تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بررسی دلایل رشد ازدواج موقت در کشور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
نقل قول:
عده ای در جامعه ما به هر دلیلی نمیتوانند بصورت دائم ازدواج کنند

برای متاهل بودن (یکی از منافعش به گناه نیفتادن است) راه این ازدواج است

خوب دوستان میگن خویشتن داری باید کرد .این ازدواج شرایط خاص داره.من سر در نیاوردم .
اونوقت زن بیشتر از سکس به تکیه گاه عاطفی نیاز داره،وابستگی عاطفی زن چی میشه ؟

با قطع ازدواج احتمال اسیب روحی نمیره ؟

8*******************************************************************************

اصلا یکی نیست بگه به تو چه دختر SmileSmileSmileSmileSmile برو بخواب .
(۶/اردیبهشت/۹۳ ۱:۴۳)SkyGirl نوشته است: [ -> ]خوب دوستان میگن خویشتن داری باید کرد .این ازدواج شرایط خاص داره.من سر در نیاوردم .
اونوقت زن بیشتر از 6 به تکیه گاه عاطفی نیاز داره،وابستگی عاطفی زن چی میشه ؟

با قطع ازدواج احتمال اسیب روحی نمیره ؟

8*******************************************************************************

اصلا یکی نیست بگه به تو چه دختر SmileSmileSmileSmileSmile برو بخواب .

دوستان کدومان؟

این یک مسئله شخصیه

یک نفر میتواند

یک نفر نمیتواند

فقط هم بحث مسائل جنسی نیست

این رو زن خودش باید اولش بسنحه
خانوم رهگذر گفتن خویشتنداری .این ازدواج شرایط خودشو داره.

نقل قول:ن یک مسئله شخصیه

یک نفر میتواند

یک نفر نمیتواند

فقط هم بحث مسائل جنسی نیست

این رو زن خودش باید اولش بسنحه

خوب مشخص شد چرا تو این مدل تاپیک ها بحث بوجود میاد.خانوما میسنجن و میبینن تو شخصیتشون نیست میان حرفاشونو میزنن.

اکثریت نمیتوانند. Smile

بیچاره خانوما که باید بسنجن.من خودمو کشتم امروز ، خانوما لطفا با دو تا وعده وعید و حرفای عاشقانه ،شل نشید .این همه قانون و تبصره.
اگر دیدید داره از قانون فرار میکنه زن موقتیش نشید. عوارض داره .
(۶/اردیبهشت/۹۳ ۲:۲۳)SkyGirl نوشته است: [ -> ]خانوم رهگذر گفتن خویشتنداری .این ازدواج شرایط خودشو داره.

خوب مشخص شد چرا تو این مدل تاپیک ها بحث بوجود میاد.خانوما میسنجن و میبینن تو شخصیتشون نیست میان حرفاشونو میزنن.

اکثریت نمیتوانند. Smile

بیچاره خانوما که باید بسنجن.من خودمو کشتم امروز ، خانوما لطفا با دو تا وعده وعید و حرفای عاشقانه ،شل نشید .این همه قانون و تبصره.
اگر دیدید داره از قانون فرار میکنه زن موقتیش نشید. عوارض داره .

هیچ خانمی حق نداره برای خانم های دیگه تعیین تکلیف کنه

هر کسی تونست ازدواج دائم بکنه

هرکسی نتونست و خواست به سنت عمل کنه ازدواج موقت

هر کسی هم که فکر کرد ازدواج موقت ننگه یا مثل راهبه ها زندگی کنه یا مثل ..... ها
(۶/اردیبهشت/۹۳ ۰:۲۸)رهگذر... نوشته است: [ -> ]واقعا جای تاسف داره به این دلایل تن به این کار بدند و برای فرد جنبه درامد زایی داشته باشه اینکه نیاز به یه همدم احساس کنه اینکه نیازای جنسیشو برطرف کنه یا دلایلی که برای اقایون اوردن

مسلمونیتون همین حد پس خویشتنداریتون کجا رفت

اگه مسئله اقتصاد مگه روزی ما از جانب خدا نیست
الف) رزق هر جنبنده‌اي بر عهده خداست. «وَ ما مِنْ دابَّهٍ فی الْأرْضِ اِلاّ عَلَی اللهِ رِزْقُها»

اگه نیاز به یه همدم و همراه و تکیه گاه چه تکیه گاهی بالاتر از خدا

اگر مسئله نیاز جنسی و شرایط ازدواج مهیا نیست این نیاز کنترل کنید کنترل کردن نیاز و خویشتنداری خیلی ارزشش بالاتر از اینه که بخوایم این نیاز مثل همه نیازها به طرق اشتباه برطرف کنید

چه اقایون و خانمهایی که شرایط ازدواج براشون مهیا نبود و در کمال پاکی به زندگیشون ادامه داده اند نه نیازی به صغیه داشتند نه نیازی به همراهی جنس مخالف داشتندو...............
کساني که کتاب الهي را تلاوت مي‏کنند و نماز را برپا مي‏دارند و از آنچه به آنان روزي داده‏ايم پنهان و آشکار انفاق مي‏کنند، تجارتي (پرسود و) بي‏زيان و خالي از کساد را اميد دارند.

چون طرفشون خداست

من مخالف صیغه نیستم وکاربرد درشرایط خیلی خاصه

اما با این دلایل از این حکم استفاده نابجا کردن اشتباست

الان دلیل مشگل شما اینه که چرا به این دلایل خانما میرن صیغه میشن؟

خوب اشکالی میبینید توش؟؟؟؟
شاید زنی مطلقه باشه یا بیوه باشه و امکان ازدواج دائم نداشته باشه. حالا به هر دلیلی .
دلش نمیخواد تعهد داشته باشه . خواستگاری براش نیست. یا دلایل دیگه...چه اشگالی داره نیازهاشو از راه حلال رفع کنه؟؟؟
به نظرم اون کنترلی که شما میگین برای افراد مجرد راحت تر از افرادیه. که مدتی متعهل بودن.
نمیگم برن صیغه ی یه آدم متعهل بشنا... کسی مثل خودشون...
حاالا این وسط. یه مهریه ای هم هست و اینکه شاید خانوم فرزندی داشته باشه یا وضع خوبی نداشته باشه، احتیاج به کمکی داشته باشه.
آقا بر عهده میگیره ، کمکی میکنه، پشتوانه ای میشه.

این زمانی وجه بد پیدا میکنه که طرف مرد یا زن هر هفته بره سراغ یه نفر و بگه دین گفته پس میتونم.البته من از شرایط و ظوابطش کاملا آگاه نیستم که میشه یا نه.
خدایا امکان ازدواج دائم و خوشبختیو به همه ی ما عنایت کن. آمین
نقل قول:
هیچ خانمی حق نداره برای خانم های دیگه تعیین تکلیف کنه

هر کسی تونست ازدواج دائم بکنه

هرکسی نتونست و خواست به سنت عمل کنه ازدواج موقت

هر کسی هم که فکر کرد ازدواج موقت ننگه یا مثل راهبه ها زندگی کنه یا مثل ..... ها

نه مردا حق دارن تعیین و تکلیف کنن Smile

تو این تاپیک اومدیم واسه چی ؟

زن جماعت با زبون بازی خیلی بلا ها سرش میاد ، حالا دو تا قانون گذاشتم که حواسشون باشه که ثبت قانونی کنن.
طرفشون اعتماد نکنن . شرایط ضمن عقد رو حواسشون باشه

نمیدونم چرا قوانین این مملکت رو تو این تاپیک گذاشتم که خیلی مهمن این جور برخورد میشه .

در ضمن اینو تازه پیدا کردم . یکی میدونه الان هم هست یا نه

نکاح موقت نیز تابع موازین شرعی و مقررات قانون مدنی است و ثبت آن در سه مورد باردار شدن زوجه، توافق طرفین و شرط ضمن عقد الزامی است.

Smile اگر هنوز تو قانون حمایت از خانواده این بند ها هست که دیگه باید فاتحه ی خیلی چیز ها رو خوند.

خانوما اینم در نظر بگیرید . چپ و راست قانون داریم .مرد بچه نخواد و نره ثبت کنه، مشکل برمیخورید .

ثبتم بکنید گویا باید بچه دار بشید.

عجبببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببDodgy

***********************************************************************************
در ضمن آسیب شناسی درستی کردن اون کارشناس.
الکی شلوغ بازی در نیارین .

شهر خبرای دیگه هست . طرف نگفت ازدواج موقت نکنید داره میگه چه خبره .

وای این دغدغه هاتون خنده داره .

کلی هم آسیب شناسی روابط دختر و پسر داریم و بحث شده .

کدوم کارشناسی گفته ازدواج بد است یا موقت نکنید. آسب شناسی درستی کردن .

من اون سه تا رو نفهمیدم. یکی توضیح بده.باید باشن که ثبت بشه یا بعدش خواستن شرط بزارن باید برن ثبت کنن ؟Huh

یک نکته : نباید به ازدواج موقت فقط به دید جنسی نگاه کرد.
یکی از کاربردهای خوب ازدواج موقت،قبل از ازدواج دائمه برای شناخت کامل تر بین طرفین.
خانم اسکای وارد بحث های قبلی نمیشم. در مورد اون سوال آخریتان. تاجایی که من میدونم این سه شرط هنوزم هستش.

ولی به نظر من مهمترین شرط اینه: شرط ضمن عقد.

یعنی زن میگوید به شرطی تو رابه عقد خویش در میآورم که ثبت محضری بشود. فکر نکنم با این قید قانونی مناسب مشکلات عمده ای پیش بیاد. یعنی تقریبا بیشتر در اختیار خود زن هست. ولی این را هم قبول دارم که متاسفانه زنان جامعه ما از این بندهای قانونی کمتر خبر دارند .
هرچند همچنان اون مشکل عاطفی باقی میمونه که باید در موردش بحث و بررسی کرد.
مهمترین مشکل ازدواج موقت هم همینه و روابط دوست دختر و دوست پسری هم همین مشکلو دارن.
یعنی پسر خیلی راحت به خاطر خصوصیات روحی اش می تونه دخترو رها کنه بره اما دختر به راحتی نمی تونه کنار بیاد.
ازدواج موقت هم همین شکلیه یعنی از اسمش معلومه. بالاخره هم دیگه رو باید ول کنن. کاری به بچه ندارم، اون دختر بیچاره دچار آسیب روحی می شه.
ازدواج موقت براي تمام زنها و دخترها نيست بلكه براي قشر خاصيه. اين قشر خاص چه براي پول چه براي نياز جسمي كار خودشون رو خواهند كرد چه بهتر كه حلال باشه.

اين وسط قانون گذار و مجري بايد نظارت ها رو بهتر كنن كه حق و حقوق يه همچين خانوم هايي ضايع نشه.

اونها هم موقت بودن رو مي دونن مشكل شما اينه كه به ديد ازدواج دائم بهش نگاه مي كنيد و با معيارهاي اون مي سنجيد. در مورد كنار اومدن با خلا روحي جدا شدن از فرد، يكي از مكانيزم هاش همون عده است كه خانوم بايد نگه داره. اين مدت نه تنها براي مطمئن شدن از بارداريه بلكه يه فرصت زماني براي خانوم هم ايجاد مي كنه.

(۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۱۵)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]خانم اسکای وارد بحث های قبلی نمیشم. در مورد اون سوال آخریتان. تاجایی که من میدونم این سه شرط هنوزم هستش.

ولی به نظر من مهمترین شرط اینه: شرط ضمن عقد.

یعنی زن میگوید به شرطی تو رابه عقد خویش در میآورم که ثبت محضری بشود. فکر نکنم با این قید قانونی مناسب مشکلات عمده ای پیش بیاد. یعنی تقریبا بیشتر در اختیار خود زن هست. ولی این را هم قبول دارم که متاسفانه زنان جامعه ما از این بندهای قانونی کمتر خبر دارند .
هرچند همچنان اون مشکل عاطفی باقی میمونه که باید در موردش بحث و بررسی کرد.

آقا سيد اين حكم اسلام ضروري و مهمه. دومي مي دونست كجا بايد دست بذاره تا يك عمر مسلمون ها رو گرفتار كنه.

مشكل اينه كه توي جامعه چنان جو سنگيني حاكم كردند (عمر صفتها، بي صفت ها) كه ازدواج موقت در حكم زنا بلكه بدتره. يعني آبرو ريزي زنا به مراتب كمتر از آبرو ريزي ازدواج موقته.

آدم هاي با آبرو هم از ترس آبرو و براي حفظ كانون خانواده طرف اين حرف ها نمي گردند با وجود اينكه ممكنه بسيار هم نياز داشته باشن.

در نتيجه

تنها افرادي كه جزو اين دسته نيستند فقط تو حيطه ازدواج موقت پيداشون ميشه. ناگفته پيدا كه چه مشكلاتي پيش مياد. بچه بوجود اومده رو زير بارش نميرن. حق و حقوق زن رو نميدن، مشكل تنوع طلبي دارن. خلاصه صد تا درد ديگه.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
آدرس های مرجع