تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ✿اَلسَّلامُ عَلَيْکَ ياحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ(علیه السلام)✿
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
سی
آن شب که مرا به آسمان بردند، داخل بهشت شدم.[/font]
[font=Tahoma]درختی دیدم، زیبائیش مبهوتم کرده بود. میوه اش اما از خودش بیشتر.
درخت دیگری هم دیدم ، مثل قبلی. از جبرئیل پرسیدم :" این دو درخت از تمامی درختان بهشت بهترند ، نامشان چیست؟ "
پاسخ داد :" یا رسول الله ! اولی حسن است ، دومی حسین ."

بحار الانوار ، ج43 ، ص315
سی و یک

معترضانه گفت :" پروردگارا! ضعیفان و مسکینان دنیا را در من جای می دهی."[/font]

[font=Tahoma]جواب شنید:" در عوض ارکان تو را با حسن و حسین زینت می کنم."

بهشت از خوش حالی بر خود بالید،مثل عروس.
بحار الانوار ،ج 43، ص293
قیل له ‏علیه السلام: فما الشرف؟ قال‏علیه السلام: اصطناع العشیرة؟ و حمل الجریرة. ( تحف‏العقول، ص 227)
از حضرت پرسیده شده بزرگوارى چیست؟ فرمودند: احسان‏ به قبیله و تبار و تحمل خسارت و جرم آنها.
سی ودو

فرمود :" می خواهید بهترین خلق را به شما معرفی کنم؛ از نظر پدر و مادر، جد و جده ، عمو و دایی، خاله و عمه ."

گفتند: " بله. "

فرمود : " حسن و حسین ؛ جدشان منم . مادرشان فاطمه ، بهترین زن دنیا .

خاله و دایی شان فرزندان رسول خدا . جده شان خدیجه است ، همسر رسول خدا و اولین زنی که ایمان آورد . عموشان ، جعفر طیار . عمه شان ام هانی و همه ی این افراد اهل بهشتند . "

بحار الانوار ، ج43، ص302
2- فاصله ميان حقّ و باطل

«بَيْنَ الْحَقِّ وَ الْباطِلِ أَرْبَعُ أَصابِعَ، ما رَأَيْتَ بِعَيْنَيْكَ فَهُوَ الْحَقُّ وَ قَدْ تَسْمَعُ بِأُذُنَيْكَ باطِلاً كَثيرًا.»

بين حقّ و باطل به اندازه چهار انگشت فاصله است، آنچه با چشمت بينى حقّ است و چه بسا با گوش خود سخن باطل بسيارى را بشنوى.

حسن بن علی (علیه السلام)
سی و سه

ابوبکر نشسته بود روی منبر پیامبر.

حسن گفت : " از منبر پدر من بیا پایین ! "

ابوبکر گفت : " راست می گویی، منبر پدر تو !" آمد پایین ، او را نشاند روی زانویش و گریه کرد.

علی گفت :" من چیزی به حسن نگفته ام ! "

ابوبکر گفت :" راست می گویی ، من به تو تهمت نمی زنم . "
بحارالانوار، ج28، ص232
جا داره از آقای حسن عزتی تشکر ویژه ای داشته باشم...
واقعا تاپیک تاثیر گذاریست...
بچه ها برای سلامتی دوست عزیزمون یک صلوات با عجل فرجهم بفرستیت...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

3- آزادى و اختيار انسان

«مَنْ أَحالَ الْمَعاصِىَ عَلَى اللّهِ فَقَدْ فَجَرَ، إِنَّ اللّهَ لَمْ يُطَعْ مَكْرُوهًا وَ لَمْ يُعْصَ مَغْلُوبًا وَ لَمْ يُهْمِلِ الْعِبادَ سُدًى مِنَ الْمَمْلَكَةِ، بَلْ هُوَ الْمالِكُ لِما مَلَّكَهُمْ وَ القادِرُ عَلى ما عَلَيْهِ أَقْدَرَهُمْ، بَلْ أَمَرَهُمْ تَخْييرًا وَ نَهاهُمْ تَحْذيرًا.»

هر كه گناهان را به خداوند نسبت دهد، به تحقيق، فاجر و نابكار است. خداوند به زور اطاعت نشود، و در نافرمانى مغلوب نگردد، او بندگان را مهمل و سرِخود در مملكت وجود رها نكرده، بلكه او مالك هر آنچه آنها را داده و قادر بر آنچه آنان را توانا كرده است میباشد، آنان را فرمان داده تا به اختيار خودشان آن را بپذيرند و نهيشان نموده تا به اختيار خود بر حذر باشند.

حسن بن علی (علیه السلام)
یا الله

روی قلبم از ازل حک کرد او
هست این مخلوق مجنون الحسن
بی کس شهر پیمبر یا حسن
غربت تو همچو حیدر یا حسن
من چه گویم شرح دردت ای غریب
ای عصای دست مادر یا حسن
...........................
مُهرسکوت بر لب شیطان گذاشتند

از ترس این که زاده شوی در دعا و اشک

دور بقیع نرده ی ممنوعه کاشتند

ترسی به هولناکی مرگ از حضور تو

فرزندخواندگان معاویه داشتند

حتی جنازه ی تو پر از اعتراض بود

کفتارها به پیکرت عادت نداشتند
...........................
سی و چهار

گفتند:" یا رسول الله!حسن و حسین پسرهای تواند،چه چیزی برای شان به ارث گذاشته ای؟"

فرمود:" هیبت و آقایی ام را به حسن بخشیدم.شجاعت و بخشندگی ام را به حسین."
بحار الانوار، ج43، ص292
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
آدرس های مرجع