[b]وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُواْ لِي وَلْيُؤْمِنُواْ بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ .
(سوره مبارکه بقره - آيه 186)[/b]
[b]
و هرگاه بندگان من از تو درباره من بپرسند ، بدانند كه من به آنان نزديكم ; دعاى دعاكننده را ـ آن گاه كه مرا بخواند ـ اجابت مى كنم ; پس بايد دعوت مرا بپذيرند و به درگاه من دعا كنند و به من ايمان بياورند كه دعايشان را اجابت مى كنم ، اميد آن كه در دعايشان به درگاه خدا راهياب شوند .
[b]از پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نقل شده است كه فرمود : در نيازهاى خود روى به خدا آوريد و در دشوارى هايتان به او پناه بريد و به درگاهش تضرّع كنيد و او را بخوانيد كه دعا ، پرستش ناب است . عُدة الداعى ، ص 34 ، ح 8
أَفَمَنْ حَقَّ عَلَيْهِ كَلِمَةُ الْعَذَابِ أَفَأَنتَ تُنقِذُ مَن فِي النَّارِ
آيا تو مىتوانى کسى را که فرمان عذاب درباره او قطعى شده رهايى بخشى؟! آيا تو ميتوانى کسى را که در درون آتش است برگيرى و نجات دهى؟!
19 الزمر
وَالَّذِي نَزَّلَ مِنَ السَّمَاء مَاء بِقَدَرٍ فَأَنشَرْنَا بِهِ بَلْدَةً مَّيْتًا كَذَلِكَ تُخْرَجُونَ
همان کسى که از آسمان آبى فرستاد بمقدار معيّن، و بوسيله آن سرزمين مرده را حيات بخشيديم؛ همين گونه (در قيامت از قبرها) شما را خارج مىسازند!
زخرف 11
بسم الله الرحمن الرحیم
الله ولی الذین آمنوا یخرجهم من الظلمات الی النور
خدا سرپرست افراد با ایمان بوده، آنها را از تاریکی ها به سمت نور هدایت میکند...
توضیح: خداوندمومنان را از تاریکی گناه به سوی نور توبه و مغفرت هدایت و راهنمایی می کند زیرا آنان پیرو ولایت پیشوایان عادلی هستند که خداوند آنان را منصوب نموده است..
بچه ها اون جمله سبز رنگ خیلی قشنگه.... نه؟؟؟
سرپرست یا ولی اگر تعریف بشه خیلی خیلی قشنگ تر هم میشه.
خدا کاملا آگاه است بر ما، بر کوچکترین زوایای وجود ما حتی نیت منی که دارم الان این مطالب را تایپ میکنم.
حالا اگر ما بچه خوبی بودیم و خودمونو کاملا سپردیم به او(تسلیم شدیم، اسلام آوریدم)
او دیگر وظیفه دارد کهئ مواظب ما باشد.
خدا جون مواظبون باش... مواظب باش تا از پیشت در نریم... همیشه با تو باشیم.
یا علی مدد.
ایه ای که همه با اون اشنا هستیم و بار ها اونرو خوندیم.برای من خیلی جالب وتکان دهنده هست:
خداوند میفرمایند: ((ان الانسان لفی خسر))
قطعا انسان ها حتما زیان کار اند!
((الا الذین ءامنو وعملوا لصالحات))
مگر کسانی که ایمان اوردند وعمل نیکو انجام دادند.
أَ فَلا يتَدَبَّرُونَ الْقُرْآنَ أَمْ عَلى قُلُوبٍ أَقْفالُها
آيا به آيات قرآن نمىانديشند يا [مگر] بر دل هايشان قفلهايى نهاده شده است؟
محمد(صلی الله علیه و آله و سلم)/ آیه 24