برای زن ایجاد رابطه با مرد، غیر از عاطفی بودنش، جنسی هم هست. یعنی شما بالکل منکر رضایت جنسی زن از ایجاد یک رابطه هستید؟ فکر نکنم بشه این را منکر شد. البته که قبول دارم مسائل عاطفی هم هست، ولی مسلما نیازهای صرف جنسی هم هست.

در هر صورت باز تاکید دارم که روی این مسئله با دید مثبت و دغدغه مند باید اندیشید و راه کار متناسب با مقتضایت زمان را جست.
(۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۲۱)حضرت عشق نوشته است: [ -> ]جالب توجه شما که فکر می کنید همه آقایون این تالار که دارن بحث می کنن خودشون دنبال ازدواج صیغه ای هستن!

یطور برخورد نکنید که تف سربالا بشه

اصلا میخوایم در مورد آقایون تالار بیداری حرف بزنیم!

چرا میترسید؟

واقعا هیچ ایرادی نداره و واقعا خجالت داره در مورد این سنت باید با ترس و لرز حرف زد
نه ترسی نیست!

این طور که این بنده خدا گفت بیشتر طعنه زدن بودن تا چیز دیگه!
چون جاهای دیگ هم دیده بودم این حرف های افراطی رو زده!
لازم دیدم تذکر بدم!

به قول یکی از کاربرا که در این مورد بحث زیاد شده تو تالار و اصولا هم می دونن حق چی هست! ولی متأسفانه بعضی ها دلشون می خواد کل کل کنن!

تو ایم مباحث کسی نخواست جلوه زن رو خراب کنه ولی این بنده خدا همه جا موضع ضد مردها می گرفت!

اگر بحث سوء استفاده هست که خود آقایون گفتن که مسئله قبیحی هست و نباید انجام بشه و ...
نقل قول:به همین خاطر مرد پشت پالان شتر هم خواست باید اجابت بشه اما زن هر 4 ماه یکبار .
این الان نشوندهنده ی اینه که زن نیازش بیشتره ؟؟؟؟؟؟؟

تمکین رو هم که حق مرد قرار دادن، اینجوری باید حق زن میشد .[تصویر: huh.png]

این در جواب شما بود که گفتید نیاز جنسی زن بیشتره .اگر بود که باید قوانین بر عکس میشد .

نقل قول:خب خانم اسکای اگر شرایط زن برای ازدواج مهیا نبود شما چه نسخه ای براش تجویز میکنید؟

بره ازدواج موقت کنه .منتها بعدش آبغوره نگیره و افسرده نشه و بیخودی زانوی غم به بغل نگیره که تمام سعیش رو کرد مرد رو دائمی داشته باشه

نقل قول:اگر نخواهیم یک طرف به قاضی برویم، احادیث و روایات بی شماری هم داریم که به مردان توصیه اکید میکنه در مورد رابطه با همسر، که چون مربوط به این تاپیک نمیشود بنده نمی آورم.

همشون رو خوندم منتها بچه سال تو تالار داریم نمیشه بازشون کرد .Smile ولی من در تاپیکی حتما خواهم آورد .

نقل قول:بلاخره برای زن ایجاد رابطه با مرد، غیر از عاطفی بودنش، جنسی هم هست. یعنی شما بالکل منکر رضایت جنسی زن از ایجاد یک رابطه هستید؟ فکر نکنم بشه این را منکر شد. البته که قبول دارم مسائل عاطفی هم هست، ولی مسلما نیازهای صرف جنسی هم هست.

شما مردید و من زن . به همین خاطر نمیتونیم درک همدیگه از این مساله رو کامل متوجه بشیم.
من کی گفتم زن واسه رضای خدا و یا همش واسه پول میره اتاق خواب ؟ زن هم نیاز جنسی داره .
من ازدواج میکنم که یک عمر با یک مرد +18.
در ضمن دید غلط جامعه رو یه نمیشه یک روزه عوض کرد .

چجوری بگم اخه زنی هم که ازدواج موقت میکنه نیاز به مشاوره ی خانواده داره ،
بابا زن نمیخواد موقتی تو بغل یک مرد باشه .من آخه چجوری دیگه باز کنم .
اگر هم مردی موقتی خواستش اکثریت سعی میکنن که این مساله رو دائم کنن .

یه مرد تو چشمات زل بزنه و بگه دوستت دارم و باهاش +18 داشته باشی . از نظر احساسی وابستش میشی.
بعد که تموم بشه نابود میشه طرف. خیلی باید رو خودش کار کنه . مشاوره میخواد.
اگر هم به فکر پول باشه زیاد براش مساله نیست.یه پولی میگیره و تمام .

واسه زن خیلی این مساله مهمه .هویتش رو نباید برد زیر سوال . نگاه دست دومی به زنان مطلقه معضل این جامعه هست .
بدبخت به مرد همسایه سلام کنه ، حرف واسش درست میکنن .

بله یک روزه که نمیشه... کار فرهنگیه...باید این دید کاملا روشن و مشخص بشه... اون مطالبی که شما فرموده بودید درست بود. متاسفانه زنان جامعه ما از حقوقی که قانون و اسلام عزیز براشون در نظر گرفتن نمیگم بی خبر، ولی کم خبرند...

باز هم تاکید میکنم: با خود قانون صیغه هیچ مشکلی نداریم. فقط طبق بحث دقیق مقتضیات زمان باید بریم جلو و از آسیب های احتمالی اش کم کنیم.

راستی یادمون نره که فقه شیعه بر خلاف دیگر ادیان و مذاهب زنده و مرده جهان، کاملا پویاست. Angel
جناب سید ابراهیم ،

1) مشکل تالار اینجاست تا بحث ازدواج موقت میشه، شروع میکنن به جدل شیعه و سنی .
و اینکه تاپیک بسته شود که خدای نکرده دل دشمن شاد نشه که بگن بین خودشونم اختلاف دارن .

این شده معضل که نمیزارن آسیب شناسی بشه .

2) تمام بند های این ازدواج رو باید هر زن و مردی بدونه . تو آزانس های هواپیمایی ، برای اینکه دختر و پسر بتونن برن سفر خارجی،دوستان هستن میگن باید صیغه نامه ای چیزی برای نشون دادن محرمیت نشون بدن .دختران ابله و خنگ این مملکت هم گول حرف های یه مشت هوسباز رو میخورن و بعد اگر مساله ای پیش اومد . بی خبر از حقوق خودشون ، مخفی کاری میکنن.

3) به هیچ عنوان تهمت هایی که به من زده شد رو نمیبخشم .من هم تهمت زدم نبخشن دوستان مهم نیست.

4) ازدواج موقت یک درمان کوتاه مدت هست . فرصتی هست تا راه حلی برای مشکل پیدا بشه .
اما تو جامعه ی ما با این فرهنگ، استفاده ی ابزاری ازش میشه .

در ضمن این مورد که مرد میتونه همزمان چند نفر رو صیغه کنه درسته یا نه ؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
آدرس های مرجع