تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تصاویری از جبهه وشهدا که باید دید!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید

شهدا شرمنده ایم

[تصویر: 08.jpg]
تصویری استثنایی از حنابندان دو فرشته
حدود سه دهه از شهادت حسین برزگر گنجی و قاسم نوری، می گذرد. این دو فرشته ی عرش پیما، هر دو زمانی بر خاک همین سرزمین، زیستند و بالیدند و در خون غلتیدند. عکس زیر، برشی است استثنایی و به یاد ماندنی، از سال هایی که آنان در میان ما خاکیان، مشقِ پرواز می کردند.
زمان تصویر برداری احتمالا بین زمستان 1362 تا پاییز 1364 است. اطلاعات دیگری از این عکس و شهیدانی که بر آن ثبت شده اند به دست نیاورده ایم.

روحمان با یادشان شاد

برای دیدن عکس در اندازه اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی 705x1000 پیکسل میباشد
[تصویر: 235234_173.jpg]
منبع: مشرق
به نام خدا

دعا و یاد خدا در خط آتش

[تصویر: DoA.jpg]
عکسی که نصفش در آسمان است ..

[تصویر: 1_sim6Uk_535.jpg]

در این عکس شصت و چهار نفر دیده می شوند. جنگ که به پایان رسید، فقط سی و دو نفر از این بچه ها، در این دنیا ماندگار شده بودند...

عکسی یادگاری چند روز قبل از عملیات کربلای چهار...
به نام خدا

خدا قوت . . .
[تصویر: Zahmat.jpg]
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
عکس که از شهدا زیاد دارم براتون بذارم . اما بهتر دیدم یه کلیپی که محرم سال گذشته ساخته و پخش شد رو براتون بذارم .
مداح این کلیپ : شهید حاج حمید مسکار
شاعر : زنده یاد حاج احمد مشمولی
ساروی ها این دو نفر رو بخوبی میشناسن :
ای خدا در راه عشقت ، تشنه از دریا گذشتم
فکر میکنم این مداحی برمیگرده به سال 74 یا 75 . . .
اگه توضیحات بیشتر از شهدای این کلیپ خواستین ، همینجا براتون قرار میدم . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
سلام

هر کو شراب فرقت روزی چشیده باشد...............داند چه سخت باشد قطع امیدواران

[تصویر: 01288771919691897724.jpg]
[تصویر: NAMAZZZZ.jpg]

وسط جبهه بهش گفتم بچه! الان چه وقت نماز خواندنه؟

گفت: از کجا معلوم دیگه وقت کنم. وشروع کرد نماز خواندن

السلام علیکم ورحمة الله وبرکاته را که گفت….

یک خمپاره آمد و بردش…یادش گرامی باد.

[تصویر: 976632_4850594224435_1070676517_o.jpg]
حاج حسن دلمان برای غرش موشک‌هایت تنگ شده . . .

سردار! ما را فضایی کردی و خودت آسمانی شدی . . .

قهرمان ملی ما تویی نه ...

2 سال است که قیام و شهاب و فاتح در عزایت نشسته‌اند . . .

محاسبات صهیونیست‌ها برای سجیل و قیام هنوز هم درست درنمی‌آید . . .

فکر حمله را در سر دارند ولی ترس از یادگارهایت سقف آمالشان را برسرشان خراب می‌کند . . .

بیا که هنوز سجیل 3 و4 و ... منتظر نبوغ توست هنوز هم منتظریم غرش و هیبت شاهکارهایت را ببینیم ، اما چه کنیم که دیگر بین ما نیستی . . .

حاج حسن حالا که پرکشیدی سلام ما را به سالار شهیدان و شهدا برسان، به سلام به پیرجماران برسان و بگو :
ما هنوز بر قسمی که برای نابودی اسرائیل خورده‌ایم هستیم

بسم الله الرحمن الرحیم

31 خرداد 1360 / سالروز شهادت دکتر چمران

[تصویر: 6w756dtowyeus4crixs.jpg]

[تصویر: u4ujva7qq7ysneynqyg.jpg]

شهید چمران: هر گاه دلم رفت تا محبت كسی را به دل بگیرد، تو او را خراب كردی، خدایا، به هر كه و به هرچه دل بستم، تو دلم را شكستی، عشق هر كسی را كه به دل گرفتم، تو قرار از من گرفتی، هر كجا خواستم دل مضطرب و دردمندم را آرامش دهم، در سایه امیدی، و به خاطر آرزویی، برای دلم امنیتی به وجود آورم، تو یكباره همه را برهم زدی، و در طوفان های وحشتزای حوادث رهایم كردی، تا هیچ آرزویی در دل نپرورم و هیچ خیری نداشته باشم و هیچ وقت آرامش و امنیتی در دل خود احساس نكنم... تو این چنین كردی تا به غیر از تو محبوبی نگیرم و به جز تو آرزویی نداشته باشم، و جز تو به چیزی یا به كسی امید نبندم، و جز در سایه توكل به تو، آرامش و امنیتی احساس نكنم... خدایا تو را بر همه این نعمتها شكر می كنم...

دانلود سخنرانی های شهید چمران

دانلود مستندهای شهید چمران

دانلود مناجات های شهید چمران

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم اجمعین

آدرس های مرجع