شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام آقا جون
چه كنم كه پاهام با زنجير گناه بسته شده، دلم از دوري اهل بيت سنگ شده، چشمام به ديدن گناه باز شده، دستام در طلب غير خداست، گوشم با نواي حق آشنا نيست و .... آقا جون شفاي عاجل ميخوام. مريضم، دلم مريضه، ... دستمو بگير كه توي اين فتنه هاي آخر زماني گم نشم، راهمو پيدا كنم شفاي دل مريض پر از گناهمو از شما ميخوام با نور معرفت شما اهل بيت و ايمان حقيقي.
آقا جون ميدوني كه ميخوام بيام پابوست خودت درستش كن.
اینجاست طبیبی که ندارد نوبت
هردل که شکسته تربود پیشتر است
التماس دعا
سلام دوست عزیز
حسابی دلمونو هوایی کردی هااا

من حسابی مدیون امام رضا(علیه السلام) هستم،سلام منو به آقا برسونین و بگین دلم براشون تنگ شده

دل من گم شد،اگر پیدا شد،بسپارید امانات رضا(علیه السلام)
و اگر از تپش افتاد دلم،ببریدش به ملاقات رضا(علیه السلام)
از رضا(علیه السلام) خواسته ام،بگذارد که فدایش بشوم
همه گفتند محال است ولی،دل خوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
سلام آقا
چند سالیه که دیگه نوکرتو به در خونت راه نمیدی
تو رو به مادر پهلو شکستت قسمت میدم که امسال اجازه بدی بیام پابوست
بخدا بعضی وقتا که تلوزیون تصویر بارگاهت رو نشون میده اونقدر دلتنگت میشم که نگو
میدونم غرق در گناه و معصیتم اما ما بچه شیعه ها به غیر از خدا و شما 14 گل جهان هستی به کی باید دل خوش کنیم؟ ما که دیگه به غیر از شما سرور و آقا بالا سری نداریم
امام رضا خیلی دلتنگتم بازم تو رو به مادرت حضرت فاطمه زهرا قسم میدم که امسال دیگه بطلبیم
السلام علیک یا غریب الغربا و یا معین الضعفا
السلام علیک یا ضامن آهو یا علی ابن موسی الرضا
سلام آقا
منت می گذارید، سلام این روسیاه رو هم پذیرا باشید.
بزرگواری می فرمایید اگر برای این بنده بی مقدار هم دعا بفرمایید و شفاعت فرمایید.
دلتنگم، می دونید. سروری فرمایید و بپذیرید شرفیاب بشیم خدمتتون؛ تا ابد رهین منتتون خواهم بود...
و می دانید که تا ابد خجل و شرمگین و شرمسارتون هستم...
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا
بسم الله
سلام آقا
نوشته مارو که از دور برات آوردن خودمو که تاحالا نطلبیدی حالا درسته آقا من بی محبت و بی معرفت بودم ولی آقا رافت شما که بیشتر از اینهاست
شنیدم وقتی گنبد طلایی تو نگاه میکنن عاشقات دلشون توسینه شون بند نمیشه ولی شنیدن کی بود مانند دیدن مولا؟ آقا منو هم دستمو بگیر بکش طرف خودت بیام پابوست. بیام حرمتو ببوسم. بیام تو حرمت واسه غریبی فرزندت آقا امام زمان گریه کنم بیام از نزدیک باهات درد و دل کنم. اینجوری نمیشه یه حرفایی هست که باید بیام پابوست و بگم...
آقا یکی از عاشقات هنوز گنبد حرمتو ندیده از نزدیک...
پس کی منو مهمون میکنی؟ آقا شما فقط یه دعوت نامه بده من با کله میدوم.
خودت جور کن یا آقا امام رضا.
قربانتون عاشق کوچک شما...
یا الله
دوستان همه ی ما دل سوخته ایم بیاید یه روز با
هم دیگه جمع بشیم بریم پابوس آقا( اردوی بچه های
بیداری اندیشه )خیلی دلم تنگ شده بیاید باهم بریم آقا منو
تنهایی راه نمی ده شما که گناه ندارید خیلی باخدا و با ایمان تر
از ما هستید به خایر شما آقا ما رو هم راه بده
سلام امام رئوفم...سلام مولای مهربونم...همه ما دلمون تنگه برای حرم مطهرتون...همه ما دلمون می خواد بیایم تو حریم امنتون و از نزدیک زیارتتون کنیم...مولای من میدونید همه ما تشنه ارامش و لذت با شما بودنیم...
مولای من خودتون دعوتمون کنید...
مولای من همه ما عاشق شما اهل بیت هستیم...مولای من قسمتون میدم به حق تمام اسماء الحسنی و به حق همه معصومین و مظلومیتشون ما رو در دنیا و اخرت با خو دتون همنشین کنید...خودتون برای همه ما دعا کنید... خودتون برای نجات همه فرزندان مظلومتون دعا کنید...خودتون برای فرج غریب زهرا سلام الله علیها و رفع موانع ظهورشون دعا کنید... مولای من خودتون دعا کنید که همه ما از منتظرین حقیقی و از زمینه سازان ظهور باشیم ...خودتون دعا کنید که همه ما در رکاب فرزند غریبتون جزو منتقیمین باشیم ...
مولای من خودتون زیارت مکه و مدینه و نجف و کربلا و سامرا و کاظمین و شام برای همه ما امضا کنید...
مولای من دوستتون داریم
السلام علیکم یا اهل بیت النبوه جمیعا و رحمه الله و برکاته
سلام آقا جان. خودتون میدونید که چه در دل دارم، پس حاجتم دِه یا رضا (علیه السلام). هر آنچه که از خدا خواسته ام را ، وساطت کن ای عزیز ، تا به آن برسم. التماس دعا