تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بررسی دلایل رشد ازدواج موقت در کشور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
خیر.تا اونجا که من خوندم پدر هر چی شرط کرده و صیغه ی محرمیت خونده بشه . هر کاری خلاف اون ، خلاف شرعه.
مگر با رضایت دو طرف،مخصوصا دختر.

به همین خاطر میگم، دختر جماعت گول حرفای عاشقانه رو نخورن.هر چی باباشون شرط کرده گوش کنن .

تنها مرد مورد اطمینان قبل از عقد دائم برای دختر فقط ،فقط، فقط،فقط

پدرشه .Heart
من نگفتم نگاه من به دخترها فقط جنسیه!
گور بابای همچین نگاهی!
شما سؤال از شرط ضمن عقد کردید من جوابتون رو دادم!
ما مردها هم عاطفه داریم!!!!!!
ولی شما با یه جواب داری قضاوت کلی می کنی!

صد در صد نگاه عاطفی فوق العاده ارزش بیشتری داره!
اما سرال خودتون رو نگاه کنید بعد این طور فرمایش بفرمایی در مورد ما مردها!
من با همه ی مرد ها هستم .منظورم همه هستن .
شد یه مرد از عشق بگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جز یه نفر .
ای بابا!!!!!!!!!!!!!!!!
سوء تفاهم پیش اومده!
هر سخن جای و هر نکته مکانی دارد!
من جواب فقهی سؤال شما رو دادم!
قابل ذکر است که سؤال شما در مورد مهر و محبت نبود!
من نخواستم حرف اضافه بزنم فقط خواستم سؤالی که پرسیدید رو جواب داده باشم!

و الا این عشق الهی است ........ حق لا یتناهی استBig GrinBig Grin

این هم عقیده ما در مورد مهر و عاطفه بین زن و شوهر:
امسال محرمی پا منبر واعظ محترم آقای بی آزار تهرانی نشسته بودم یه حدیث جالبی خوندن که مضمونش این طور بود:
یکی از معصومین (علیه السلام):
اگر می خواهید میزانمحبت شخصی رو به ما اهل بیت بدونید ببینید اون شخص چه قدر محبت به همسرش داره!
البته الآن سندش رو نمی دونم ولی حتما می گردم و پیدا می کنم!
لطفاً بحث رو از مسیر اصلی منحرف نکنید.

بحث اصلی روی ازدواج موقته نه ازدواج دائم. عشق و عاشقی مال ازدواج دائمه اونجا تا می تونید عاشق بشید و از عشق چیزی برای همسرتون کم نذارید ولی تو ازدواج موقت، از اسمش پیداست موقته. نمی گم عاطفه نیست، این غیر ممکنه، ولی دوزش نباید به اندازه ازدواج دائم باشه. دو طرف نمی خوان تا ابد با هم زندگی کنن که یک دل نه صد دل عاشق هم بشن. (اگر دوزش به اندازه ازدواج دائم بود دو طرف بعد از اتمام موعد ازدواج می مردن)

ازدواج موقت دوای درد جامعه است. لطفاً روی اصل بحث تمرکز کنید.

این مبحث برای خوشایند خانوم های تالار نیست. قرار در مورد راه کاری برای حل مشکل اجتماع فکر کنیم و نظر بدیم.
بله خوشایند نیست .چون مردان از زن موقت ، فقط به عنوان ابزار جنسی نگاه میکنن .فقط جنسی .

وقتی مردی زن موقتی رو بغل میکنه و تنها فکرش به هوسه.اون فکرش به پولیه که تونسته بزنه به درد های زندگیش .

خیلی دردناکه این دسته از زنان مجبور هستن تن به این کار بردن . دلشون خوشه حداقل خدا راضیه .

درده تو این مملکت ، ازدواج آسان نداریم .
درده اقتصاد مریض داریم .
درده اینا .
درده که 16 صفحه داریم میگیم موقتی .

راهکار تو این مملکت تنها تغییر سبک زندگیه .
خانوم محترم نظر شما اشتباهه.

حکم خدا بر اساس شرایط زندگی امروز ما صادر نشده. این حکم از زمان محدبن عبدالله بوده، الان هست و تا ابد خواهد بود و ناظر به دینامیک ذاتی موجوداتیه که خداوند آفریده.

این حکم حتی در زمان امام زمان با بهترین شرایط اجتماعی و اقتصادی هم به بهترین و وسیع ترین شکل ممکن اجرا خواهد شد. بهتره قضیه رو احساسی نکنید.

مثال واضحش ماشین مرسدس بنزه، وقتی کارخونه می سازدش می دونه این ماشین چی لازم داره تو اوپریشنال منیوال میگه هر چند هزار کیلومتر این روغن موتور رو استفاده کنید. حالا این ماشین دست ما باشه و بابت مسائل مختلف بگیم نه روغن چرا آب میریزم کار می کنه. درسته یه مدت کار می کنه ولی بعد از یه مدت موتورش گیرپاچ خواهد کرد.

سازنده خوب میدونه چه نسخه ای رو تجویز کنه عدول از اون خرابکاری به بار میاره

پ.ن.
اصلاً بحث رو احساسی نکنید.
آره واسه شما مردا دوز عاطفی بالا و پایین معنی نداره .
ببینم آسیب شناسی این خانوم ها شده تو جامعه /

کسی میدونه تو بهزیستی و مشاوره خانواده چه خبره ؟؟

بس کنید ، تو رو خدا . جنس مردونتون خرده شیشه داره . زخمی میکنه روح زن رو .

من نگفتم ازدواج موقت تو دین ما اشکال داره .شما مردا اشکال دارید .

چون فکر میکنید .هوس حق طبیعیتونه .چون فکر میکنید علاوه بر صبحونه و ناها ر و شام .اینم حق مسلمه شماست.دین هم حامی شماست .نوش جان .

بحث احساسی بشه .
تاپیک عنوانش هست ازدواج موقت . یعنی پای یک زن در میان است . و زن یعنی عاطفه و احساس.
(۵/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۳۹)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]جمله دقیقش اینه

صیغه کردن زن، اگر چه برای لذت بردن نیز نباشد، صحیح است.

معنیش اینه که صیغه فقط برای لذته یا حداقل اولین هدفش اونه.

ولی به نظر اولین هدف ازدواج دائم لذت نیست. بلکه فرزند و ادامه نسله. (لذت هم هست ولی نه همش)

نظرتون نادرسته

شما که خیلی روی قوانین تاکید دارید بهتره قبل از قوانین ازدواج موقت، تعریف و هدفش رو بشناسید.

این نوع ازدواج به شکل اولیه برای لذت جسمیه.
بله نوش جونه آقایون .
منتها تو تاپیک هایی اشاره شد نه تنها برای لذت جنسی نیست .گفتم که ما در جریانیم .

آره زن دائم مدیر بچه های مردانه
زن موقت مدیر اتاق خواب های مردان .

خوش باشید خیلی وقته زنان فهمیدن که حق هایی دارن .
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
آدرس های مرجع