تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بررسی دلایل رشد ازدواج موقت در کشور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
تاپیک بسیار مفیدی شد.
تمام قوانین رو که بود فکر کنم آوردم .
حتما هر شخصی که میخواد ازدواج موقت کنه باید این قوانین رو بدونه که بعدا قانون ازش حمایت کنه .
نقل قول:والا این حرف شما مصداق کامل ندارد. این از میزان تولد فرزندان نامشروع در کشورهای ازاد جنسی مشهود است. شاید صنعت هرزه نگاری اینترنتی زیاد شود اما روابط را گمان نمی کنم. شما گوبا نمی دانید اساسا در کشورهایی که گفتید مراکز به شکل قانونی برای همین روابطی که نام ببردید دائر هست.

اتفاقا توی جملات من هیچ شبهه ای وجود نداره !
یه زمانی جامعه ی مسیحی از این کارها میکرد و عاقبتش اینی شده که میبینید , بر طبق آمار رسمی در کتاب های دانشگاهی هم روابط آزاد در ان جوامع در حد 100 در 100ی هست ( روانپزشکی سه جلدی کاپلان و سادوک) !
(۵/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۲۸)Reza2035 نوشته است: [ -> ]اتفاقا توی جملات من هیچ شبهه ای وجود نداره !
یه زمانی جامعه ی مسیحی از این کارها میکرد و عاقبتش اینی شده که میبینید , بر طبق آمار رسمی در کتاب های دانشگاهی هم روابط آزاد در ان جوامع در حد 100 در 100ی هست ( روانپزشکی سه جلدی کاپلان و سادوک) !

اخر و عاقبت نگاه همین هایی که امدن در این تاپیک این مسئله رو زدن هم چیزی به جز غرب نیست ...حتی در گفته هایشان روابط آزاد را ارجحیت میدهند به ازدواج و از همین حالا در حال دامن زدن به کثافت کاری هستند Wink
من راستش فکر می کنم گیر کار جای دیگری هست.آزادی و غیر ازادی نیست. مساله بلغمی مزاج و گم کردن هدف هست.
تفکر عقلی و منطقی که میان عامه رخت بر بست و خوشگذرانی و رفاه ارزش شد ، گرایش هایی از این دست هم ایجاد می شود.
این گرایشات می تواند دروجود یک تسبیح بدست عابد غلیان کند یا یک سکولار. وقتی گرفتارش شدند هر دو در اسارت مشترک اند!
دارید از مفاد قوانین و تشریحش فرار میکنید.
منتظر بودید که من چیزی بنویسم که بشه ابزار برای تهمت زدن به من .
شیعه ناموس خداست .
میبینم جچوری برخورد میکنید با خواهر دینیتون .
من احساساتی ، شما دینداران و اهل منطق کجاست منش اسلامیتون.
نقل قول:من راستش فکر می کنم گیر کار جای دیگری هست.آزادی و غیر ازادی نیست. مساله بلغمی مزاج و گم کردن هدف هست.
تفکر عقلی و منطقی که میان عامه رخت بر بست و خوشگذرانی و رفاه ارزش شد ، گرایش هایی از این دست هم ایجاد می شود.
این گرایشات می تواند دروجود یک تسبیح بدست عابد غلیان کند یا یک سکولار. وقتی گرفتارش شدند هر دو در اسارت مشترک اند!

بله , صحیحه !
هیچ وقت اشتباهات مسلمون ها رو به پای دین نزنیم , نگیم فلانی اینطوری کرد پس فلان حکم رو باید از ریشه قطع کرد ! البته بحث اصلی ما هم اینجا نگاهیست که به این مقوله دارند که همان نگاهی متحجرانه ی غربیه مسیحی و هندویی و بودایی به این مسائل است که عاقبتی جز صنعت هرزه نگاری نخواهد داشت .

نقل قول:دارید از مفاد قوانین و تشریحش فرار میکنید.
منتظر بودید که من چیزی بنویسم که بشه ابزار برای تهمت زدن به من .
شیعه ناموس خداست .
میبینم جچوری برخورد میکنید با خواهر دینیتون .
من احساساتی ، شما دینداران و اهل منطق کجاست منش اسلامیتون.

احساساتی بودن شما دلیل بر این نیست که وقتی احکام اسلامی رو کمتر از کثافت کاری میدونید , من هم برخوردی نکنم .
نقل قول: من چی نوشتم چی برداشت شد.

تو این مملکت دوست پسر داشتن بهتر از ازدواج موقته .
چرا مطلب رو نمیگرن نمیدونم .
وقتی طرف به قوانین اشنا نیست و میره ازدواج موقت خیلی دچار دردسر میشه.
چیزی که تو مملکت ما خیلی مشهوده ، چرا قوانین رو کسی نمیخونه که اشاره شده .
اما دوست پسری رو میدونن نباید بهشون دست بزنه، اگر هم راضی شدن باید خفه بشن چون خودشون این گند رو زدن .البته میدونن میتونن پسره رو موش کنن.
این رو خوب میدونن ، اون رو خوب نمیدونن .
خیلی سنگین مطالبی که نوشتم . باید عمقی فهمیده بشه.البته باید ساده تر مینوشتم مخاطبانم بیشتر آقایون هستن

888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888

خوب وقتی قوانین رو در مورد دوست پسری مسلط تر هستن ، ازدواج موقت رو نه .من چی باید میگفتم .
من که با رسمی شناختن ازدواج موقت قوانین رو آوردم.
چی فکر کردن دوستان، با یه کاغذ پاره، میتونن به لذت جنسی برسن.خیر در قانون زن حقوقی دااره

وا اااااااااااااااااااااااااااای خیلی جالب شد.
یه نفر نیومد قوانین رو باز کنه .
خیلی خانوم ها باید مواظب باشن و قوانین رو مو به مو بدونن . قانون گریزی داریم . والا Smile
(۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۲۰)SkyGirl نوشته است: [ -> ]نمیشه تو تالار عدم حضور بزنی و راحت کتاب دستت بگیری، چون تا نیستی دو جین تاپیک رویت میشه که اصلا باید بیای تالار .

........
بهتره خانوم هایی که میخوان تن به این ازدواج بدن همه ی قوانین و شرایط رو بدونن و فریب زبون بازی های مرد جماعت رو نخورن، اگر هم مورد مرد پولداره تا میتونن SmileSmileSmileSmile
تو این مملکت دوست پسر داشتن بهتر از ازدواج موقته .
طرف برات لپ تاپ میخره، طلا میخره ، سرویسی هم بهش نمیدی ، جرات هم نداره بخواد ، غلط اضافه هم کرد موش میشه.
اما با اوضاع فرهنگی موقتی ها دردسر دارن.
بچه میگه مامان جون بابام کو ، چرا پیش ما نیست.
عزیزم بابات موقتی بود،

خب طبق معمول شما باز با صحبتاتون تالار رو به فیض رسوندید

اما خدمت شما عرض کنم

من فرض میگیرم شما از خودتون در زمینه BF GF!!! دفاع نکردید

تو این مملکت به برکت آزادی (بخوانید اسارت در ولایت شیطان>>ماهواره و ..!) همه کار میشه کرد

در مورد ازدواج موقت اگر نمیدونید بدونید شما و کاربران دیگر

در ازدواج دائم زن حق ایجاد محدودیت در روابط رو نداره و مرد در چهارچوب اسلام میتونه از زن بخواد

و طبیعتا این یک رابطه دوطرفس نه یک طرفه و زن نفع خودشو میبره (گرچه نباید نگاه چرتکه ای کرد)

ولی در ازدواج موقت پوست مرد کندس

زن هر محدودیتی که دلش بخواد میتونه بزاره

واقعا نمیدونم شما خبر ندارید یا بقیه کاربرا رو بی خبر فرض کردی؟

این محدودیت یعنی زن میتونه بگه مرد نباید به 50 متری زن هم نزدیک بشه

و هر چیز دیگه

پس از بابام کو و این حرفا صحبت نکنید

اما در مورد اون لپ تاپ و اینا

آفرین خوش بحالش که براش اینا رو خریده

بعدش هم کسی جلو برخی زنها موش که هیچ مورچه میشه چون اصلا به چیزی به نام آبرو معتقد نیستن!!!

میگن ...... هنر نیست

در مورد قانون فوق هم کاملا مشخصه

یک موقع ازدواج موقت بین دو نفره که کاملا به هم اعتماد دارن و مرد خدا پیغمبر میفهمه چیه

ولی برای عموم میگن ثبت کنید که مرد سوء استفاده نکنه

خدا رو هزارمرتبه شکر که شما اینطوری حرف زدی که مخالفای ازدواج موقت با جنبه خاص این قضیه آشنا بشن

این قضیه هیچ ایرادی نداره و برای افرادی که امکان ازدواج دائم رو ندارن و ممکنه به گناه بیفتن کاملا ضروریه

همه جوابا رو نخوندم

ولی لازم دیدم جواب بدم

(۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۲۷)Aryha نوشته است: [ -> ]با یاد حق

فارق از بحث های بی نتیجه همیشگی که نیازی به بیان دو باره شون وجود نداره میشه گفت آقایون محترم !
لطفا ... لطفا .... لطفا ....
اگه خیلی تمایل به ازدواج موقت دارید از خانومی این درخواست رو بکنید که با واسطه یا بی واسطه میدونید مشکلی با این قضیه نداره ...
نه این که هر کیو دیدید بگید سلام!
والا دیگه خسته شدیم ..
سر بسته میگم؛
از غیر مذهبی ها یک جور باید بکشیم و از مذهبی ها هم جور دیگه ای .. ....
دیگه تنهایی نه میشه پارک رفت نه حرم !!
یکی دو تا هم که نیستند ولی بدیش اینه که همه شون فکر میکنن فقط خودشونن ...

والا دیگه روان مون بهم ریخت ...
بس کنید لطفا! Sad

یاالله

خواهر محترم

چیزی که شما ازش اسم میبرید مزاحمته

کسی که به زن متاهل پیشنهاد میده رو یه زنگ میزنن پلیس پوستشو بکنن

(۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۰۱)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]خداشاهده 45 دقیقه تایپ کردم حرفامو، همه رو پاک کردم دوباره

به خدایی که میپرستم قسم هرکسی امکان ازدواج رو واسه جوونا سخت کرده، حتی اگه پدر خودمم باشه نمیبخشم
کل بهشت رو هم بهم بدن نمیبخشمشون

آمین!

البته خدا اجر صابران رو دولاپهنا* حساب میکنه

*بینهایت پهنا!! >> انقدر که بگی بسه بابا
دیگه چجوری باید باز کنم منظورم چی بوده .

من قوانین رو آوردم .

هر کی دلش میخواد بره موقت ازدواج کنه .منم گفتم قوانین رو بدونید و بخونید.

نقل قول:
ولی برای عموم میگن ثبت کنید که مرد سوء استفاده نکنه

نه من چی دارم میگم ، منم که همین رو طبق قوانین گفتم .
خواستم یه سوالی رو مطرح کنم که جناب عبدالرحمن تقریبا جواب دادن. حالا دوباره مطرح می کنم تا شاید مشکل خودم و خیلی های دیگه حل شه:
فرق صیغه به جهت رفع نیاز جنسی با رابطه نامشروع چیه؟
می دونم یکی رو خدا قبدل داره و یکی رو خدا قبول نداره. میخوام از مزایا و واقعیت هایی رو بگین که اگه کسی ازم پرسید کم نیارم.
مخصوصا شما! جناب عبدالرحمن! فکر کنم شما یه گنجینه ی اطلاعات هستی!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
آدرس های مرجع