با سلام خدمت همه دوستان گرامی اجر همتون با خود امام حسن (علیه السلام)
آنقدر این امام همام غریب است هم در زمان خودش و متاسفانه هم در این زمان که مطمئن باشید با این موضوعاتی که باز میکنید حتما و حتما مورد رضایت مادر بزرگوارشان حضرت زهرا (سلام الله علیها) قرار میگیرد
کارتون فوق العاده است توروخدا ادامه بدهید از امام حسن هزاران صفحه میتوان نوشت ولی متاسفانه کم تر کسی از ایشان اطلاع دارد
درضمن اگر بتوانید در مورد باقی امام ها مخصوصا از امام هایی که متاسفانه کم تر به آنها پرداخته ایم مطالبی را بیاورید نو علی نور میشود....
یا علی مدد
اللهم الرزقنا شفاعت الحسن ابن علی صلی الله علیه و اله وسلم یوم الورود
(۱۱/دی/۹۰ ۱۷:۱۹)jafar نوشته است: [ -> ]اللهم الرزقنا شفاعت الحسن ابن علی صلی الله علیه و اله وسلم یوم الورود
بنام ستار معاصی عاصیان
وجودم به تلاطم می افتد و نگاهم به نام اربابم امام مجتبی(علیه السلام) خیره می ماند ،زمانی که در این فضای مجازی ارادتمندان حضرت را می بینم که عاشقانه قلم می زنند و با غریب مدینه اینگونه نجوا می کنند.
یا امام مجتبی(علیه السلام)، یا کریم؛ دستان خالی ما نوکران و سایه پر رحمت شما
ابیاتی تقدیم به مقام نورانی و ملکوتی امام حسن مجتبی (علیه السلام) :
مست از غم توام غم تو فرق می کند
محو توام که عالم تو فرق می کند
با یک نگاه می کشی و زنده می کنی
مثل مسیح، نه، دم تو فرق می کند
یک دم نگاه کن که مرا زیر و رو کنی
باید عوض شد آدم تو فرق می کند
تنها کمی به من نظر لطف می کنی؟
آقای مهربان! کم تو فرق می کند
زخمی است در دلم که علاجی نداشته است
جز مرحمت که مرهم تو فرق می کند
اشک غمت برای من احلی من العسل
گفتم برای من غم تو فرق می کند
صلح تو روضه است حماسه است غربت است
ماه تو و محرم تو فرق می کند
باید خیال کرد تجسم نمود؛ نه ؟
نه؛ گنبد تو پرچم تو فرق می کند
لختی بخند قافیه ام را بهم بریز
آقای من! تبسم تو فرق می کند
سید محمد رضا شرافت
بسم الله
.
.
امام صادق عليه السلام فرمود: حسن بن على عليهماالسلام در يكى از سفره هاى عمره اش همراه مردى از اولاد زبير بود كه به امامتش معتقد بود، در يكى از آبگاهها، زير درخت خرماى خشكى كه از تشنگى خشك شده بود، فرود آمدند،
.
در زير آن درخت فرشى براى امام حسن انداختند و در برابرش فرشى براى زبيرى ، زير درخت خرماى ديگرى ، زبيرى سر بالا كرد و گفت : اگر اين درخت خرماى تازه مى داشت از آن مى خورديم ، امام حسن فرمود: خرما ميل دارى ؟
زبيرى گفت : آرى ،
.
حضرت دست به سوى آسمان برداشت و دعا كرد به سخنى كه من آن را نفهميدم ، پس درخت سبز شد و بحال خود برگشت و برگ و خرما برآورد،
ساربانى كه مركوب از او كرايه كرده بودند،
.
گفت : بخدا، اين جادو است ، امام حسن عليه السلام فرمود: واى بر تو، جادو نيست ، بلكه دعاى مستجاب پسر پيغمبر است ، پس به سوى درخت بالا رفتند و هر چه خرما داشت چيدند و آنها را كفايت كرد.
.
.
اصول كافى جلد 2 صفحه 361
1- قیل له علیه السلام: فما الحلم؟ قالعلیه السلام:" كظم الغیظ و ملك النفس." ( تحف العقول، ص 227) از حضرت امام حسن علیه السلام پرسیده شد كه بردبارى یعنى چه؟ فرمودند: بردبارى عبارت از فرو بردن خشم و اختیار نفس را داشتن .
سلام دوستان،
شاید جاش نباشه ولی فکر کردم چی بهتر از حرف های این سرور برای شناختنش. میگن وقتی می خوای یکی رو بشناسی ببین چی میگه. تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد.
موضوع: 1- شناخت هدايت
«وَ اعْلَمُوا عِلْمًا يَقينًا أَنـَّكُمْ لَنْ تَعْرِفُوا التُّقى حَتّى تَعْرِفُوا صِفَةَ الْهُدى، وَ لَنْ تُمَسِّكُوا بِميثاقِ الْكِتابِ حَتّى تَعْرِفُوا الَّذى نَبَذَهُ وَ لَنْ تَتْلُوَا الْكِتابَ حَقَّ تِلاوَتِهِ حَتّى تَعْرِفُوا الَّذى حَرَّفَهُ، فَإِذا عَرَفْتُمْ ذلِكَ عَرَفْتُمُ الْبِدَعَ وَ التَّكَلُّفَ وَ رَأَيْتُمْ الْفِرْيَةَ عَلَى اللّهِ وَ التَّحْريفَ وَ رَأَيْتُمْ كَيْفَ يَهْوى مَنْ يَهْوى.»
به يقين بدانيد كه شما هرگز تقوا را نشناسيد تا آن كه صفت هدايت را بشناسيد، و هرگز به پيمان قرآن تمسّك پيدا نمىكنيد تا كسانى را كه دورش انداختند بشناسيد، و هرگز قرآن را چنان كه شايسته تلاوت است تلاوت نمىكنيد تا آنها را كه تحريفش كردند بشناسيد، هر گاه اين را شناختيد بدعتها و بر خود بستن ها را خواهيد شناخت و دروغ بر خدا و تحريف را خواهيد دانست و خواهيد ديد كه آن كه اهل هوى است چگونه سقوط خواهد كرد.
خبردادن از شهادت خویش
روزی امام حسن علیه السلام به فرزندان و بستگان خویش فرمود: «انی اموت بالسم; من با سم به شهادت می رسم .» اهل بیت ایشان پرسیدند: چه کسی به شما سم خواهد داد؟ فرمودند: «جاریتی او امراتی ; کنیزم یا همسرم .» به او عرض کردند: «اخرجها عن ملکک علیها لعنة الله; او را - که لعنت خدا بر او باد - از ملک خویش خارج سازید .»امام علیه السلام فرمودند: «هیهات من اخراجها و منیتی علی یدها; هرگز چنین نمی کنم و حال آنکه آرزوی من به دست او محقق می شود .» . «ما لی منها محیص و لو اخرجتها ما یقتلنی غیرها کان قضاء مقضیا و امرا واجبا من الله; مرا گریزی از این شهادت نیست و اگر او را خارج کنم کسی غیر از او نیست که مرا بکشد [درحالی که] شهادت من قضای حتمی و امر واجبی از ناحیه خداوند است .»چند روزی از این خبر نگذشته بود که معاویه (لعنة الله علیه) همسر آن حضرت را فریب داد و به واسطه او، آن حضرت را به شهادت رساند . امام علیه السلام درهنگام شهادت به همسرش چنین فرمود: «یا عدوة الله! قتلتنی قاتلک الله اما والله لاتصیبن منی خلفا و لاتنالین من الفاسق; عدو الله خیرا ابدا; ای دشمن خدا! تو مرا کشتی، خدا تو را بکشد، آگاه باش که به خدا سوگند! از من فرزندی باقی نخواهی گذاشت و از [معاویه] فاسق و دشمن خدا به تو خیری نخواهد رسید .»
[sup]
[/sup][/b]
[sup]
[/sup]
[sup]
[/sup]
[b][sup]مناقب ابن شهر آشوب، همان، ج 3، ص 175 .[/sup]