تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تصاویری از جبهه وشهدا که باید دید!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
این یه مصاحبه کوتاه با یکی از مادران شهداست که به رحمت خدا رفتند

درباره لحظات شهادت یک شهید میگن

دانلود

موضوعش اینه خانم! حجابتو درست کن

حتما ببینید

[تصویر: 06373123449387659141.jpg]

اندازه شریف بودن مقتول را از درجه کثیف بودن قاتل بفهم !

[تصویر: 18253587770857608195.jpg]
گفت: اسکله چه خبر؟!!!

گفتم: منتظر شماست بری شهید بشی!!!
خندید و رفت...

وقتی جنازه اش رو آوردند گریه ام گرفت
گفتم: من شوخی کردم ، تو چرا شهید شدی؟!!!

بسم رب الشهدا

[تصویر: 13921003233525391_PhotoL.jpg]
چهارده سال داشت که رفت جبهه . تو عملیات دومش به خاطر تعدادبسیار زیاد لشکر دشمن اسیر شد و پس از هفت سال یه خونه ش برگشت .
میگه لوکس ترین غذا مون آب گوجه فرنگی بود و نون خشک . ( ایستاده از چپ نفر اول ) - میتونی بخوری ؟!
چه نگاه های پر معنایی دارند . . .
[/font]
[تصویر: 02236432882734242222.jpg]
[font=B Nazanin]
[تصویر: 75021490397116675526.jpg]

[تصویر: 81221061016704737701.jpg]
آیت الله بهاءالدینی اومده بودند شیراز

طلبه های شیراز از ایشون درخواست درس اخلاق کردند
آقا فرمودند:

"بروید صیاد شیرازی شوید ، اگر صیاد شیرازی شدید هم دنیا دارید و هم آخرت..."

[تصویر: 67444055817334876556.jpg]

فَضَّلَ اللّهُ الْمُجَاهِدِینَ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنفُسِهِمْ عَلَی الْقَاعِدِینَ دَرَجَةً وَکُلاًّ وَعَدَ اللّهُ الْحُسْنَی وَفَضَّلَ اللّهُ الْمُجَاهِدِینَ عَلَی الْقَاعِدِینَ أَجْرًا عَظِیمًا
سوره نساء .. آیه 95

حاج قاسم سلیمانی در مراسم چهلمین روز درگذشت مادر شهیدان شهیدان حسین و اصغر ایرلو که با عنوان سنگ صبور برگزار شد از ایدئولوژی با عنوان هژمونی برتر در مقابل قدرت‌های نظامی و اقتصادی یاد کرد و گفت که جنگ33 روزه، مصداق غلبه ایدئولوژی بر تکنولوژی بود.

ایشون برای بیان مصداق صحبتشون خاطره ای تعریف کردند :

«نوجوان 17 ساله که اخیراً(در سوریه) شهید شد، به مادرش می‌گوید، با توجه به خوابی که دیده‌ام این آخرین ناهاری است که باهم می‌خوریم، مادر اجاره تعریف خواب را نمی دهد.
برای دوستانش اینگونه تعریف کرده بود. 2 شب است که خواب می‌بینم که روی سینه‌ام نشسته‌اند تا سرم از تنم جداکنند ، فریاد می‌زنم و آنوقت است که امام حسین(علیه السلام) می‌آید و می‌گوید، «نترس، درد، ندارد، خصم سر از تن من هم جدا کرد، درد نداشت.»
بسم رب الشهدا و الصدیقین

[تصویر: 13921015_0124882.jpg]

شهید مهدی باكری؛ معجزه انقلاب

دفاع مقدّس وسيله‌اى شد براى اينكه استعدادهاى مكنون در انسانها، به شكل عجيبى بُروز كند. …مثلاً شهيد باكرى؛ ايشان در آغاز جنگ يك جوان دانشجو است كه تازه فارغ‌التّحصيل شده؛ شما نگاه كنيد در عمليّات بيت‌المقدّس، در عمليّات خيبر، قبل آن در عمليّات فتح‌المبين، اين جوان يك فرمانده‌ى زبده‌ى نظامى است كه ميتواند يك لشكر را، در بعضى جاها يك قرارگاه را حركت بدهد و هدايت كند و كار كند. اينها معجزه‌ى انقلاب است.
رهبر انقلاب ۹۲/۰۹/۲۵
بسم رب الشهدا و الصدیقین

[تصویر: hasan-bagheri-386x241.jpg]

دفاع مقدّس وسیله‌اى شد براى اینکه استعدادهاى مکنون در انسانها، به شکل عجیبى بُروز کند.
مثلاً شهید حسن باقرى بلاشک یک طرّاح جنگى است. کِى؟ در سال ۶۱؛ کِى وارد جنگ شده است؟ در سال ۵۹. این مسیرِ حرکت از یک سرباز صفر به یک استراتژیست نظامى، یک حرکت بیست ساله، بیست و پنج ساله است؛ این جوان در ظرف دو سال این حرکت را کرده است! اینها معجزه‌ى انقلاب است.
رهبر انقلاب ۹۲/۰۹/۲۵

شهدا را یاد کنیم ولو با صلوات
[تصویر: siUQHWA_535.jpg]

یک قناسه چی ایرانی که به زبان عربی مسلط بود اشک عراقی ها را درآورده بود. با سلاح دوربین دار مخصوصش چند ده متری خط عراقی ها کمین کرده بود و شده بود عذاب عراقی ها. چه می کرد؟
بار اول بلند شد و فریاد زد:« ماجد کیه؟» یکی از عراقی ها که اسمش ماجد بود سرش را از پس خاکریز آورد بالا و گفت: « منم!»
ترق!
ماجد کله پا شد و قل خورد آمد پای خاکریز و قبض جناب عزراییل را امضا کرد! دفعه بعد قناسه چی فریاد زد:« یاسر کجایی؟» و یاسر هم به دست بوسی مالک دوزخ شتافت!
چند بار این کار را کرد تا این که به رگ غیرت یکی از عراقی ها به نام جاسم برخورد. فکری کرد و بعد با خوشحالی بشکن زد و سلاح دوربین داری پیدا کرد و پرید رو خاکریز و فریاد زد:« حسین اسم کیه؟» و نشانه رفت. اما چند لحظه ای صبر کرد و خبری نشد. با دلخوری از خاکریز سرخورد پایین. یک هو صدایی از سوی قناسه چی ایرانی بلند شد:« کی با حسین کار داشت؟» جاسم با خوشحالی، هول و ولا کنان رفت بالای خاکریز و گفت:« من!»
ترق!
جاسم خودش را در آن دنیا دید!Smile
آدرس های مرجع