تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بررسی دلایل رشد ازدواج موقت در کشور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
من هنوز جواب سوالمو نگرفتم
یه اقایی صیغه کرده باید به زن اینده اش بگه که قبلا صیغه کرده؟
یه خانومی که صیغه کرده در شرایط مشابه چطور؟
بالاخره صیغه هم برای زن حلاله هم مرد

یه خانومی نیاز مالی داشته صیغه کرده(رابطه جنسی هم نداشته)،حالا میخواد با یه مردی ازدواج کنه،باید بگه یا نه؟
آفــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرین زهرا خانوم!
میشه منم جواب سوال سید ابراهیم و یاسین جان رو بدم؟
اگه یه پسری صیغه کرده بود و اومد خواستگاری یه دختر آفتاب و مهتاب ندیده، بهش دختر ندین چرا...
یا این که ایشون صیغه کرده بوده و به شما نگفته و مسلماً عاشقان سینه چاک اسلام میدونن که "دروغ کلید همه بدیهاست"
و یا این که ایشون میگه و در واقع به این معنیه:
ایشون لذت جنسی رو تمام و کمال چشیده و وقتی برای تجربه کردن پله پله دختر نداره و میخواد باز هم بره level آخرش...
دختر بیچاره هرگز لذتی نخواهد برد...
زهرا خانوم راست میگه:
این آقایون بهتره با همونایی ازدواج دائم بکنن که اون ها هم روزی صیغه شدن و یا نامزد داشتن...
اینجوری به هیشکی ستمی روا نشده...
شماها تا پدر نشین، اونم پدر یه دختر شاید منظور منو متوجه نشین...
به خدا قسم دلم میخواد دخترمو 15-16 سالگی شوهر بدم که هیشکدوم این بلاها سرش نیاد...
والا
(۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۵۲)zahra11 نوشته است: [ -> ]لازم نیست بگردم خیلی خیلی زیاد تر از اونی هستن که فکرشو بکنی !! پسر ها ی گل سرزمین عزیزم که به نامحرم نگاه نمیکنند تا تحریک نشن !! از ائمه استمداد میجویند !! هر حرفی رو نمی زنن!! هر جایی نمیرن!! به هر تصویری چشم نمیدوزند !!

و برای اینکه یه خانواده خوب تشکیل بدن و ازدواج سالمی داشته باشن !! هر تلاش مادی و معنوی میکنن!تا خانوادشون ، زنشون ! بچه هاشون ! در آرامش به بالندگی معنوی ، روحی ، اخلاقی ، علمی و جسمی برسن! و یه نسل خوب شیعه و امام زمان پسند ایجاد کنن!!

مخلص همه ی این تیپ پسرها !! خدا حفظشون کنه و زودتر وسیله ازدواج و عاقبت به خیریشون رو فراهم کنه!!
(۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۴۲)zahra11 نوشته است: [ -> ]چون خودت میدنی که حرفات درست نیست!!

به هر حال من به پسر بیست ساله سربازی نرفته دانشجویه اویزون پدر ومادر ولی آکبند دختر میدم !!!به پسری که به هر دلیل دنبال کسی بوده !!!حلال حروم با بنز و بی ام و فوق دکتری نمیدم!
شما هنوز به عمق فاجعه پی نبردید!
تشخیص اینکه طرف آکبنده خیلی سخته!
شما چون خانم هستید نمی تونید درک کنید من چی می گم! برای همین زیاد تر توضیح نمی دم!
خوب پست من که پاک شد.Dodgy

فکر نمیکنم دیگه جای بحث باشه که این حکم برای چه کسانی در جامعه هست. و فکر هم نمیکنم کسی ازدواج موقت رو کلا باطل میدونه .

************************************************************************************

چطور وقتی از مضرات دوست پسر یا دختر داشتن بحث میشه، اشاره به تنوع طلبی و بالا بردن سطح توقعات میشه و در زندگی آینده ی متاهلیشون دچار مشکل میشه همه احسنت احسنت میگن .

اما تو این سطح ، وقتی یه پسر که صیغه کرده ، به تمام تمایلات جنسیش رسیده و حتی ممکنه چند صیغه داشته باشه و کاملا احاطه به سکس و تجربه ی جنسی داره ، اشاره نمیشه که این پسر در ازدواج دائم با یک دختر باکره 150 درصد دچار مشکل خواهد شد. بهتره با هم کفو خودش ازدواج کنه .زنان صیغه ای چه گناهی کردن که تا مدتی دست مردان باشن و بعد رها بشن، همین ازدواج موقتی میتونه زمینه ساز ازدواج دائم برای زن و مرد ی باشه که موقت ازدواج کردن.

این رسما یعنی زن کالا . دست دوم برای لذت.دست اول برای زندگی دائم . من بچه دبیرستانی نیستم و ابله هم نیستم .

هیچ پدری دخترشو دست پسری که صیغه کرده نمیده .

دختری که تجربه ای نداشته و مرد هم که داشته و سطح توقعاتش رو با زنان صیغه کردش میسنجه اصلا عاقبت خوشی نداره .

****************************************************************************************

نیاز جنسی زن از مرد کمتره . جواب ندادن ، مجبورم خودم باز کنم . در سکس ،اگر منظورتون مراحل قبل از مرحله ی اخره که برای زن اهمیت داره و طول میکشه. این طول کشیدن به معنای میل جنسی زیاد نیست . همه چی رو با هم قاطی کردید .
اون یه چیز دیگست . اتفاقا داره میگه من واسه مرحله ی اخر نیستم . بعید میدونم مطلب رو نگرفته باشید. منم خیلی کلی نوشتم . بچه سال نبود .تشریح میکردم که شما مردان با جنبه های نا آشنای جنسی آشنا بشید. که 100 البته میدونم خیلی مشتاق هستید.
نقل قول:جناب مسنجر تشریف بیارن بگن از اوضاع جامعه پسرها و دخترها

پس بگردید یه پسر 15 ساله رو پیدا بکنید و بزارید تو قرنطینه تا زمان ازدواج با دخترتون

من فعلا حرفی ندارم!

کاملا اوضاع جامعه مشخصه!! پسر های بی اراده و سست عنصری وجود دارن که حتی نمیتونن جلوی دستوری که غریزشون بهشون میده وایسن !!!
سر خودشون رو کلاه شرعی میذارن و میرند سراغ دستوری که خیلی از مراجع گفتن درست نیست و حالا به یه صورت غیر عرفی و غیر قانونی رابطه ی جنسی بر قرار میکنن و خودشون رو مذهبی و سالم معرفی میکنند (واقعا تاسف باره ک آبروی اسلام رو میبرند)
درصورتی که پسری ک به هر دلیلی قبل از ازدواج نتونسته جلوی شهوتش بایسته قطعا نمیتونه جلوی نا ملایمات زندگی بایسته و نمیتونه شوهر و پدر خوبی باشه !!!
اینم بدونه که همسرش که گیرش خواهد اومد قطعا یه دروغی بزرگ تر از خودش داره بهش میگه چون هیچ دختر سالمی حاضر نمیشه با پسر شهوترانی ازدواج کنه مگر اینکه خیلی از اون سطح پایین تر یا مادی گرا تر باشه یا خودش اینکاره باشه
(۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۲۴)Morghe Zirak نوشته است: [ -> ]کاملا اوضاع جامعه مشخصه!! پسر های بی اراده و سست عنصری وجود دارن که حتی نمیتونن جلوی دستوری که غریزشون بهشون میده وایسن !!!
سر خودشون رو کلاه شرعی میذارن و میرند سراغ دستوری که خیلی از مراجع گفتن درست نیست و حالا به یه صورت غیر عرفی و غیر قانونی رابطه ی جنسی بر قرار میکنن و خودشون رو مذهبی و سالم معرفی میکنند (واقعا تاسف باره ک آبروی اسلام رو میبرند)
درصورتی که پسری ک به هر دلیلی قبل از ازدواج نتونسته جلوی شهوتش بایسته قطعا نمیتونه جلوی نا ملایمات زندگی بایسته و نمیتونه شوهر و پدر خوبی باشه !!!
اینم بدونه که همسرش که گیرش خواهد اومد قطعا یه دروغی بزرگ تر از خودش داره بهش میگه چون هیچ دختر سالمی حاضر نمیشه با پسر شهوترانی ازدواج کنه مگر اینکه خیلی از اون سطح پایین تر یا مادی گرا تر باشه یا خودش اینکاره باشه

دو تا از اون خیلی مراجع رو اسم ببرید !!!
خوب ظاهراً به این نتیجه رسیدیم که این امر برای جوانان مجرد چه مذکر چه مونث نیست. (اگر اشتباه کردم بفرمایید.)

حالا میشه راجع به این بحث بشه که دسته ای که شامل این قانون میشن کیا هستند. (قائدتاً متاهل هستند دیگه. کدوم متاهل ها شامل میشن؟ مذکر و مونث)
نقل قول:
درصورتی که پسری ک به هر دلیلی قبل از ازدواج نتونسته جلوی شهوتش بایسته
قطعا نمیتونه جلوی نا ملایمات زندگی بایسته و نمیتونه شوهر و پدر خوبی باشه !!!

قطعا اگر یک آقا سالم باشه از لحاظ جسمی بعد از بلوغ براش مشکل پیش میاد

======

خیلی دوست دارم افراد مدعی بعد از ازدواجشون لطف کنند این قضیه رو دورش رو خط بکشند و تحمل کنند

چون این مسائل بی ارزش و حیوانیست و هر کسی بهش فکر بکنه شهوت رانه

(۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۴۱)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]خوب ظاهراً به این نتیجه رسیدیم که این امر برای جوانان مجرد چه مذکر چه مونث نیست. (اگر اشتباه کردم بفرمایید.)

خوب حالا میشه راجع به این بحث بشه که دسته ای که شامل این قانون میشن کیا هستند. (قائدتاً متاهل هستند دیگه. کدوم متاهل ها شامل میشن؟ مذکر و مونث)

محمدصدرای عزیز

همه این عزیزان یپا مرجع هستند

چنان تبصره برای متاهلا میزارن که کلا حرام بشه

مجردا هم باید با هر شرایطی ..... داشته باشند یا ....ر مصرف کنند!
راست یا دروغشو نمیدونم...
اما جالبه...
میگن آقای بهجت دوازده سالش که میشه شب از خواب میپره و میگه من زن میخوام...
فردا صبح هم پدرشون براشون زن اختیار میکنن...
از آقای بهجت علیه السلام تر که نیستین که؟؟؟
فشار بهتون میاد زن بگیرین...
چرا صیغه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل مالی دارین؟
عیبی نداره صیغه کنین. اما یا همون زن رو بعداً دائم بگیرین یا یکی مثل اونو بگیرین...
نمیشه که مردا قبل از ازدواج همه کاری کرده باشن و یه دختر 14 ساله آفتاب مهتاب ندیده بگیرن...
هم خدا رو میخواین هم خرما رو؟؟؟؟
(۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۴۱)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]خوب ظاهراً به این نتیجه رسیدیم که این امر برای جوانان مجرد چه مذکر چه مونث نیست. (اگر اشتباه کردم بفرمایید.)

حالا میشه راجع به این بحث بشه که دسته ای که شامل این قانون میشن کیا هستند. (قائدتاً متاهل هستند دیگه. کدوم متاهل ها شامل میشن؟ مذکر و مونث)
یه سوال
ازدواج موقت مال مجرد ها نیست؟
Huh
خب اون وقت این نوع ازدواج به چه درد متاهل ها میخوره؟؟

قاعدتا آدم ازدواج میکنه که نیازهای روحی و جسمیش برآورده بشه ...
(۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۵۰)moze84 نوشته است: [ -> ]راست یا دروغشو نمیدونم...
اما جالبه...
میگن آقای بهجت دوازده سالش که میشه شب از خواب میپره و میگه من زن میخوام...
فردا صبح هم پدرشون براشون زن اختیار میکنن...
از آقای بهجت علیه السلام تر که نیستین که؟؟؟
فشار بهتون میاد زن بگیرین...
چرا صیغه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل مالی دارین؟
عیبی نداره صیغه کنین. اما یا همون زن رو بعداً دائم بگیرین یا یکی مثل اونو بگیرین...
نمیشه که مردا قبل از ازدواج همه کاری کرده باشن و یه دختر 14 ساله آفتاب مهتاب ندیده بگیرن...
هم خدا رو میخواین هم خرما رو؟؟؟؟

این ماجرا رو من هم شنیده بودم..اصلا بحث مرحوم بهجت (رحمة الله علیه) یا انسان های عادی نیست،مشخصه که ازدواج ضروریه...اگه ضروری نبود مسلما مسلط ترین مردها به نفسشون ائمه ی اطهار بودن.فقط الان مشکل سر اینه که بالاخره این ازدواج موقت به چه دردی میخوره؟Smileمال کیاست اصلا؟!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
آدرس های مرجع