تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: هر كه دارد هوس امام رضا...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
من هفته آینده دارم میرم مشهد.همتونو دعا خواهم کرد اگر زنده باشم..............HeartHeartHeart
بنده هم شنبه انشاالله می رسم مشهد
نایب الزیاره همه شما عزیزان خواهم بود
بسم الله الرحمن الرحیم
قسمت شد انشاالله شنبه شب برم پابوس امام رضا (علیه السلام)
دعاگوی همه ی بچه های تالار.
خیلی فکر کردم از خاطر ها چی باید بنویسم کجاشو بنویسم چیشو بگم!!!Sad
که ناگهان یادم اومدWink
یه روز داخل صحن آقا نشسته بودم تو فکر که ،چی بگم ،از کجا بگم اصلان الان در محضر امامی با این همه کرامت، بین این همه زائر!!!چکار کنم ،آخه من کجا و....HuhHuh
تو همین بین یه بچه کنارم ایستاده بود دیدم یه هو برگشت و خیلی ناز وقشنگ گفت Smile
سلام امام رضا
از اون موقع هر وقت رفتم امام رضا منم خیلی ساده و قشنگ فقط گفتم
سلام امام رضا
دلم شکسته، دلم را نمی خری آقا؟
مرا به صحن بهشتت نمی بری آقا؟

اگر چه غرق گناهم ولی خبر دارم
تو آبروی کسی را نمی بری آقا ...
آهم کبوتــــــــــــــــــــر می شود تا گنبـــــــــــــــد تو
.
.
.

[تصویر: 40586_980.jpg]
سلام جوونا! دیروز بهم خبر رسید که در ایام ماه مبارک رمضان،به مدت ده روز،ان شا الله میریم سوریه.
واقعا از شادی منفجر شدمBig GrinBig Grin اولین سفر خارج از کشورمه.البته فکر کنم با این اغتشاشاتی که تو سوریه هست،زنده بر نگردیمBig Grin ان شا الله که شهید بشیم!
البته هنوز زمان دقیقش معلوم نیست.
فراموش نشه که من تازه 14 سالم شده.پس از گقتن دلنوشته های قلمبه سلمبه و بالای دیپلم خود داری کنیدBig GrinBig Grin
از این همه انزوا مردد شده ام ..

دیوانه رنگ زرد گنبد شده ام ..
امروز دلم حال کبوتر دارد ..

انگار که بیقرار مشهد شده ام ...

[تصویر: 8fzdii6ebnj7r8fvfvq.jpg]
ما هرسال میرفتیم دوساله نشده بریم[تصویر: sad.gif]يا امام رضا (علیه السلام)‌ ما رو بطلب
خوشبحال شما ...از این همه راه بلند میشید میاید مشهد...منه بی لیاقت هم که هر روز از جلوی حرم 2 -3 بار رد میشم 3 ماهه حرم نرفتم...واقعا خوشبحالتون رفتید حرم منو هم دعا کنید اسم واقعیم همین هومنه...واقعا محتاجم به دعای شما
آدرس های مرجع