تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بررسی دلایل رشد ازدواج موقت در کشور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
نقل قول: اکنون در دفترخانه ها لیستی از زنانی که آمادگی ازدواج موقت را دارند موجود است تا از این طریق کمکی برای امرار معاش به آنها شود در جالی که بهتر است به جای اینکار زمینه ای برای اشتغال و توانمندی آنها ایجاد شود تا زنان و مردان بیشتر به سمت ازدواج دائم بروند.
چقدر بدبخت زیاده!!!!ConfusedConfusedSad
خب البته این شیب تورم خیلی ملایم داره میره بالا چیزی نمونده مشکلات حل بشه....
اشتغال زیاد میشه.....راحت مردم ازدواج میکنن...
الان دوست من یه ساله عقده هنوز پول ندارن برن سر خونه زندگیشون...
چه دنیای مزخرفی...Confused
(۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۱۵)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]خانم اسکای وارد بحث های قبلی نمیشم. در مورد اون سوال آخریتان. تاجایی که من میدونم این سه شرط هنوزم هستش.

ولی به نظر من مهمترین شرط اینه: شرط ضمن عقد.

یعنی زن میگوید به شرطی تو رابه عقد خویش در میآورم که ثبت محضری بشود. فکر نکنم با این قید قانونی مناسب مشکلات عمده ای پیش بیاد. یعنی تقریبا بیشتر در اختیار خود زن هست. ولی این را هم قبول دارم که متاسفانه زنان جامعه ما از این بندهای قانونی کمتر خبر دارند .
هرچند همچنان اون مشکل عاطفی باقی میمونه که باید در موردش بحث و بررسی کرد.

مشکل عاطفی و دید جامعه رو باید واشکافی کرد.
دختری که خواستگار براش میاد،نامزدی میگیرن و به دلایلی بهم میخوره ، همه دیدشون به اون دختر عوض میشه .
حالا چه برسه به اینکه بفهمن کسی ازدواج موقت داشته، خودمون رو گول نزنیم میبینیم که دید جامعه به زنان مطلقه چیه.

من قوانین رو آوردم که خانوم هایی که میخوان این کار رو بکنن و توی اینترنت سرچ میکنن،شاید گذرشون به این تالار هم بخوره و بخونن و بی گدار به آب نزنن .
ثبت قانونی و شرایط ضمن این این ازدواج خیلی مهمه .چون قانون ازشون حمایت میکنه.
زن شکننده هست .باید سنجیده عمل کنه . فردا وابستگی عاطفی این مدل ازدواج ها رو بفهمه .
نقل قول:مشکل عاطفی و دید جامعه رو باید واشکافی کرد.
دختری که خواستگار براش میاد،نامزدی میگیرن و به دلایلی بهم میخوره ، همه دیدشون به اون دختر عوض میشه .
حالا چه برسه به اینکه بفهمن کسی ازدواج موقت داشته، خودمون رو گول نزنیم میبینیم که دید جامعه به زنان مطلقه چیه.

دقیقا همینطوره....من مورد زیاد دیدم ..Confused..البته اگه آقای تیشتر با این سن کم و تجربه زیادش نیاد بگه این مورد کمه!!!!Big Grin
(۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۲۶)SkyGirl نوشته است: [ -> ]مشکل عاطفی و دید جامعه رو باید واشکافی کرد.

خانوم ازدواج موقت براي دختر خانومها نيست. مگه هر حكمي رو بايد همه اجرا كنن. اصلاً ربطي به اونها نداره.
افزایش زنان بی‌سرپرست: در آخرالزّمان وضعیّت به گونه‌ای است که بر اثر جنگ‌های پی در پی، تعداد مردان کاهش چشمگیری می‌یابد و به همین دلیل، زنان زیادی بی‌سرپرست می‌گردند و به دنبال کسی هستند تا سرپرستی ایشان را به عهده گیرد.

رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می‌فرمایند: «قیامت برپا نمی‌شود، مگر اینکه برای پنجاه زن یک سرپرست باشد.»

و در حدیث دیگری می‌فرمایند: «زمانی فرا رسد که پنجاه زن با یک مرد رو به رو شده، یکی می‌گوید: ای بنده خدا مرا بخر و دیگری می‌گوید به من پناه ده.»

حدیث های بالا از تاپیک زیر است

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29566.html
نقل قول:خانوم ازدواج موقت براي دختر خانومها نيست. مگه هر حكمي رو بايد همه اجرا كنن. اصلاً ربطي به اونها نداره.

من نگفتم این حکم برای دختر خانوم هاست.

من دارم از دید جامعه نسبت به زن مطلقه میگم حتی دختری که خونه ی باباشه و نامزد بوده و به دلایلی بهم خورده هم از این نگاه جدا نیست.

در ضمن یکی از عوامل زیاد شدن این مدل ازدواج رو باید رفت و از آژانس های مسافرتی پرسید.Dodgy
(۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۳۵)SkyGirl نوشته است: [ -> ]من نگفتم این حکم برای دختر خانوم هاست.

من دارم از دید جامعه نسبت به زن مطلقه میگم حتی دختری که خونه ی باباشه و نامزد بوده و به دلایلی بهم خورده هم از این نگاه جدا نیست.

زن مطلقه كه مشكلي تو اين زمينه نداره. البته حكم كلي نميديم ولي خيلي هاشون اصلاً بدون توجه به ازدواج موقت امكان ازدواج دائم رو ندارن. اتفاقاً براي اونها مي تونه راه حل باشه.
همین دیگه کسی به این بیچاره ها به چشم یک زن برای یک عمر زندگی نگاه نمیکنه .

پیشنهادات چندش فقط دریافت میکنن.
همین خانومی که تو کلاس زبان باهاش اشنا شدم گفت از بلغارستان که برگشت همکار همون مردی که صیغش کرده بود بهش زنگ زده و گفته بیا صیغه ی من بشو .

نه این چه وضعشه ؟

دید به زن فقط جنسی .
دست دوم شد ، دید بهش عوض میشه و موقتی باید ..........................
(۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۴۴)SkyGirl نوشته است: [ -> ]همین دیگه کسی به این بیچاره ها به چشم یک زن برای یک عمر زندگی نگاه نمیکنه .

پیشنهادات چندش فقط دریافت میکنن.
همین خانومی که تو کلاس زبان باهاش اشنا شدم گفت از بلغارستان که برگشت همکار همون مردی که صیغش کرده بود بهش زنگ زده و گفته بیا صیغه ی من بشو .

نه این چه وضعشه ؟

دید به زن فقط جنسی .
دست دوم شد ، دید بهش عوض میشه و موقتی باید ..........................

دقیقا .....
ب جهنم که بشه دسته دوم ....(می خواست قبول نکنه).....در عوض کار حرام صورت نمیگیره....Smile
حرف زیاده ولی حرف دل جوونها رو آقا محمد زد :
(۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۰۱)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]خداشاهده 45 دقیقه تایپ کردم حرفامو، همه رو پاک کردم دوباره

به خدایی که میپرستم قسم هرکسی امکان ازدواج رو واسه جوونا سخت کرده، حتی اگه پدر خودمم باشه نمیبخشم
کل بهشت رو هم بهم بدن نمیبخشمشون

اون دنیا (به قول جناب عبدالرحمن) Mester 310 چه میکنه؟!Big Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
آدرس های مرجع