شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
بسم الله الرحمن الرحیم
والأُمّة مُصرّةٌ علی مقته...
از اعمال شب قدر این است که صد مرتبه بگویی
اللهم العن قتلة امیرالمؤمنین
و هر بار به این فکر کنی
که مگر بابای ما را چند نفر کشتند؟
سلام برادران و خواهران این مطالب خیلی جالب است اما خیلی زیاد است ادم حوصله اش نمیکشد همه را بخواند .اگر کتابی بود خیلی بهتر بود. حالا من سعی میکنم کم کم بخوانم انشالله اینجا یک مقدار ایمانم بهتر شود.
سلام این جریان اینکه امام علی ما را خلق کرده چیست. ایا درست است. من در یکی از پستها دیدم که اینر ا یک نفر گفته بود. بعد هم همه گفتند کافر است و ان بنده خدا هم ناراحت شده بود و گفته بود که تهمت است. من زیرش تشکر گذاشتم الان نکند به گردن ما حق الناس گذاشته شد چه کنم حالا.
(۲۱/مرداد/۹۱ ۰:۳۷)رنجستان نوشته است: [ -> ]سلام برادران و خواهران این مطالب خیلی جالب است اما خیلی زیاد است ادم حوصله اش نمیکشد همه را بخواند .اگر کتابی بود خیلی بهتر بود. حالا من سعی میکنم کم کم بخوانم انشالله اینجا یک مقدار ایمانم بهتر شود.
در این تاپیک مفصل توضیح داده شده:
تبیین یکی از اعتقادات به ظاهر عرفانی کافرانه ی بسیار خطرناک
(۱۳/مرداد/۹۱ ۲:۱۵)علی 110 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
اگر کسی معتقد به این عبارت باشد:
(۱۳/مرداد/۹۱ ۱:۲۱) نوشته است: [ -> ]مولا علی زمین و اسمان را افرید و اقای بهجت هم که میگه این کفره شاید نفهمیده و ...
در حقیقت اعتقاد کافرانه ی دیگری دارد
در رد این اعتقاد کافرانه نظر شما را به این حدیث بسیار مهم اعتقادی جلب میکنم
در زمان غیبت صغری در مورد این مسئله اختلاف نظر پیش آمد که:
آیا خداوند مسئله ی آفرینش و رزاقیت موجودات را به امامان معصوم واگذار کرده است؟ به طور مثال مانند آفرینشی که عیسی علیه السلام به امر خدا در مورد آن پرنده ی گلی انجام داده بود و بعد در آن دمیده بوده و زنده شده بوده آن پرنده ی گلی
یا اینکه:
خیر ، خود خداوند امر آفرینش بندگانش را انجام میدهند و امامان معصوم هیچ نقشی در این زمینه ندارند
خود امام زمان در یک توقیع که به نایب خاص خود میدهند این مسئله را این گونه پاسخ می فرمایند:
إن الله تعالی هو الذّی خلق الأجسام و قسّم الأرزاق، لأنّه لیس بجسم و لا حالّ فی جسم، لیس کمثله شیء و هو السمیع العلیم.
وأمّا الأئمه علیه السلام فأنّهم یسألون الله تعالی فیخلق و یسألونه فیرزق، أیجاباً لمسألتهم و إعظاماً لحقّهم.
همانا خدای بزرگ است که اجسام و پدیده ها را آفریده و روزیها را تقسیم فرموده است، چرا که او نه جسم است و نه در جسمی حلول کرده، چیزی مانند او نیست و او شنوا و بینا است.
و اما امامان اهل بیت علیه السلام از خدا در خواست می کنند و خداوند می آفریند و از او میخواهند و او به خاطر پذیرش تقاضای آنان و بزرگداشت حقشان، روزی می دهد.
منبع: غیبت شیخ طوسی، ص 1398 - بحارالانوار، ج 25، ص 329- امام مهدی از ولادت تا ظهور، آیة الله فقید سید محمد کاظم قزوینی، ترجمه و تحقیق: علی کرمی و سید محمد حسینی(ص321)
دوستان حواستان باشد!
هر بافتنی در حوزه ی اعتقادی که شخصی در هر جا و به ویژه در تالار گفت بدون سند محکم از آیات و روایات نپذیرید!!!!!!!!!!!
یک نکته ی دیگر
متأسفم برای کسی که خودش را دارای اعتقادات درست میداند و کلام خودش را بر خلاف سنت و دستور 14 معصوم که با بسم الله الرحمن الرحیم شروع میکردند
که این فرمان خداست که آغاز کار را با نام من آغاز کنید
از عبارتی مانند:
*به نام علی بن ابی طالب*
استفاده میکند.
به نام علی بن ابی طالب؟؟؟؟
طبق کدام سیره اهل بیت مجاز میداند که آغاز سخن را به نام امیرالمونین آغاز کند؟
پیشنهاد میکنم حتماً بروید این تاپیک را مطالعه بفرماید:
چند وقت پیش از کسی شنیدم که می گفت معصومین مانند خدا هستند!#
بعلاوه هر کسی هم که جسمانیت و تجسمات ظاهری برای خدا فرض کند این هم از باطل ترین گفتارها و مصادیق کفر است!!!!!!!!
بازهم که خیلی زیاد بود ولی تقریبا نصفش را خواندم و خوب بود اما ان بنده خدا که چیزی نگفت شما اصلا نگذاشتید حرف بزند. من الان چه کنم از یک طرف شما میگوید این کفر است از یک طرف او میگوید تهمت است . من دیشب توبه کردم از حق الناس الان این حق الناس و تهمت نباشد من روم نمیشه برم بهش بگم تشکر گذاشتم . من این حرف را دورادور جاهای دیگر شنیده بودم اما چون در امورات مذهبی زیاد وارد نمیشوم توجه نمیکردم این چند وقت هم اتفاقی امدم اینجا و گفتم یک کم حالا که امدم اصلاعات را ببرم بالا و جلوی دوستام کم نیارم
الّلهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم
پیامبر اعظم صلوات الله علیه و آله و سلّم :
ای علی ! اگر [بیم] این نبود که گروه هایی از امت من درباره ی تو چیزهایی بگویند که نصاری درباره ی عیسی علیه السّلام گفتند ، امروز درباره ی تو سخنی می گفتم تا [به جایی که ] عبور نمی کردی بر جمعی از مسلمانان ، مگر این که خاک پایت و باقیمانده ی آب وضویت را می گرفتند و به آن شفا می جستند. اما تو را همین بس که تو از من هستی و من از تو هستم.
امالی الصدوق : ص96 / الکافی : ج8 ، ص 57 / المناقب الخوارزمی : ص77 و 96
تقسیم 17 شتر
شخصی در حال مرگ بود و قبل از مرگش او وصیت کرد: من 17 شتر و 3 فرزند دارم
شتران مرا طوری تقسیم کنید که بزرگترین فرزندم نصف انها را و فرزند دومم یک سوم انها را و فرزند کوچکم یک نهم مجموع شتران را به ارث ببرند
وقتی که بستگانش بعد از مرگ او این وصیت نامه را مطالعه کردند متحیر شدند و به یکدیگر گفتند ما چطور می توانیم این 17 شتر را به این ترتیب تقسیم کنیم؟
و بعد از فکر کردن زیاد به این نتیجه رسیدند که تنها یک مرد در عربستان می تواند به انها کمک کند
بنابراین انها به نزد امام علی رفتند تا مشکل خود را مطرح کنند
حضرت فرمود: رضایت میدهید که من شترم را با شتران شما اضافه کنم آنگاه تقسیم بنمایم. گفتند: چگونه رضایت نمی دهیم. پس شتر خویش را به شتران اضافه نمود و به فرزند بزرگ که سهمش نصف شتران بود، نه شتر داد. به فرزند دوم که سهمش ثلث شتران بود، شش شتر داد و به فرزند سوم که سهم او یک نهم بود، دو شتر داد و در اخر یک شتر باقی ماند که همان شتر حضرت بود.
مسافر سومی از راه رسید و از دو مسافر دیگر تقاضای نمود که او را در غذای خودشان شریک کنند
مسافر سومی نان های مسافر اولی و دومی را به سه قسمت تقسیم نمود و هر کدام از مسافرها به اندازه یکسان از نانها خوردند
بعد از صرف غذا مسافر سومی به دو مسافر اولی و دومی 8 درهم داد و رفت
مسافر اولی که 5 قرص نان داشت به مسافر دومی گفت که سهم من 5 درهم می شود و سهم تو 3 درهم این یه تقسیم عادلانه است
مسافر دومی این تقسیم بندی را رد کرد و اصرار کرد که 8 درهم به طور مساوی بینشان تقسیم شود
این نزاع به نزد امام علی برای داوری برده شد
امام علی از مسافر دومی درخواست کرد که 3 درهم را بپذیرد و به او گفت رفیق تو بسیار منصف تر از عمل کرده است
مسافر دومی این را رد کرد و گفت که او فقط 4 درهم قبول میکند
در این زمان امام علی به مسافر دومی پاسخ داد که سهم تو فقط 1 درهم می شود چون که شماها بین خود 8 نان داشته اید و هر نان به 3 قسمت تقسیم شده است بنابراین شماها
24 قسمت مساوی نان داشته اید
3 نانی که تو داشتی به 9 قسمت تقسیم شده و تو 8 قسمت ان را خورده ای و 1 قسمت از نانها به مسافر سومی داده ای
ولی رفیق تو 5 نان را داشته و نانهایش به 3 قسمت تقسیم شده و به 15 قسمت تبدیل شده
او (مسافر اولی) 8 قسمت از نانها را خورده و 7 قسمت ان را به مهمان(مسافر سومی)داده
به این ترتیب مهمان از نانهای تو 1 قسمت را سهیم شده و 7 قسمت از نانهای رفیق تو
بنابراین تو باید 1 درهم را بگیری و رفیق تو 7 درهم را دریافت کند
نبوغ ریاضی امام علی(علیه السلام)
عدد کامل
شخصى یهودی به حضور امام على (ع ) آمد و گمان میکرد کرد که امام پیش خود فکر میکنه که خیلی باهوش هست و من ازش سوالی می پرسم که او قادر به جواب دادنش نباشه و این فرصت پیدا میکنم که او را در نزد اعراب خجل کنم
او از امام علی پرسید که عددی را به من بگو که اگر ما ان عدد را به هر عددی از 1 تا 10 تقسیم کنیم عددی که بدست می اید همیشه عددی کامل باشد نه عددی کسری
امام على (ع ) بى درنگ به او فرمود:
«اضرب ایّام اسبوعك فى ایّام سنتك »
(روزهاى هفته تان را بر روزهاى یک سالتان خودت ضرب كن )
شخص یهودی از این جواب متحیر شد ولی چون هنوز به امام علی ایمان نداشت
او جواب امام علی را که به او داده بود محاسبه کرد
تعداد روزهای یک سال(سال یهودی) = 360
تعداد روزها یک هفته = 7
2520 = 7*360
حال
2520=2520/1
1260=2520/2
840=2520/3
630=2520/4
504=2520/5
420=2520/6
360=2520/7
315=2520/8
280=2520/9
252=2520/10
توضیح بیشتر:
شاید این سوال برای شما هم مطرح شود که یک سال مگر 360روز است؟
باید گفت چنانکه تاریخ روایت می کند منجمان در آن روزگار بر این باور بودند که هر ماه مشتمل بر 30 روزاست بنابر این ایام سال نزد ایشان360روز بوده است که سپس 5روز بدان می افزودند؛ از طرفی سائل فردی یهودی است و یهودیان نیز معتقد به سال شمسی بوده اند. و این از بصیرت و هوشمندی بالای حضرت حکایت دارد که به فرد یهودی می فرماید روزهای هفته ات را بر روزهای سال خویش( و نه سال قمری اهل حجاز و عربستان) ضرب کن.
فدای تراب نعلینت ای ابو تراب
بسم الله
.
.
ضمن تشکر.
تکراری است
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18