سلام
کار خوبی هست که این ها رو ذکر می کنید ، اما خوب فکر می کنم ذکر این موارد برای افراد پایین تر مثل کودکان دبستانی و ... مناسب باشه.و الا این موارد رو اگر در حال حاضر که ریاضی پیشرفت کرده ، برای یک نفر به عنوان فضیلت امیرالمومنین علیه السلام ذکر کنیم ، تاثیر معکوس خواهد داشت.چون به واقع این ها چیزهای دم دستی ایشان هستند و برای مردم اون زمانه.
اشکالی نداره...اتفاقاخیلی هم خوبه که مطرح بشه ...ایشون خواستن نبوغ امام رودراین مسئله بیان کنن ازنظربنده اشکالی نداره
حالاعلم الان پیشرفت زیادی کرده اونموقع پیشرفت دراین سطح بوده البته به علم معصوم نمیشه شک کرددریای علمشون اینقدروسعت داشته که حوادث آینده روپیش بینی میکردن...ولی یه مطلبی رومیخوام بگم وقتی کسی مطلبی داخل سایت میذاره هرچندهم تکراری وشایدبرای بعضی ازدوستان دارای اهمیت کمترولی نگیدچون حس خوبی به کسی که اون پست روگذاشته دست نمیده حتی شایدازگذاشتن پست های مرتبط هم خودداری کنه...درهرصورت این مطلب قابل احترام هست برای بنده به شخصه ازهمکارگرامیمون تشکرمیکنم.
11:66-7
.0.
چند روز پیش که این ارسال شما رو خوندم با خودم فکر کردم امام علی (علیه السلام) چرا ساده ترین پاسخ یعنی !10 رو ندادند, البته این جواب منطق ریاضی من بود
امروز که این قضیه رو برای برادرم تعریف می کردم خواستم بگم بهترین جواب ک.م.م اعداد 1 تا 10 هست و داشتم
8 ضربدر 9 ضربدر 5 ... و ضربدر 7 می کردم که دیدم بله ... پاسخی که امام (علیه السلام) داده بودند هم همین بود کوچکترین عدد
حتی با یک بیان ساده تر و البته قاطع تر
.
البته همیشه از این امام رئوف عاجزانه می خواهیم که در شفاعت ما با این دقت عمل نکنند
.0.
یا فاطمه الزهرا - سلام الله علیها