نقل قول: فرق صیغه به جهت رفع نیاز جنسی با رابطه نامشروع چیه؟
همین که ازدواج موقت رو رابطه ی جنسی میدونید دیگه نیازی به پاسخ گویی شما نیست ! یه سوال غلط میپرسین و انتظار پاسخ دارین ؟
فرق ازدواج دائم با اینکه دو نفر بدون صیغه ی محرمیت برن 30 سال توی یه خونه زندگی کنن چیه ؟ واژه ازدواج رو فقط توی بعد جنسی دیدن ماله بچه های تازه به دوران بلوغ رسیده است که الحمدالله اینجا هم توی تالار این تازه به بلوغ رسیده ها کم نیستن
(۵/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۵۸)bidel نوشته است: [ -> ]خواستم یه سوالی رو مطرح کنم که جناب عبدالرحمن تقریبا جواب دادن. حالا دوباره مطرح می کنم تا شاید مشکل خودم و خیلی های دیگه حل شه:
فرق صیغه به جهت رفع نیاز جنسی با رابطه نامشروع چیه؟
می دونم یکی رو خدا قبدل داره و یکی رو خدا قبول نداره. میخوام از مزایا و واقعیت هایی رو بگین که اگه کسی ازم پرسید کم نیارم.
مخصوصا شما! جناب عبدالرحمن! فکر کنم شما یه گنجینه ی اطلاعات هستی!
خب خدا رو شکر همه اینجا مسلمونن!!!
پس لزومی نداره بگم این رو چون اسلام گفته خوبه و اون رو چون اسلام گفته بده
اما به شما بگم
فرق رابطه نامشروع با ازدواج چیزی بیشتر از جهنم تا بهشته
بچه رابطه نامشروع میشه
معاویه لعنت الله علیه که مادرش دیگه کمربندمشکی که چه عرض کنم برا خودش صاحب سبک بوده:||||||||
اما فرزند ازدواج و رابطه حلال و خدا پسند میشه
جناب حر سلام الله علیه یا جناب زهیر سلام الله علیه
خدا میگه و ما موظف به اطاعت هستیم
حالا یکی از نتایجش در فرزند منعکس میشه البته نان حلال و باقی چیزا هم موثرند که باز همشو خدا گفته (مثلا
کنعان رفیق ناباب داشت نه خدای نکرده چیز دیگه)
من از
ائمه علیهم السلام مثال نزدم چون کلا فرق دارند و پاک در پاک در پاک .... در پاکند
شرمنده اگه ناراحت شدین. من گفتم صیغه جهت رفع نیاز جنسی تا با رابطه ی نامشروع هم سو و هم هدف باشه. واگرنه که صیغه موقت فقط رابطه جنسی که نیست. من فقط خواستم مقایشه راحت تر باشه.
حالا اگه راحتین صیغه رو کامل و مفصل توضیح بدین تا بفهمم فرقش چیه.
جناب عبد الرحمن. من منظورم اصلا بچه اش نبود. بلکه خود این زن و شوهر چه چیز هایی رو موظفند نسبت به هم انجام بدن( توضیح دادین اما کاملشو می خوام )
منظورم هم از رابطه نامشروع هم همون ازدواجی هست که تو ایتالیا و انگلیس مد شده. یعنی هیچ جا ثبت نمی شه و راحت میرن تو یه خونه کنار هم. مثل دو تا هم اتاقی.
خواستم برتری هاشون رو بدونم.البته یه چیز های بدیهی ای هست که من چیزایی بالاتر از اون رو می خوام.
(۵/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۰۵)Reza2035 نوشته است: [ -> ]همین که ازدواج موقت رو رابطه ی جنسی میدونید دیگه نیازی به پاسخ گویی شما نیست ! یه سوال غلط میپرسین و انتظار پاسخ دارین ؟
فرق ازدواج دائم با اینکه دو نفر بدون صیغه ی محرمیت برن 30 سال توی یه خونه زندگی کنن چیه ؟ واژه ازدواج رو فقط توی بعد جنسی دیدن ماله بچه های تازه به دوران بلوغ رسیده است که الحمدالله اینجا هم توی تالار این تازه به بلوغ رسیده ها کم نیستن
برادر گلم توی رساله آقای بهجت خوندم نوشته بود اگر ازدواج موقت برای چیزی غیر از ارضای غریزه هم باشه بدون اشکاله. نظرت چیه؟
نقل قول:جناب عبد الرحمن. من منظورم اصلا بچه اش نبود. بلکه خود این زن و شوهر چه چیز هایی رو موظفند نسبت به هم انجام بدن( توضیح دادین اما کاملشو می خوام )
من فرقشو از لحاظ باطنی گفتم
وظایف چندان فرقی ندارند
مثلا زن میتواند هر محدودیتی که دلش خواست قرار بده و اگر مرد از اون حد رد شد کارش حرام بوده
طبیعتا کسی که ازدواج موقت میکنه این چیزا براش مهمه
نقل قول:منظورم هم از رابطه نامشروع هم همون ازدواجی هست که تو ایتالیا و انگلیس مد شده. یعنی هیچ جا ثبت نمی شه و راحت میرن تو یه خونه کنار هم. مثل دو تا هم اتاقی.
خب این چیز جدیدی نیست
کسی که به
رب خودش خائنه قطعا به مربوب های دیگه خیانت میکنه
فرقش کاملا مشخصه دیگه
اون خداپسنده
این شیطان پسنده
(۵/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۳۲)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]برادر گلم توی رساله آقای بهجت خوندم نوشته بود اگر ازدواج موقت برای چیزی غیر از ارضای غریزه هم باشه بدون اشکاله. نظرت چیه؟
بله یکی از فرق های ازدواج موقت همینه که میتونه برای غیر از لذت جنسی هم باشه
جمله دقیقش اینه
صیغه کردن زن، اگر چه برای لذت بردن نیز نباشد، صحیح است.
معنیش اینه که صیغه فقط برای لذته یا حداقل اولین هدفش اونه.
ولی به نظر اولین هدف ازدواج دائم لذت نیست. بلکه فرزند و ادامه نسله. (لذت هم هست ولی نه همش)
صیغه و ازدواج دائم به نظر دو مقوله کاملاً متفاوت هستند که با هم خلط میشن. هر کدوم یه هدف و یه دلیل داره.
هیچکدوم با اون یکی نمی تونه جایگزین بشه.
با یاد حق
(۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۴۲)Tishtar نوشته است: [ -> ]اگر چه من تا حالا مذهبی ندیدم که بیفته تو کوچه خیابون دنبال صیغه!
من گفتم خیابون؟
(۵/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۳۹)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]خواهر محترم
چیزی که شما ازش اسم میبرید مزاحمته
کسی که به زن متاهل پیشنهاد میده رو یه زنگ میزنن پلیس پوستشو بکنن
الان کجای متنم حرف از تاهل زدم که شما چنین جوابی میدید؟
در ضمن من نمیدونم خانوم های متاهل چی کار میکنن بنابر این شما خانوم های مجرد امثال بنده رو در نظر بگیرید ..
من خیلی سر بسته ولی کامل گفتم بیشتر هم شرح نمیدم ...
فقط اومدم که اولا برداشت هاتون رو تصحیح کنم
دوم این که اگه متوجه نشدید باید بگم من بی دلیل از برخی لغات استفاده نمی کنم؛ برید و دوباره ارسال اولم رو بخونید ...
یاالله
نقل قول:صیغه و ازدواج دائم به نظر دو مقوله کاملاً متفاوت هستند که با هم خلط میشن. هر کدوم یه هدف و یه دلیل داره.
هیچکدوم با اون یکی نمی تونه جایگزین بشه.
ببین برادر بزرگوارم
کسی قصد جایگزینی نداره , بنده توی همین تاپیک عرض کردم که جایی که آب هست تیمم باطله . این حرفهایی هم که میزنم معنیش این نیست که بنده دفتر ازدواج و طلاق دارم و اگه نگاه به صیغه موقت بد بشه من از نون و دونم میفتم و یا اینکه دنبال زن صیغه ای هستم و یا این کار و کردم و دارم ازش دفاع میکنم ! شما یه نگاه به عنوان این تاپیک بنداز :
بررسی دلایل رشد ازدواج موقت در کشور
حالا ببین چه کسی واسه این مسئله تحلیل زده :
یک آسیب شناس اجتماعی
مملکت اینقدر سکولار شده که به صیغه به چشم اسیب شناسی نگاه میکنن , حالا یه سری دارن توی این مملکت ازدواج موقت میکنن به چه حقی بهش میگن اسیب اجتماعی ؟!!!
اینجایی که مردم دارن از راه حلال کارشون رو پیش میبرن آسیب شناسیه ولی توی این 35 سال که شاهد بی حجابی و روابط دوستانه دختر و پسر بودیم آسیب نبود ! ببینید وقتی به اسلام عمل میشه سپاه شیطان چطور میاد وسط صحنه و احکام اسلام رو میکوبه ! اینها درده و آدمو میسوزونه !
این درده که یکی میاد اینجا میگه دوست پسر داشتن بهتر از ازدواج موقته ... یه عده ای که حلال خدا رو دارن حروم میکنن ... و همین آدمها وقتی اسم روابط نامشروع میاد تمام قد ازش دفاع میکنن !
ازدواج بد است
ازدواج موقت بد است
اما دوست پسر داشتن و دوست دختر داشتن از مصادیق بارز انسانیت و کرامت است .کسانی هیچ راه حلی ندارن و فقط بلدن بزنن زیر احکام اسلامی !
ناظرین هم که مبادا در این بحث ها شرکت کنن که عفت و حیاشون میره زیره سوال ! ببینید کی گفتم الان یکیشون پیدا میشه و تنها چیزی که بلده بگه اینه :
بر اساس قوانین تالار این تاپیک بسته میشه !
اینجا بچه کوچیک هم هست نمیشه صحبت کرد .
قبلا بحث کردیم نتیجه نداده پس شما هم صحبت نکنید ...قفل میکنه و 20 تا ناظر زیر پستش وتشکر میزنن که مثلا عجب پست ارزشمندی زده شده و چه کلام گهر باری ساطع شده .