تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: هر كه دارد هوس امام رضا...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
السلام علیک یا ضامن آهو!
یا امام غریب!
هنو دو روززی نیست که از حرمت دور شده ام!
هنوز دوروزی بیشتز از دعا کمیل سحرگاه (شب) جمعه نمی گذرد!
آمده بودم برای خودت!
شیطان قلبم را نشانه گرفته!
آقا قلبم را با وجود خودت ایمن کن!
خودت فرمودی به نقل از خداوند که:
ولایة علی بن ابی طالب حصنی فمن دخل حصنب امن من عذابی بشرطها و شروطها!
و در پاسخ اون شخص فرمودی: و أنا من شروطها!
پس ولایتت را بر قلبم جاری کن تا امن از حیله ها و وسوسه های شیطان شود!
ولایتت را به من بچشان تا از آزمایش های خدا با روسفیدی بیرون روم!
ولاییت را به قلبم نازل کن تا آرامش همیشگی در قلبم را احساس کنم، آرامش در طوفان!
ولایتت را به این مسکین عطا کن تا ذره ای از علومتان نصیبم گردد!
ولایتت را به این فقیر ببخش تا زندگانی ام علوی شود!
ولایتت را به این بیچاره عنایت فرما تا مصداق ((ولا تکونوا علینا شینا)) نباشم!
ولایتت را به این بنده بی لیاقت لطف بفرما تا حضرت عشق را از خود، راضی نگه دارم!
گرچه بی لیاقتم و بیچاره ترینم، اما تو خود لیاقتم ده، و خودت چاره ی کارم باش!
لقبی که برا هیچ امامی به کار نرفته!
یا امـــــــــــام الرئوف (سلام الله علیه)!
بسم الله....

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا

ای کـاش کـبوتر حریمـت باشم
یا هم نفس صبح و نسیمت باشم
از چشـم دلم بیا و بردار حـجاب
تا زائر چشـمان رحیمـت باشـم

((یوسف رحیمی))
اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا

روز زيارتي مخصوص امام رضا
(ع)

آخرين روزهاي ماه ذيقعده با توجه به منابعي كه از بزرگان شيعه در اختيار ما قرار گرفته داراي عناوين مبارك و مقدسي است ، در روز23 ذيقعده كه روز زيارتي مخصوص امام رضا (ع) است همگان مي‌توانند با گفتن صل الله عليك يا ابالحسن، زائر امام رضا (ع) باشند.
از جمله عناوين مبارك و مقدس در روزهاي آخر ماه ذيقعده، روز زيارتي مخصوص امام رضا (ع) و روز25 اين ماه با عنوان دحوالارض يا روزي كه زمين به عنوان گسترش از نقطه‌ي آغازش مطرح است كه در اين رابطه بزرگان دين براي اين‌كه ما را متوجه فضيلت اين روزها كنند، مطالبي را بيان كرده‌اند.
از جمله اين شخصيت‌ها را سيد ابن طاووس دانست كه در كتاب اقبال‌الاعمال خود وظايف مسلمانان را به مناسبت ايام بيان كرده است و گفت: اين عالم بزرگوار در بخش ماه ذيقعده مي‌گويد من در كتاب‌هاي بزرگان ديدم كه براي روز 23اين ماه مساله‌ي مخصوص امام رضا (ع) را مطرح كرده‌اند
معمولا زيارت در حرم ائمه معصومين انجام مي‌گيرد اما در اين روز با آوردن دو كلمه‌ي «قرب» و «بعد»
مي‌خواهد همه‌ي افراد را متوجه به آن مكان كند كه اگر در نزديك حرم هستيد به حرم مشرف شويد و اگر از آن دور هستيد و در هر جاي دنيا زندگي مي‌كنيد آن روز را با عنوان روز زيارتي مخصوص امام رضا (ع) توجه داشته باشيد

.
بر اين اساس كيفيت زيارت بستگي به شرايط، امكانات و اختيارات زائر دارد كه اگر امكان داشته باشد زيارت‌هاي معروفي همچون زيارت جامعه، زيارت امين‌الله و غيره كه اين شأن را براي او فراهم مي‌كند به جاي آورد

.
حال چرا اين روز به عنوان روز زيارتي مخصوص امام رضا (ع) ناميده شده است؟ علامه مجلسي در كتاب بحارالانوار در باب شهادت امام رضا (ع) نقل كرده كه برخي از افراد معتقدند آن حضرت در روز23 ذيقعده به شهادت رسيده است اما در جامعه‌ي ما روز آخر ماه صفر به عنوان روز شهادت ايشان مطرح است بايد گفت اين روز، روز زيارتي مخصوص ايشان ناميده شده است تا مردم با توجه كردن به ذات آن حضرت، نسبت به نقشي كه ايشان در ايجاد مدينه رضوي داشتند پي ببرند
امام رضا (ع) با آمدن به سمت مرو، يك مدينه دوم براي نشر معارف اسلامي ايجاد كردند كه به اصطلاح مدينه رضويه گفته مي‌شود، براي اين‌كه مردم اين معنا را در نظر بگيرند و نسبت به زحمات ايشان حالت شكر داشته باشند كه شايد اين عنوان را مطرح كرده‌اند تا در اين روز مخصوص به وجود مبارك امام رضا (ع) بيش از پيش توجه كنيم

.
هم‌چنين با اشاره به تقارن اين روز با روز دحوالارض در25
ذيقعده افزود: بزرگان دين بهترين اعمال را در اين روز، زيارت امام رضا (ع) مي‌دانند؛ چرا كه امام رضا (ع) موضوع توجه به دين را در حيطه‌ي خاور دور شروع كردند.
همانند روز دحوالارض كه زمين از يك نقطه از زير آب خود را بيرون كشيد امام رضا (ع)
[b]نيز اسلام را در بخش خاور دور به طور گسترده نشان دادند

امشب مرا آرامشی امواج‏خیز است *** دار و ندارم یک دل پا در گریز است
ای عشق کاری کن که بال و پر بگیرم *** یک‏بار دیگر خویش را از سر بگیرم
السلام علیک یا امام الرئوف

چقدر درک تو برای من، سعادتمندانه است! کاش می‏توانستم تمام سال را در آغوش مهربان تو باشم و تا سحر، بی‏وقفه گریه کنم! شب‏های تو، روشن‏تر از روزهای بهشت‏اند.

بارالها! به ناتوانی خود معترفم و اینکه رفیقِ نااهلِ خویشتنِ خویش بوده ‏ام. روزی، یوسفِ جان را به رسم امانت، در کالبدم دمیدی و اکنون به چاهِ نفسِ خود چنان گرفتارم که هیچ اراده‏ای جز مشیّت تو، توان رهایی‏ ام را ندارد

پروردگارا!
می گویند مشهد حج فقراست

من عذرخواه تمام گذشته ‏های غفلت خویشم؛ گذشته‏ هایی که مغرور و متکی به رحمت تو، دست در دست ابلیس می‏گذاشتم و از تو دور می‏شدم؛ گذشته‏ های عصیان و سرپیچی که همه از غفلت و نسیان من بال و پر می‏گرفت و مرا در پیشگاه لطف تو، گستاخ‏ تر می‏کرد .
و
اینک
خدا پیش رویم نشسته و بغض‏های یتیمم را به دامن گرفته است. آه، محبوبِ ازل تا ابدِ من! از تو جز خودت هیچ نمی‏خواهم. نزدیکِ من بمان؛ نگذار که در بیراهه‏ ها، دست‏هایم از دستِ هدایت تو رها شود.

نمی‏دانم این کلمات را در کدام قاموس دیده‏ ام. فقط می‏دانم که با این کلمات، می‏توانم به تو نزدیک‏تر شوم.به تو ای پروردگارم به سرچشمه های رحمتت

یا ضامن اهو یکبار دیگر مرا....

اگر آقا بطلبهان شالله عازم حریم رضوی هستیم!

سه شنبه ساعت 10 شب!

دعاگوی همه دوستان هستیم

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا

آمدم ای شاه ، پناهم بده
خط امانی ز گناهم بده

ای حَرمَت ملجأ در ماندگان
دور مران از در و راهم بده

دعاگوی همه دوستان هستیم
[تصویر: imam-reza-www.yasgroup.ir-6.gif]
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا
یا امام رضا
مرا به این همه لطف و عطا پذیرفتی
سبب چه شد که به کویت گدا پذیرفتی
بجای آنکه رهایم کنی، رهم دادی
کرم نمودی و گفتی بیا پذیرفتی
در این چمن گل بی عیب می خرند ولی
مرا تو با همه عیب ها پذیرفتی
[تصویر: 283475-DSC_1185.jpg?itok=4BQHdLUY]
بسم الله الرحمن الرحیم
امام رضای عزیزم
به حق
میوه دلتان
امام جواد(علیه السلام)
ازدرگهتان هیچ کسی راناامیدبرنگردانید......
صلوات

از فراق جواد علیه السلام
یگانه فرزند علی ابن موسی الرضا علیه السلام
آسمان
امشب
خونرنگ است.

"یا امام رئوف علیه السلام"
[تصویر: w535]
تسلیت یا رضا!!!!!!!!!!!!!
آدرس های مرجع