شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
(۷/فروردین/۹۱ ۲۲:۲۰)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
یک پیشنهادی ، بیان هیچ وقت نگیم علی علیه السلام ، چون در عرب آوردن اسم شخص به تنهایی توهین محسوب میشه ، سعی کنیم از القاب و کنیه ها استفاده کنیم ، من خودم شخصا لقب امیرالمومنین علیه السلام رو به کار می برم ، چون تنها منحصر به حضرت هست ، و هم این که در مقابل اهل تسنن عرض اندام می کنه و یک کیفی رو منتقل می کنه به خود من.
آقا همین به ذهن بنده هم رسید.
اصلا جدا از ادبیات عرب توی ادبیات خودمون هم یه جور بی ادبیه.
به نام يزدان دانا
رسول اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مي فرمايند :
قسم به خدا پيامبري به نبوت نرسيد جز به خاطر معرفت او و اقرار به ولايت ما ، و هيچ مخلوقي از جانب خدا اهليت پيدا نكرد كه خدا به او نظر كند مگر با بندگي در مقابل خدا و اقرار به علي (علیه السلام) بعد از من .
از اسرار آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
واقعا قشنگ و تکان دهنده بود
واقعا نمیدونم باید چی بنویسم تا شگفتیمو بیان کنه
فقط ممنونم از خدا که لیاقت داشتم که شیعه باشم و ازش میخوام کمکم کنه که اسمن شیعه نباشم بلکه کمکم کنه که شیعه درستو درمونی باشم
یا علی
سلام
چون من تمامی صفحات قبلو نخوندم اگه تکراری بود عذر میخوام
و این حدیث هم رو من خیلی تاثیر داشته گفتم اینجا هم بنویسم
شاید کسی اینجا باشه که با همین چن کلام از مولا بهش کمک بشه مس من
یا امیرولممنین علی
قالَ الاْمامُ علىّ بن أبى طالِب ، أميرُ الْمُؤْمِنينَ صَلَواتُ اللّهِ وَسَلامُهُ عَلَيْهِ:
اَلْحَقُّ جَديدٌ وَ إ نْ طالَتِ الاْ يّامُ، وَ الْباطِلُ مَخْذُولٌ وَ إ نْ نَصَرَهُ اءقْوامٌ.(1)
ترجمه :
فرمود: حقّ و حقيقت در تمام حالات جديد و تازه است گر چه مدّتى بر آن گذشته باشد.
و باطل هميشه پست و بى اساس است گر چه افراد بسيارى از آن حمايت كنند.
منبع :
1- وسائل الشّيعة : ج 25، ص 434، ح 32292.
سلام
یک نکته ای به ذهنم رسید ، گفتم گفتنش خالی از لطف نیست.
در یک تالار گفتگوی اهل سنت مباحثه می کردیم ، بنده هم چند فضیلت غیر قابل انکار از امیرالمومنین علیه السلام ، اون هم از دریای بی کران فضایلشون نقل کردم (با این همه سانسور بنی امیه) ، اون وقت واقعا اهل سنت حرفی برای گفتن نداشتند.
یک چند نفرشون می گفتند ، نه خیر ابوبکر هم چنین فضایلی داره و بالاتر از این ها رو داره ، منتظر بودم ، در انتها هم جواب درستی در فضایل ابوبکر ندیدم.
بیخود نیست که صوفیه و خیلی دیگر از اهل سنت ، با این که خلفا رو قبول دارند ، اما باز هم امیرالمومنین علیه السلام رو بسیار افضل تر از سه تای دیگه می دونند.
یک سوال ریاضی از امام علی (علیه السلام)
شخصی از امام علی (علیه السلام) پرسید:
«عددی را به دست من بده که قابل قسمت بر ۲و ۳و ۴و ۵و ۶و ۷و ۸و ۹و ۱۰ باشد بی آنکه باقی بیاورد.»
امام علی علیه السلام بی درنگ به او فرمود:
«اضرب ایام اسبوعک فی ایام سنتک»
یعنی: «روزهای هفته را بر روزهای یک سال خودت ضرب کن»
سوال کننده هفت را در ۳۶۰ ضرب کرد.
حاصل آن یعنی ۲۵۲۰ بر تمام آن اعداد قابل قسمت بود
بی آنکه باقی مانده بیاورد.
منبع: شرح بهایه به نقل از ترجمه کشکول شیخ بهایی
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند :
ای گروه مردم !
همانا علی تقسیم کننده جهنم است
کسی که یاور و دوست او باشد وارد آتش نخواهد شد
و کسی که دشمن او باشد از آن نجات نخواهد یافت .
همانا او تقسیم کننده بهشت است
کسی که دشمن او باشد وارد آن نخواهد شد
و کسی که دوست او باشد از آن محروم نخواهد شد.
امالی شیخ صدوق ص ۸۳ ، به سند
دیگر خصال ، شیخ صدوق ، ص ۴۹۶
علی با هفت خصلت داشت در روز قیامت برمردم حجت می اورد.
رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)به علی(علیه السلام)فرمود:من برای توحجت می اورم و حجتم نبوت من است وتو برای ملت خویش حجت می اوری وحجتت برای انان هفت خصلت است(1)برپا داشتن نماز(2)پرداخت زکات(3)به نیک واداشتن(4)ازبدی باز داشتن(5)دادپروری در میان رعایا (6)بطور مساوی بیت المال راتقسیم نمودن(7)دستور خدای عزوجل را رها نکردن.
امیر المومنین(علیه السلام)فرمودند:روز قیامت باهفت دلیل برمردم احتجاج خواهم نمود(1)برپا داشتن نماز(2)پرداخت زکات(3)امر بمعروف(4)نهی ازمنکر(5)تقسیم عادلانه(6) دادگری نسبت به رعایا (7)برپا داشتن حدود احکام الهی.
تكلم خورشيد با امام على(علیه السلام)
ابوذر گفت : رسول خدا (ص ) به على (ع ) فرمود: هنگامى كه فردا صبح وقت طلوع آفتاب شد، به صحراى بقيع برو و بر روى جاى بلندى بايست ، وقتى كه خورشيد طلوع كرد، بر او سلام كن . همانا خداوند تعالى او را امر كرده كه تو را پاسخ گويد بدان چه كه در وجود توست . هنگامى كه فردا صبح شد، اميرالمؤ منين (ع ) در حالى كه ابوبكر و عمر و جماعتى از مهاجرين و انصار همراهش بودند، بيرون آمد تا اين كه به بقيع رسيده و بر بالاى منبر بلندى ايستاد.< وقتى كه خورشيد طلوع كرد، فرمود: سلام بر تو اى آفريده جديد خدا و مطيع او. پس صدايى از آسمان شنيده شد كه گوينده اى مى گفت : و سلام بر تو باد اى اول ، اى آخر، اى ظاهر، اى باطن ، اى كسى كه بر همه چيز دانايى . در اين حال ، عمر و ابوبكر و مهاجر و انصار سخن خورشيد را شنيدند و بى هوش شدند و پس از مدتى به هوش آمدند. در حالى كه اميرالمؤ منين (ع ) از آن جا بازگشته بود و آنان نيز برخاستند و به سوى رسول خدا (ص ) آمدند و گفتند: يا رسول الله ، ما درباره على (ع ) مى گوييم انسانى است مثل ما، ولى خورشيد او را خطاب كرد آن طور كه خداوند خودش را خطاب كرده .< پيامبر فرمود: چه شنيديد از او؟< گفتند: شنيديم كه خورشيد گفت : سلام بر تو اى اول .< فرمود: راست گفت : او اول كسى است كه به من ايمان آورد.< گفتند خورشيد گفت : اى آخر.< فرمود: راست گفت ، او آخرين كسى است كه متعهد امر من مى شود و مرا غسل مى دهد و كفن مى كند و در قبرم مى گذارد.< گفتند: شنيديم خورشيد گفت : اى ظاهر.< فرمود: راست گفت ، او آن كسى است كه علم مرا ظاهر مى كند.< گفتند: شنيديم مى گفت : اى باطن .< فرمود: راست گفت ، همه سر مرا پنهان مى سازد.< گفتند: شنيديم مى گفت : اى كسى كه به همه چيز دانايى .< فرمود: راست گفت ، او داناترين فرد است نسبت به حلال و حرام و سنن و واجبات و آن چه شبيه آن است .< پس برخاستند و گفتند: محمد ما را در تاريكى شديدى انداخته است و از در مسجد خارج شدند.
کتاب على (ع ) و المناقب ، ص 110 - 108.
چه میشد بر تو ای دنیا، اگر نیروهای خود را جمع میکردی و در هر زمانی یک علی میآوردی با عقلش و قلبش و با زبان و ذوالفقارش.
.
علی از جهان درگذشت، در حالیکه شهید عظمت خود شد. در حالی که نماز میان دو لبش بود و دلش از شوق پروردگار لبریز بود. عرب حقیقت مقام و قدر علی را نشناخت، تا از میان همسایگان پارسی آنان، مردمی به پا خاستند و بین گوهر و سنگ ریزه را فرق گذاشتند.
جرج جرداق نویسنده و محقق مسیحی که ده ها بار تمام نهج البلاغه را خوانده است
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18