تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: هر كه دارد هوس امام رضا...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
ازترس اينـــكه بــاز تو را آرزوكنم

خــط ميكشم به دلخوشےهرزيــارتي

دستـــے به لطــــف برسراین شعرها بکش

من شاعـــر نگاه توام ناســــــلامتي...

[تصویر: 1362547808599514_large.jpg]
خیلی دلم میخواد برم زیارت اصلا یه جورایی وقتی مشهدی خوبی آرامش داری دلم آرامش میخواد
بسم الله الرحمن الرحیم

یا امام رضا(علیه السلام)

این دل فقط با امام آرام می گیرد...

رخصت دهید...
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: emam-reza-7.jpg]

گاهگاهی می شود دلتنگی از حد بگذرد...

عرض سلام و ادب.

خواهر عزیزمون سرکار خانم مجنون الحسین به بنده گفتن خدمت همه دوستان عزیز در تالار بیداری اندیشه عرض کنم که نائب الزیاره همگی در حرم حضرت عشق علی ابن موسی الرضا علیه السلام هستند.

ان شاءالله حلاوت زیارتشون نصیب همگی ما بشه.
بسم الله الرحمن الرحیم

نوشته ام را با سلام به امام رضا(علیه السلام) شروع میکنم:

السلام علیک یا غریب الغرباء
السلام علیک یا معین الضعفاء
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا

با عرض سلام خدمت دوستان گرامی تالار

این تاپیک رو حقیر خیلی دوست دارم هر وقت که این تاپیک پستی جدید داشت میومدم و میخوندم و از اینکه یکی از دوستان داره میره مشهد دلم هوایی میشد اما حالا انگار نوبت خودمه که توی این تاپیک پست بزنم مدتها بود که هر وقت دوستان میرفتن امام رضا(علیه السلام)میگفتم سلام منم به آقا امام رضا(علیه السلام)برسونید و بگید خیلی دوست دارم بیام مشهد دلم بدجور تنگ شده....

ان شاء الله با توکل برخدا پنج شنبه عازم مشهد هستم از پنج شنبه که ان شاء الله میرم مشهد به اینترنت دسترسی ندارم.......

ان شاء الله مشهد که برم برای همه ی دوستان تالار اگر لایق باشم دعا میکنم.....

برام دعا کنید که زیارت با معرفت داشته باشم........

هر کدام از دوستان اگر پیامی داشتند تا پنج شنبه ان شاء الله در خدمت هستم........

اگر بدی از حقیر دیدید حلالم کنید....

هرچند حال زمین و زمان بد است/// یک تکه بهشت در آغوش مشهد است

حتی اگر به آخر خط هم رسیده ای/// آن جا برای عشق شروعی مجدد است

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
کافیست یک پل بزنی از دلـــت تا حرمــش،

بنشینی در صحن انقلاب،

چشم بدوزی به پنجره فولاد،

و نجوا کنی :

.
اللَّهمَّ إِنّی أَسألکَ برحمَتکَ الَّتی وَسِعَتْ کُلَّ شَیْء ...

.
[تصویر: si62t6_300.jpg]
با سلام خدمت دوستان

از همه دوستانی که عازم سفر به سرزمین آفتاب هشتم هستند تقاضای عاجزانه دارم که وقتی کنار مضجع شریف آقا علی بن موسی الرضا (علیه السلام) که رسیدند دعا برای ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو از یاد نبرند

به قول یکی از دوستان یادمون باشه که قرار نیست مقدمات ظهور رو شیعیان مریخ فراهم کنند !!!

با تشکر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدایا ما را از کسانی قرارده که در دل دشمنان حضرت حجت ترس می اندازند !!!!!!!!!!!
به نام خدا
خوش به حال هرکسی که قسمتش میشه....
من که خیلی وقته نرفتم...قسمت مامانوبابام شد ورفتن چندبارولی من خیلی کم....
همش درگیردرس واین چیزاییم...
خوش به سعادت دوستان...
اگه دوباره قسمت شد التماس دعا دارم ...Heart
یه حس عجیبیه وقتی میری رو به روی ضریح می ایستی و میخوای باهاش حرف بزنی.اونجاست که زبون آدم بند میاد و فقط دوست داری نگاه کنی و گریه کنی.به حال روز خودت گریه کنی که چقدر غافلی..تویه ماشین که بودم یه سخنرانی از رادیو پخش میشد که سخنرانش میگفت وقتی امام رضا (علیه السلام)مارو طلبیده یعنی میخواد گناهانمونو پاک کنه،نکنه از مشهد برگردیو بازم بری دنبال گناه.

خدایا خودت به هممون کمک کن.کمک کن که بازم لایق باشیم و بریم پیش امام رضا(علیه السلام).کمک کن که امام رضا(علیه السلام)مارو بطلبه.

جای همتون خالی به نیابت از همه سلام مخصوص امام رضا(علیه السلام)رو خوندم.اونم جلوی ضریح.من این سلا م رو خیلی دوست دارم.وقتی یه جا اینو میشنوم خیلی دلم هوای ضریح امام هشتم رو میکنه.

خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا قسمت همه بشه که برن مشهد ،قسمت منم بشه.الهی آمین

[تصویر: 413439_909.jpg]

نائب الزیاره همه عزیزان تالار بودم و همه زیارات و اعمالمو به نیت همه دوستان انجام دادم.خدا کنه قبول باشه.

التماس دعای فراوان

آدرس های مرجع