تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بررسی دلایل رشد ازدواج موقت در کشور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
چه مکافاتی شده پست گذاشتنا!!!
صیغه از دوست پسری و دوست دختری بهتره و مسلماً از ازدواج دائم بدتره...
ببینین...
یه بخشهایی از صحبتهام مال بچه های بالای 18 ساله. اگه مدیران صلاح دونستن ادیت کنن. اما به نظرم یه بار گفته بشه و شر این موضوع کنده بشه بهتره...
یه مرد برای چی باید بخواد یه زن رو صیغه کنه؟
1. دلایل جنسی. یعنی فشار جنسی گاهی روی آقا طوریه که حتی یه هفته از روزایی که نباید با خانمش باشه رو تحمل نمیکنه...
خانوما!این رو من باب کثیف بودن آقایون ندونین...
ذاتشون اینطوریه...
بذارین یه مثال بزنم. اگه یه آقای مجرد یا متاهلی که عاشق زنشه، یه شب تا صبح با یه خانم زیبا توی یه اتاق باشه، طاقت نمیاره...
اگه بیاره باید مثل میرداماد دستشو بسوزونه و از آتیش جهنم بترسه...
یعنی تنها چیزی که باعث میشه یه مرد طرف اون خانم زیبا نره، ترس از آخرته...
اما اگه یه خانم شب تا صبح کنار یه مرد زیبا باشه، براش راحت تره که بهش فکر نکنه و حواس خودش رو پرت کنه و به خاطر عشقش دامنش رو پاک نگه داره...
مردها حتی زمانی که با همسر حلال خودشون تحریک میشن، قابلیت کنترل افکارشون رو ندارن...
یعنی وقتی تحریک شدن، تقریباً محاله که بدون ارضا به حالت معمولی برگردن...
به خاطر همینه که بیشتر از خانوما باید چشماشونو درویش کنن...
چون باید از اول جلوی عمق فاجعه رو بگیرن...
اما برای چنین مردهایی هم راهکارهایی هست. همسرشون میتونه مزاج همسرش رو با دادن غذاهایی مثل گوشت گاو و ماهی و ندادن گرمیجات تا حدودی تعدیل کنه...
2. یه سری از مردا هم هستن که زن ندارن و فشار جنسی برشون حاکمه.
اگه توانایی مالی دارن که بهترین کار ازدواج دائمه...
اگه ندارن صیغه بهترین گزینه برای این دسته از آقایونه...
3. یک سری از آقایون هستن که برای اصلاح جامعه و فقط فقط محض رضای خدا میخوان یه زن بی سرپرست رو سرپرستی کنن...
این آقایون آیا نمیتونن فقط کمکهای مالی کنن؟
حتماً اگه میرن به یه زن بی سرپرستی کمک مالی کنن باید یه چند ساعت اونجا بشینن؟
خوب کمک که کردن، سریع محدوده رو ترک کنن...
اما خانوم ها هم چند دسته هستن:
1. خانوم هایی که فشار جنسی دارن ولی شرایط ازدواج دائم رو ندارن. مثلاً این که سنشون بالا رفته یا زیبایی خاصی ندارن و یا شرایط مالی خوبی برای ازدواج دائم ندارن...
این خانم ها هم بهترین گزینه براشون همون صیغه است...
2. خانومهایی که فشار جنسی ندارن، اما احتیاج به سرپرست دارن. احتیاجات مادی دارن و روزگارشون رو نمیتونن خودشون بگردونن...
آقایون گروه 3 هم میتونن بدون چشمداشت به این خانوما کمک کنن...
صیغه برای کسی که ازدواج نکرده و همسر نداره، چیز بدی نیست. اما برای کسی که همسر داره و در جامعه امروز هم تعداد زن ها اونقدر بیشتر از مردها نیست که مردها مجبور باشن صیغه کنن، مثل زهره...
خانمان براندازه...
اگه کسی باز هم خواست ازدواج کنه و فرزندان بیشتری داشته باشه و تربیت نسل و ... چرا زن صیغه ای؟
بره یه ازدواج دائم دوم بکنه...
اما موضوع ازدواج دائم دوم با صیغه کاملاً فرق فوکوله...
پ.ن:
نیاین بگین چرا به ما مردها توهین کردی؟
اگه ازدواج نکردین، چند روز قبل از عقد که خواستین تشریف ببرین کلاسهای آموزشی قبل از عقد، همه این حرف ها رو بهتون خواهند گفت.
و در نهایت با عرض شرمندگی باید بگم که اونایی که الآن تو جامعه واقعاً داره بهشون ظلم میشه مردها هستن...
کاشکی میدونستیم که با بیرون اومدن فقط چند تار مومون و یا پوشیدن یه مانتوی یه ذره کوتاه چه آتیشی تو دل این بیچاره ها میکاریم...
خدایا!
منو اهل کن...
(۹/اردیبهشت/۹۳ ۸:۵۳)SkyGirl نوشته است: [ -> ]از خانوم های متاهلی که این اجازه رو به همسرانشون دادن ، خواهش میکنم تیکه ای پست نزارن، بگن منش همسرانشون چی بوده، این مرد ها توهمی هستن و جو زده، فردا میرن از خانوم هاشون همچین توقعاتی دارن /
یکی نیست بگه ، اصلا میدونید عدالت چیه ؟
من یکی دوبار گذرا به همسرم این نکته رو گفتم و رد شدم،نیتم هم تسلیم برابر حکم خدا بوده و ترس ازینکه نکنه حسادتها و حساسیتهای زنانهء من باعث بشه ایشون به گناه بیافته(به خاطر شرایط شغلی که داره، یه رازه،نمیگم..تجسس هم نکنید ،حرومه) کاری به منش ایشون ندارم که چی بوده و هست،نیت فقط مبارزه با حس حسادتم و تسلیم امر خدا شدن بود
نکته مهم دیگه اینکه نیومدم اصرار کنم تو رو خدا اینکار رو بکن
فقط گذرا گفتم و رد شدم که تکلیفی روم نباشه...ولی همیشه در ذهنم بوده و هست که اگر با همچین قضیه ای مواجه شدم ، مشکلی پیش نیارم(گرچه ممکنه در دل باعث ناراحتیم بشه)
در این صورت وظیفه من اینه که مخالفت نکنم
و وظیفه ایشون هم اینه که عدالت داشته باشه
.
.
و اگر عدالت نداشته باشه طبق ایه قران "ظالم" هست و باید جواب ظلمش رو در دنیا و آخرت بده!!!!

*** سوره مبارکه نساء،ایه3:

وَ إِنْ خِفْتُمْ أَلاَّ تُقْسِطُوا فِي الْيَتامى‏ فَانْکِحُوا ما طابَ لَکُمْ مِنَ النِّساءِ مَثْنى‏ وَ ثُلاثَ وَ رُباعَ فَإِنْ خِفْتُمْ أَلاَّ تَعْدِلُوا فَواحِدَةً أَوْ ما مَلَکَتْ أَيْمانُکُمْ ذلِکَ أَدْنى‏ أَلاَّ تَعُولُوا

اگر بترسید که مبادا در باره یتیمان مراعات عدل و داد نکنید پس آن کس از زنان را به نکاح خود در آورید که شما را نیکو و مناسب با عدالت است: دو یا سه یا چهار ( نه بیشتر ) و اگر بترسید که چون زنان متعدد گیرید راه عدالت نپیموده و به آنها ستم کنید پس تنها یک زن اختیار کرده و یا چنانچه کنیزی دارید به آن اکتفاء کنید که این نزدیکتر به عدالت و ترک ستمکاری است .

*** سوره مبارکه نساء ایه129:

وَ لَنْ تَسْتَطيعُوا أَنْ تَعْدِلُوا بَيْنَ النِّساءِ وَ لَوْ حَرَصْتُمْ فَلا تَميلُوا کُلَّ الْمَيْلِ فَتَذَرُوها کَالْمُعَلَّقَةِ وَ إِنْ تُصْلِحُوا وَ تَتَّقُوا فَإِنَّ اللَّهَ کانَ غَفُوراً رَحيماً

شما هرگز نتوانید میان زنان به عدالت رفتار کنید هر چند راغب و حریص ( بر عدل و درستی ) باشید ، پس به تمام میل خود یکی را بهره مند و آن دیگر را محروم نکنید تا او را معلّق و بلا تکلیف گذارید. و اگر سازش کنید و پرهیزکار باشید همانا خدا بخشنده و مهربان است.
مورد داشتیم طرف خانمی رو صیغه کرده و به همسر دائم خودش که چندین سال هست باهاش زندگی کرده و فرزند هم داره و بسیار خوب وخانم و با اخلاق و متدین هست،گفته اگر میتونی تحمل کن اگر نمیتونی برو
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خانوم مجنون الحسین Heartزودتر میومدید.

این تاپیک به شما احتیاج داره .SmileSmileSmileSmileSmile

واقعا خوشحالم شما پست گذاشتید. این ها که حرف آدم رو دور میزنن .Wink

نقل قول:مورد داشتیم طرف خانمی رو صیغه کرده و به همسر دائم خودش که چندین سال هست باهاش زندگی کرده و فرزند هم داره و بسیار خوب وخانم و با اخلاق و متدین هست،گفته اگر میتونی تحمل کن اگر نمیتونی برو
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

از این مورد ها زیاده .Smile
پسر چه خبر شده، 24 ساعت نبودیم، هفت هشت صفحه رفت جلوBig Grin

سخن حق را خانم مجنون الحسین گرامی ایراد نمودند... حقیقتا ازشون تشکر میکنم.

البته با اینکه خانم اسکای همچنان بر طبل مردستیزی شان میکوبندBig Grin حقیر باید عرض کنم که سخنانشون درسته در مورد قانونی بودن و ثبت ازدواج.... بنده هم شدیدا تاکید میکنم در مورد ازدواج موقت اگر کسی خواست اقدام کنه با توجه به ارسال بالایی که خانم مجنون الحسین داشتند(رعایت عدالت)، حتما باید این کار را به شکل قانونی هم انجام بده...

یه نکته غامض: رعایت عدالت فقط به زمان ازدواج بر نمی گردد، باز آن را هم من نمیفهمم پسر مجردی که بخواهد برای دفع شهوات خودش صیغه کند، و بعد بخواهد با دختری ازدواج دائم کند که آفتاب و مهتاب ندیده باشد...

در کل به نظر من مسئله صیغه راه کاری است برای دفع یک سری از معضلات... نه اینکه معضلات جدید و تنش زای دیگری را به وجود بیاورد!!!!!

اتفاقا صدرای عزیز، زنان این منطقه از عالم(کلا خاورمیانه) از مزاج گرم برخوردارند، حالا من میخوام برعکسش را بگم: مردان ایرانی به علت حضور در فضای استرس کاری، آلودگی های شهر، ترافیک، خستگی از کار و.... اتفاقا دچار مشکلات جنسی میشن و کم کم طبعشون رو به سردی می گراید.. مخصوصا دودی هاشون.

خب حالا به نظر شما یعنی زن گرم اون شخص سرد و بی احساس چه باید بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

توروخدا اسلام را طوری معرفی نکنیم که....................

یه چیز جالبه دیگه: علی بن یقطین خدمت معصوم (فکر کنم امام صادق)می رسند و تا میایند از ایشان در مورد صیغه بپرسند، امام می فرمایند: تو را به صیغه چه کار... تورا که نیازی نیست!!!!(آنطور که حقیر شنیدم این سخن را با عتاب فرمودند)

فکر کنم خود این سخن راهگشا باشه برای ما.
خداوند خانوم مجنون الحسین و جناب سید ابراهیم رو حفظ کنه .Smile

من تا زمانیکه با جنس زن درست صحبت نشه،همین جوری پست میزارم .Smile.
سلام به همه دوستانHeart
بحث جالبیه ،استفاده کردیم Wink
چه عرض کنم ،ما هرچی میکشیم از دست این آقایونهWinkشوخی بود..........

من فقط به گفتن یه جمله اکتفا میکنم(اگه این جنس احتیاج نداشت اسلام همچین حکمی نمی ذاشت)واقعا از این نظر طلفکیینBig Grin
چرا کسی (اقایون) جواب سوالای جناب سید ابراهیم رو نمیده؟Huh
منم یه سوال داشتم

اگه اقای مجردی قبلا صیغه داشته حالا میخواد با یک دختر افتاب مهتاب ندیده ازدواج کنه باید این مسئله رو بگه یا نه؟
اگه خانومی قبلا با کسی نامزد بوده و بهم خورده،اون چی؟
در جواب سوال برادرمون سید ابراهیم!! و خواهرمون یاسین که اتفاقا سوال بسیار خوبی هم هست !! باید بگم که حتی راهکار قانونی هم در این موارد وجود داره!

مثلا اگر دختری ازدواج کرده باشه (عقد) مثلا بفهمه شوهرش با خانم دیگه ای در ارتباط هست ! یا مثلامعتاده یا هر ایرادی داره قانون گذار در چنین مواردی با طلاق به سهولت موافقت میکنه! و به احراز دوشیزگی دختر خانم از طریق پزشکی قانونی به خانم شناسنامه پاک شده بدون طلاق میده!!

ولی من خودم میتونم تصور کنم که مثلا دخترم بزرگ شده و براش خواستگار اومده! اصلا کاری ندارم که اون پسر اقرار کنه که صیغه داشته یا نه! حتما خودم تحقیق میکنم و اگر چنین مسئله ای باشه قطعا به اون آقا دختر نمیدم!

حالا چرا ! ؟
چون اگر بپذیریم که زن و مرد در مسئله ی نیاز به جنس مخالف یکسان هستند ! وقتی دختر من خودش رو حفظ کرده و به نیازش مجال جفتک اندازی نداده! اون پسر هم باید همینطور باشه! (اصل همسانی در ازدواج)

دوما اگه ازدواج قبلی داشته باشه هر زمان احتمال داره که اون همسر قبلی(بچه های فعلی) برگرده و آقا هم فیلش یاد هندوستان کنه! و آقا هم که بقول قرآن نمیتونه رعایت عدالت کنه (حتی اگه حریص هم باشه)! دختر منم که اصلا کوتاه بیا نیست چون تو همین فرهنگ بزرگ شده! زندگیشون در عرض سه سوت فاتحه!!!!
(۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۰۵)zahra11 نوشته است: [ -> ]در جواب سوال برادرمون سید ابراهیم!! و خواهرمون یاسین که اتفاقا سوال بسیار خوبی هم هست !! باید بگم که حتی راهکار قانونی هم در این موارد وجود داره!

مثلا اگر دختری ازدواج کرده باشه (عقد) مثلا بفهمه شوهرش با خانم دیگه ای در ارتباط هست ! یا مثلامعتاده یا هر ایرادی داره قانون گذار در چنین مواردی با طلاق به سهولت موافقت میکنه! و به احراز دوشیزگی دختر خانم از طریق پزشکی قانونی به خانم شناسنامه پاک شده بدون طلاق میده!!

ولی من خودم میتونم تصور کنم که مثلا دخترم بزرگ شده و براش خواستگار اومده! اصلا کاری ندارم که اون پسر اقرار کنه که صیغه داشته یا نه! حتما خودم تحقیق میکنم و اگر چنین مسئله ای باشه قطعا به اون آقا دختر نمیدم!

حالا چرا ! ؟
چون اگر بپذیریم که زن و مرد در مسئله ی نیاز به جنس مخالف یکسان هستند ! وقتی دختر من خودش رو حفظ کرده و به نیازش مجال جفتک اندازی نداده! اون پسر هم باید همینطور باشه! (اصل همسانی در ازدواج)

دوما اگه ازدواج قبلی داشته باشه هر زمان احتمال داره که اون همسر قبلی(بچه های فعلی) برگرده و آقا هم فیلش یاد هندوستان کنه! و آقا هم که بقول قرآن نمیتونه رعایت عدالت کنه (حتی اگه حریص هم باشه)! دختر منم که اصلا کوتاه بیا نیست چون تو همین فرهنگ بزرگ شده! زندگیشون در عرض سه سوت فاتحه!!!!

سوال

اگر تحقیق کنید و بفهمید اون آقا پسر بجای اینکار مرتکب گناه (هر نوع) حتی یکبار شده چی؟(در حالی که با ازدواج موقت میتونست پاک باشه)

نیاز زن و مرد فرق داره

قدرت تحمل زن خیلی بیشتره

خود دانید!
من نسخه نپیچیدم !!!گفتم من (ما)نمیدم ! اون طوری که بدتره !یعنی هم کف نفس و عرضه خود نگهداریش ضعیف بوده هم گناه کرده!
من میگم وقتی بچه من خودداره طرفش هم باید تونسته باشه پا روی نفسش بزاره!! (لطفا پست رو دقیق تر مطالعه بفرمایید)

بعد هم در پستای قبل دوستان داشتن اثبات میکردن که چنین چیزی نیست ! و اتفاقا زنها نیازشون بیشتره !! بالاخره کدوم رو بپذیریم! !! لطف کنید آقایون هم مثل خانمها اجماع داشته باشید!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
آدرس های مرجع