تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بررسی دلایل رشد ازدواج موقت در کشور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
آقا سید در مثل که مناقشه ای نیست. تو شعر داستان باستان گنجور اینجوری نوشته. منظور اصلی هم اون بیت نبوده، منظور بیتی بوده که هایلایت شده. می خواید بگیم گنجور عوضش کنه.

در مورد بحث ما داریم بحث رو آروم پیش می بریم. باید به اونهایی تذکر داده بشه که تنش ایجاد می کنن. والا ما که سعی کردیم کلاً از لیست پاسخ حذفشون کنیم. (اصلاً به نوشته های تنش دار کاری نداریم.)

پ.ن.
به نظر تا اینجا به این نتیجه رسیدیم این امر برای مجردها نیست خوب بریم سراغ ارسال 214، این حکم مربوط به کی میشه؟
نقل قول:
راست یا دروغشو نمیدونم...
اما جالبه...
میگن آقای بهجت دوازده سالش که میشه شب از خواب میپره و میگه من زن میخوام...
فردا صبح هم پدرشون براشون زن اختیار میکنن...
از آقای بهجت علیه السلام تر که نیستین که؟؟؟
فشار بهتون میاد زن بگیرین...
چرا صیغه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل مالی دارین؟
عیبی نداره صیغه کنین. اما یا همون زن رو بعداً دائم بگیرین یا یکی مثل اونو بگیرین...
نمیشه که مردا قبل از ازدواج همه کاری کرده باشن و یه دختر 14 ساله آفتاب مهتاب ندیده بگیرن...
هم خدا رو میخواین هم خرما رو؟؟؟؟

قضیه در مورد علامه حلیست

فکر کنم در سن 15 سالگی

عین این نیست داستان

سید جون!

این همه به ما تهمت زدن تو تاپیک

به شعر این بده خدا گیر دادی!!!!

دارن میگن یا تا دم ازدواج پاک بمون

یا گناه کن ولی ازدواج موقت بده جیزه!

الان یه مرجع تقلید بیاد نظر بده بهش توهین میکنن!!!
صدرای عزیز من به دو طرف تذکر دادم. هم خصوصی و هم عمومی. درسته یا نه؟؟؟

در ضمن بچه دبیرستانی که دیگه مثال نبود... در ضمن دیگهWink ما در انتخاب های مثالهامون باید بیشتر دقت کنیم.

سوالات بی جواب در این تاپیک زیاد موند.

ولی فکر کنم به نتیجه های خوبی هم رسیدیم.

عبدالرحمن:
سید جون!

این همه به ما تهمت زدن تو تاپیک

به شعر این بده خدا گیر دادی!!!!

دارن میگن یا تا دم ازدواج پاک بمون

دقیقا میشه بهم بگی کی گفت یا پاک بمون یا گناه کن ولی صیغه نکن؟؟؟؟؟ دقیقا کی گفت گناه کن؟؟؟؟DodgyDodgy
اگر مشکلی نیست من جواب آقای عبد الرحمن رو تو پیام خصوصی دادم چون شنیدم اینجا زیاد پیام پاک میکنن!!
بخشی از مظمون اون پ خ رو براتون میذارم:
به نظر من هر جامعه ای یه عرفی داره که کسی که بر خلاف اون عرف عمل کنه برچسب میخوره
تو عرف ایران صیغه که کاملا مجاز هست اما تو این موارد تعریف شده که تبعا تو هر خانواده ی اسلامی این چیزا توسط مادر و پدر اموزش داده میشه

زن و مردی که ازدواج کرده و همسرش فوت شده و به علت تنهایی نیاز به رابطه با جنس مخالف داره!!
زن و مردی که بیماری جنسی دارند و اگر از راه اسلامی(غیر قانونی) بهش جواب ندن ممکنه به کارای مثل تجاوز دست بزنن
یا مجردی که این کارو غیر قانونی انجام بده و با یکی مثل خودش ازدواج کنه و باهاشم بسازه
هر کسی که هیچ امیدی به ازدواج دایم نداشته باشه مثلا خیلی زشت و یا معلول یا بسیار بسیار فقیر
من اصلاً درک نمیکنم بعضی ها رو...
نوشته ها رو کامل میخونین؟
من 4 بار تا حالا پست دادم و توی همه اش هم گفتم این راه حل مال کیاست...
بازم سوالای تکراری و جوابهای تکراری...
ازدواج موقت مال پسرهاییه که تمکن مالی اداره زندگی رو نداشته باشن...
اونم با دخترایی که فشار جنسی دارن و نمیتونن ازدواج کنن...
بعد که توانا شدن هم همین دو قشر با هم ازدواج دائم کنن...
بابا!
الآن که مردها 4 برابر زن ها نیستن که متاهل ها هم یه دونه صیغه ای بخوان...
متاهل ها اگه فشار جنسی رو متحمل میشن، بهترین کار اینه که زن دوم اختیار کنن...
نه صیغه...
یعنی من به عنوان یه زن اگه بخواد سرم هوو بیاد، ترجیح میدم زن همسرم باشه تا صیغه ایش...
در هر دو حالت هم پوست همسر گرامیم رو میکنما!!!!
اما اولی کمتر بهم برمیخوره...
اگرم که تمکن مالی زن دوم رو ندارن که برن صیغه کنن و پای دردسراشم وایسن دیگه...
خلاصه...
این موضوع خوشایند هیچ خانومی نیست و اگه اصرار دارین باید زره تون رو از الآن آماده کنین و مهریه زن اول رو داشته باشین که اگه بره درخواست بده، تشریف نبرین آب خنک میل کنین...
بلاخره مهریه هم شرع مقدس گفته دیگه! نه؟؟؟
یا فقط صیغه مال اسلامه؟؟
چاکر آقا داداش سید گلم. چشم میشه برگردیم سر بحث اصلی. این حکم مال کیه؟

پ.ن.
ان شاءالله آخری باشی.
نقل قول:
زن و مردی که ازدواج کرده و همسرش فوت شده و به علت تنهایی نیاز به رابطه با جنس مخالف داره!!

زن و مردی که بیماری جنسی دارند و اگر از راه اسلامی(غیر قانونی) بهش جواب ندن ممکنه به کارای مثل تجاوز دست بزنن

یا مجردی که این کارو غیر قانونی انجام بده و با یکی مثل خودش ازدواج کنه و باهاشم بسازه

هر کسی که هیچ امیدی به ازدواج دایم نداشته باشه مثلا خیلی زشت و یا معلول یا بسیار بسیار فقیر

یادتون باشه در رساله ای که در آینده بیرون میدید این ها رو در قسمت نکاح وارد کنید ملت فیض ببرند

ولی یادتون باشه با کاربری چندم که پیام میدید لحنتون رو عوض کنید

فحشها و توهین هاتون که برای مدیریت ارسال شد لحاظ خواهد شد (خوشبختانه جواب شما رو همینجا میدم که مثل کاربری های دیگه جنجال درست نکنید)
من رساله بیرون نمیدم، چون قوانین داره این کارو میکنه. تو قوانین کشوری که توش زندگی میکنیم اومده صیغه باید ثبت بشه و با اذن پدر باشه!! درصورتی توی دین اسلام خیلی راحت تر از این حرفاست. همونطور که مهریه وظیه ی مرده که هر چقدر بوده بپردازه وگرنه مجازات بشه. اما توی قوانین کشور 110 تاشو بیشتر نمیشه گرفت

من اولین بارمه ک توی این سایت عضو میشم شمام هرکاری میخواهید بکنید بکنید چون الان شما به من تهمت مولتی یوزر بودن رو در ملا عام زدید
جواب پ خ ی من رو کامل بدید اگر جوابی دارید که بدید. حرف حق جواب نداره . توهینی به شما نکردم،کسایی که اسلام رو نابود میکنند رو معرفی کردم . لازم نبود جنبه تون رو به اثبات برسونین
واقعا چقدر فروم بیداری انندیشه مهمان نوازه!!!!!!!!
شما لطف کنید عکس پیام خصوصی که به من فرستادید رو منتشر کنید تا بقیه با ادب شما آشنا شوند

خود شما میگید قانون

کجای قانون با ازدواج موقت مجردها مخالف بوده؟

نکنه بعدا میخواید تصویبش کنید؟
نقل قول:دارن میگن یا تا دم ازدواج پاک بمون

حاشیه سازی نکنید.

بحث اینه دیگه دنبال دختر باکره و افتاب مهتاب ندیده واسه دائم نباشن . چون پدر اون دختر که مرد هم هست، نمیده دختر دست اون پسر .
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
آدرس های مرجع