(۹/اردیبهشت/۹۳ ۱:۰۷)ترنم نوشته است: [ -> ]اينكه من اجازه دادم كه همسرم اگه تواناييش رو داشت و ميتونست از ي خانم بي سرپرست ديگه حمايت كنه(با توجه به شرايطي كه خدا گذاشته،مثل عدالت)بره و ازدواج مجدد بكنه دليل نميشه كه كارم بد باشه!
ان شاءالله همیشه در انجام احکام الهی و بندگی خدا موفق و سربلند باشید
(منم یه زمانی به همسرم میگفتم ولی بنده خدا باورش نشد فکر کرد شوخی میکنم)
.
.
انسانها با هم متفاوتند،در حال حاضر هم عرف جامعه ما این نشده و بسیاری از خانمها نسبت به این قضیه حساسیت شدید دارند
بیشتر از این هم که بفهمیم فلان پسر مجردی که امکان ازدواج دائم نداشته و رفته موقت
میشنویم فلان مرد متاهل با فلان زن ارتباط داشته(کم ایمان:نامشروع _ ایمان بهتر:مشروع) و خانمش فهمیده و با هم دعوا دارند
این قضیه خیلی داره زیاد میشه(ارتباط مرد متاهل با یکی دیگه غیر همسر دائمش)
و برای خیلی از خانمها قابل هضم نیست و وقتی می فهمند تا مرز طلاق پیش میرند
برخی موارد هست که دلیل همسر برای این کار موجهه
ولی بسیاری از موارد هم ناشی از تنوع طلبی مرد هست که بهانه ای جور میکنه و روی همسر چندین ساله اش ایرادی میزاره و با قدر نشناسی رو به این رابطه میاره
.
.
سوال من اینه:
اسیبهای وارد به خانواده و فرزندان رو در این مشاجرات و جدائیها چگونه میشه جبران کرد؟؟؟!!!!!!
ممکنه دوستان بگن باید فرهنگ سازی بشه و...
ممکنه در اینده فرهنگ بشه...ولی حالا که فرهنگ نیست و خانم که ستون خانواده هست آسیب جدی میبینه وبه دنبال اون فرزندان،چه باید کرد؟؟؟
آیا متلاشی شدن یک خانواده ارزش این ازدواج موقت رو برای اون مرد که به قول خود اقایون دلیل عمده اش لذت جنسی هست،داره؟؟؟؟!!!!!!!!
.
.
بنده شخصا با این حکم الهی مشکلی ندارم ولی معتقدم مثل همه احکام دیگه شرایط و ضوابط خاص خودش رو داره
مثل نماز که گاه کامل هست و گاه شکسته
مثل روزه که گاه بر شخص واجبه گاهی حرام
مثل خمس که گاهی تعلق میگیره و گاهی نمیگیره
و...
ولی اقای نامحترمی که کانون خانواده رو آتیش میزنی و میگی حکم اسلامه:
در اسلام داریم تنها تکلیف زن در خانه در قبال همسر، تمکین هست
اگر بگه به ازای شیر دادن به بچه دستمزد میخوام باید بدی
اگر بگه در قبال انجام کارهای منزل دستمزد میخوام باید بدی
.
.
اگر هر شب بری خونه ببینی هیچ کاری نکرده و هیچ غذایی نپخته و .. چه عکس العملی داری؟؟؟؟!!!!!!!
.
.
حکم اسلامه،وظیفه ای نداره،میتونه انجام نده
.
.
اونقدر مرد هستی که بگی قبول...حکم اسلامه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!