شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا المرتضی(علیه السلام)
سلام دوستان
اومدم که بهتون بگم:
ثبت نام اعتکاف مسجد گوهر شاد، حرم مطهر رضوی
1 تا 20 اردیبهشت از طریق سایت http://www.aqr.ir
ثبت نام کنید....
خیلی صفا داره.......
خیلی.......
واسه من و امثال من هم که توفیق رفتن ندارند دعا کنید... ای خدا خیلی دلم واسه امام رضا(علیه السلام) تنگ شده... خودت یه کاریش بکن....
سلام آقا جون
منم دلم برات یه ذره شده آقا جون،
آقا جون یادته روز آخر رفته بودم از گلهای حرمت بگیرم ، اون روز روضه خون جیگرمو آتیش زد، داشت روضه میخوندو وسطاش منو هوایی میکرد میگفت :ای زائرای امام رضا حالا یرگردین خونتون ببینین که امام رضا حاجتتونو از خدا گرفته ،مریضتون شفا پیدا کرده ،قرضتون ادا شده و..... وماهم گریه میکردیم.
امام رضا هنوز حاجتمو از خدا نگرفتی هاا. من هنوزم که هنوزه منتظرم..
امام رضا، فدات بشم میدونم تو این مدت دختر خوبی نبودم ،درسامو خوب نخوندم ، به حرف پدرومادرم گوش ندادم ،از همه چی زود رنجیدم و..... ولی امام رضا بازم میخوام بیام پیشت ، میدونم خیلی وقت نیس که از پیشت اومدم ولی چی میشه امام رضا منم بطلبی بهمین زودی.
امام رضا بعد امتحانا دانشگاهمون زائراتو میخواد بیاره ، چی میشه زیر اسم منم امضا کنی منم باهاشون بیام ، خواهش میکنم منم بطلب بیام بااونا ، امام رضا منو از لیست زائرات حذف نکن ، امام رضا تمنا میکنم خودت کارامو درست کن ، خودت اگه زیر اسممو امضا کنی همه چی حل میشه ، امام رضا بمن این افتخارو بده که خادم الرضا باشم بمن این افتخارو بده که خادم زائرات باشم، امام رضا جون من اسم منم بنویس زیر همون لیستت .
امام رضا من پر رو نیستم ، ولی خیلی دوست دارم دوباره بیام پیشت ، امام رضا اگه بازم منو بخوای بیام بزودی، خیلی خیلی خوشحال میشم.
من منتظرم امام رضا.
دیگر کسی با امام رضا کار ندارد ، من پیغام ببرم؟
(۲۳/فروردین/۹۱ ۱۷:۱۹)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]
دوباره دارم می روم خدمت امام رضا
هرکس علاقمند هست برای امام رضای عزیز ، نوشته ای ، التماس دعایی بنویسه و بفرسته ، کتبی ، شفاهی.. بنده با کمال میل برایش می رسانم .یا همینجا بنویسید یا برای من بفرستید )
تاریخ رو هم توجه داشته باشید ، فقط تا 11 اردیبهشت 91 فرصت دارید یعنی زمان بازگشت بنده ! دیگه بقیه نوشته ها بعد از این تاریخ رو فرشته های گرامی خودشون دست امام رضا خواهند رساند!!
ان شاء الله همیشه قسمت بشه و هر سال
(من نمی دونستم دقیقا همون تاریخ دارم دوباره مشرف می شم

)
خداوند هم برنامه هایی برای آدم می چیند عجیب! نمی خواستم بگویم ولی خوب دیگه گویا خداوند خودش می خواهد!ما که کاره ای نیستیم، یادمان نبود!
پیغام شما رو ان شاء الله می رسانم .بفرمایید...
بسم الله الرحمن الرحیم
بگویید دل تنگ شده ایم ، من و خیلی های دیگر
التماس دعا
سلام
آقاجان، آاااقا جان
60 روزه که ضریح متبرکتان رو ندیدم
دلم تنگ شده هااااا
بلکه خودتون اجازه بدهید
جدا دلم تنگ شده
هميشه و همه جا گفته ام، خدا را شكر / به سجده وقت دعا گفته ام، خدا را شكر
چقدر قلب مرا خالقم گرامي داشت / براي حسن قضا گفته ام، خدا را شكر
ميان اينهمه نعمت كه داده حضرت حق / به شكر حب رضا گفته ام، خدا را شكر
به لطف اينكه شما صاحبم شديد آقا / رديف اهل ولا گفته ام، خدا را شكر
در ازدحام تمام سرودنيها باز / غزل به عشق شما گفته ام، خدا را شكر
(۱/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۰۵)محب الزهرا نوشته است: [ -> ]سلام
آقاجان، آاااقا جان
60 روزه که ضریح متبرکتان رو ندیدم
دلم تنگ شده هااااا
بلکه خودتون اجازه بدهید
جدا دلم تنگ ش
[/font]
[font=B Mitra]شما که 60 روزه ندیدید ضریح آقا رو
من که تا چند روزه آینده میشه حدود 7 سال که ضریح آقا رو ندیدم ، ببینید من تو چه وضعیم!
تو رو خدا دعام بکنید ، حج دانش آموی رو که بدلایل حسادت بعضی ها از دست دادم ، لااقل به این آرزوم برسم!
خواهش می کنم دعام کنید!
بسم الله
روز آخر سفر مشهد بود و به قول معروف روز جانسوز وداع. همه دور هم جمع شده بودیم. روحانی کاروان که طلبه باحالی بود ما را دور هم جمع کرده بود. همه نشسته بودیم بچه های 10 ساله به بالا. 15 نفری میشدیم.
طلبه نگاهی به دور و بر کرد و وقتی دید همه جمعند صحبتش رو با بسم الله شروع کرد. کمی گفت تا رسید سر موضوع اصلی: "بچه ها اگه همین الان امام رضا (علیه السلام) جلوتون وایساده باشه و شما بتونین یه دعا کنید و درخواست چه درخواستی میکنید از آقا؟"
خود روحانی اول از همه گفت:"یا امام رضا یه کاری کن اون خصوصیاتی و صفاتی که یاران امام زمان دارند به ما هم داده بشه."
هرکی یه چیزی میگفت. "سلامتی پدر و مادرم" "یه پول گنده" "ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)" "برگشتم آدم بشم" "کمک کن دیگه گناه نکنم"...
نوبت رسید به من. یه نگاه به اون طلبه باحال انداختم یه نگاه به بچه های با صفا و عاشقی که بعضیاشون الان بین ما نیستند یه نگاه به اون حسینیه که فضای خیلی روحانی داشت. بغض گلومو گرفته بود. کدوم یک از خواسته هام مهم تره؟ سلامتی خانوادم، پول، تحصیلم، رابطم با خدا؟
لب باز کردم و گفتم: "از امام رضا میخوام وقتی برگشتم دوباره اجازه بده تا حرمشو ببینم."
سکوت همه جا رو گرفته بود و اون طلبه با شوق به چشمای من نگاه میکرد...
6 7 سال از اون موقع میگذره که برای اولین بار باحال بارگاهشو زیارت کردیم همراه کاروان بسیج. به برکت اون حال روحانی و درخواست هر چند ماه یک بار امام رضا دعوتمون میکنه بریم پابوسش.
چه صفایی داره صحن و سراش.
ولی چند وقتیه هرچی درخواست و التماس میکنیم امام رضا انگار از دست ما ناراضیه و دعوتمون نمیکنه.
فاطمه خانم
از زبان ما به امام رضا بگو یا تا آخر این هفته ما رو دعوت میکنی یا خودمون با تمام پررویی پا میشیم میایم که البته مطمئنا اونم خودت دعوتمون کردی پس خواهشا دعوتمون کن که دلم براتون خیلی تنگ شده.
آخ چه حالی میده فاطمیه مشهد. آخ چه حالی میده روضه حضرت زهرا (سلام الله علیها) تو گوهرشاد...
یا علی مدد
این روزا،خیلی دلم گرفته.
دلم گرفته از کسایی که دم از آدمیت میزنن اما...
دلم گرفته از کسایی که دم از دین و مذهب میزنن اما...
از آدم های زیادی تو این تالار و تو جامعمون که به قول خودشون و دوستاشون،خیلی مذهبین اما با افراطهاشون،از صد تا تفرقه اندازو دشمن بدترن...
دلم گرفته از این دنیا
ای امام خوبم،فکر کنم به تعداد بهارهایی که دیدم،اومدم زیارتت.
نمیگم اومدم پابوست چون میدونم که اونها زیارت واقعی نبودن و فقط از یکیشون لذت بردم.چون اون موقع هنوز بچه بودمو چیزی نمیفهمیدم!
اما همون یه باری که از ته دلم دعا کردم و باهات درد ودل کردم،فکر نکنم هیچ نتیجه ی خاصی گرفته باشم.
این همه آدم تو این تاپیک و تو این دنیا،از تو و فضائلی که به واسطه تو به دست آوردن حرف میزنن.
حالا نمیشه یکیش واسه من باشه؟
آخه تا کی دل شکستن؟
ای امامم،شما خودت هم یه روزی نوجوون بودی و از من هم بهتر میدونی که دردم چیه
دعای من که از پنجره اتاقم هم بیرون نمیره.حداقل تو یه چیز به خدا بگو...
میدونم که تو حالت عادی و با این درسهام،نمیتونم بیام حرمت.
دلم میخوام هرچه زود تر،توهمین یکی دوماهه بیام [b]پابوست[/u].
اینو گفتم،چون میدونم که دعوت تو،یه چیز دیگست!
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(علیه السلام)
سلام آقاجون
آقا
منم دلم تنگه ... به خدا دروغ نمیگم... باور کنید... ولادت امام علی(علیه السلام) که بیاد میشه یک سال که ندیدمتون... نمیخواید دعوتم کنید؟؟؟
آقاجون،
همین الان واسم پیامک اومده: مراسم سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا(علیه السلام) در حرم رضوی، 4شنبه،ساعت 9 تا 13:30 رواق امام خمینی.....
دلم سوخت آقا....
آقا،من که نمیتونم بیام... نشد که بیام... میدونم عزادار خوبی واسه مادرتون نیستم... من که گفتم هیچوقت فاطمیه نداشتم... من که گفتم این اولین فاطمیه من هست..... دوست داشتم اولین فاطمیه ام رو پیش شما باشم... همین آقا...
جایی رو نداشتم... میگن میاین اینجا... اینها رو میخونید.... اومدم... نوشتم... دعوتم کنید آقا....
تا ابد وامدارتان خواهم بود یا علی بن موسی الرضا(علیه السلام)
[font=B Zar][/font]
بسم الله الرّحمن الرّحیم
ديشب به سرم باز هواي دگر افتاد
در خواب مرا سوي خراسان گذر افتاد
چشمم به ضريح شه والا گهر افتاد
اين شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد
با آل علي هر که در افتاد ور افتاد
اين قبر غريب الغربا خسرو توس است
اين قبر مغيث الضعفا شمس شموس است
خاک در او مرجع ارواح و نفوس است
بايد ز ره صدق بر اين خاک در افتاد
با آل علي هر که در افتاد ور افتاد