تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بررسی دلایل رشد ازدواج موقت در کشور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
(۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۳۰)zahra11 نوشته است: [ -> ]من نسخه نپیچیدم !!!گفتم من (ما)نمیدم ! اون طوری که بدتره !یعنی هم کف نفس و عرضه خود نگهداریش ضعیف بوده هم گناه کرده!
من میگم وقتی بچه من خودداره طرفش هم باید تونسته باشه پا روی نفسش بزاره!! (لطفا پست رو دقیق تر مطالعه بفرمایید)

بعد هم در پستای قبل دوستان داشتن اثبات میکردن که چنین چیزی نیست ! و اتفاقا زنها نیازشون بیشتره !! بالاخره کدوم رو بپذیریم! !! لطف کنید آقایون هم مثل خانمها اجماع داشته باشید!!

پس زهرا خانم

یا تحقیق نکنید (نتیجه تحقیق از الان مشخصه)

یا بگردید دنبال یک معصوم یا یک شهید!
در ضمن آقایی که صیغه کرده از نظر عاطفی پاک نیست ! حتی ممکنه بخواد این آزادی عملشو تا اخر عمر حفظ کنه و اون رو به حریم زندگی خصوصیش بکشونه!
عدالت اینه که صیغه شده ها باهم ازدواج کنن خود نگهدارا هم با هم!
خلاف کارا هم با هم !! همون که خدا گفته!

عبدالرحمن عزیز شما الان همه پسرها رو متهم کردی به صیغه بازی مراقب باش!!!!
نقل قول:من میگم وقتی بچه من خودداره طرفش هم باید تونسته باشه پا روی نفسش بزاره

اینجا که هندوستان نیست که پا رو نفس بخوایم بزاریم

مهم اجرای دستور خداست

نقل قول:و اتفاقا زنها نیازشون بیشتره !

تحمل زن بیشتره و این مهمه

البته میل زن بیشتره

من نمیتونم بازش کنم
(۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۳۳)zahra11 نوشته است: [ -> ]در ضمن آقایی که صیغه کرده از نظر عاطفی پاک نیست ! حتی ممکنه بخواد این آزادی عملشو تا اخر عمر حفظ کنه و اون رو به حریم زندگی خصوصیش بکشونه!
عدالت اینه که صیغه شده ها باهم ازدواج کنن خود نگهدارا هم با هم!
خلاف کارا هم با هم !! همون که خدا گفته!

عبدالرحمن عزیز شما الان همه پسرها رو متهم کردی به صیغه بازی مراقب باش!!!!

آقا پسرا فهمیدن چی گفتم

پس بگردید دنبال خود نگهدار ها برای دخترتون!
چون خودت میدنی که حرفات درست نیست!!

به هر حال من به پسر بیست ساله سربازی نرفته دانشجویه اویزون پدر ومادر ولی آکبند دختر میدم !!!به پسری که به هر دلیل دنبال کسی بوده !!!حلال حروم با بنز و بی ام و فوق دکتری نمیدم!
(۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۴۲)zahra11 نوشته است: [ -> ]چون خودت میدنی که حرفات درست نیست!!

به هر حال من به پسر بیست ساله سربازی نرفته دانشجویه اویزون پدر ومادر ولی آکبند دختر میدم !!!به پسری که به هر دلیل دنبال کسی بوده !!!حلال حروم با بنز و بی ام و فوق دکتری نمیدم!

جناب مسنجر تشریف بیارن بگن از اوضاع جامعه پسرها و دخترها

پس بگردید یه پسر 15 ساله رو پیدا بکنید و بزارید تو قرنطینه تا زمان ازدواج با دخترتون

من فعلا حرفی ندارم!
لازم نیست بگردم خیلی خیلی زیاد تر از اونی هستن که فکرشو بکنی !! پسر ها ی گل سرزمین عزیزم که به نامحرم نگاه نمیکنند تا تحریک نشن !! از ائمه استمداد میجویند !! هر حرفی رو نمی زنن!! هر جایی نمیرن!! به هر تصویری چشم نمیدوزند !!

و برای اینکه یه خانواده خوب تشکیل بدن و ازدواج سالمی داشته باشن !! هر تلاش مادی و معنوی میکنن!تا خانوادشون ، زنشون ! بچه هاشون ! در آرامش به بالندگی معنوی ، روحی ، اخلاقی ، علمی و جسمی برسن! و یه نسل خوب شیعه و امام زمان پسند ایجاد کنن!!

مخلص همه ی این تیپ پسرها !! خدا حفظشون کنه و زودتر وسیله ازدواج و عاقبت به خیریشون رو فراهم کنه!!
(۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۵۲)zahra11 نوشته است: [ -> ]لازم نیست بگردم خیلی خیلی زیاد تر از اونی هستن که فکرشو بکنی !! پسر ها ی گل سرزمین عزیزم که به نامحرم نگاه نمیکنند تا تحریک نشن !! از ائمه استمداد میجویند !! هر حرفی رو نمی زنن!! هر جایی نمیرن!! به هر تصویری چشم نمیدوزند !!

و برای اینکه یه خانواده خوب تشکیل بدن و ازدواج سالمی داشته باشن !! هر تلاش مادی و معنوی میکنن!تا خانوادشون ، زنشون ! بچه هاشون ! در آرامش به بالندگی معنوی ، روحی ، اخلاقی ، علمی و جسمی برسن! و یه نسل خوب شیعه و امام زمان پسند ایجاد کنن!!

مخلص همه ی این تیپ پسرها !! خدا حفظشون کنه و زودتر وسیله ازدواج و عاقبت به خیریشون رو فراهم کنه!!

خواهر بزرگتر من، ممنون که تو این بحث شرکت کردید. خوشحال میشم این بحث به دور از جنجال ادامه پیدا کنه.

شما به عنوان یک بزرگ تر میشه دلیل این حکم الهی رو تبیین کنید. (البته اگر واقعاً درست باشه و از طرف خدا باشه)
(چی شده که خدا این حکم رو صادر کرده. چه ضرورتی بوده؟)

میشه لطفاً بفرمایید این حکم در مورد چه کسانی هست و چه کسانی می تونند و شاید هم باید از اون استفاده کنن؟ (جامعه هدف کیا هستند؟ چه مذکر چه مونث)
در ضمن آقای عبدالرحمن بنده یه چار تا پیرن بیشتر از جنابالی پاره کردم و خیلی بیشتر از شما تو جامعه هستم!! ازین لحاظ از دکتر کم نمیارم!

قطعا صیغه یه حکم الهی هست !! و هدفش جلوگیری از فحشا و حرامزادگی بوده!!
ولی این اعتقاد راسخ من هست که هر پسری صیغه کرده باید با دختری که قبلا صیغه شده ازدواج کنه !! این نظر من هست و بالعکس!!
چون این طور نیست که ما تو جامعه دو سه برابر پسر ها دختر داشته باشیم !! بلکه به عکس هست و تعداد پسر ها بیشتره!!

هر کی باید بره دنبال یکی عین خودش!!!
(۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۵۹)zahra11 نوشته است: [ -> ]قطعا صیغه یه حکم الهی هست !! و هدفش جلوگیری از فحشا و حرامزادگی بوده!!

ممنونم زهرا خانوم پس این حکم قطعیه و یه حکم درست الهیه. حالا میشه دو تا سوال من رو بیشتر بسط بدید و دقیق تر جواب بدید. ممنون میشم.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
آدرس های مرجع