تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: هر كه دارد هوس امام رضا...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(علیه السلام)

سلام به همه دوستان خوب
به امید خدا امشب راهی زیارت امام مهربانیها امام رضا (علیه السلام) هستم.بعد از یک سال بلاخره ما رو هم طلبید.
انشاء الله اونجا در حرم زیبایش به یاد همتون هستم.

التماس دعا
این همه صدا تو عالم پیچیده
نیومد صدایی رو نقاره هات
سلام.
یک زیارتی هست بنام هفت حدیث که هر روز قبل از اذان ظهر، تو حرم امام رضا (علیه السلام) پخش میشه.
بسیار زیارت زیبایی هست. مخصوص زائران گنهکاری چون من...

این متنشه
این هم فایل صوتیشه

اگه یکبار این زیارت رو گوش کنید، آنچنان بدلتون میشینه که حد نداره.
10 دقیقه بیشتر نیست.
یا علی (علیه السلام).

فرازی از این زیارت: (اگه دلتون پر کشید، برای من و پدر و مادرم دعای خیر کنید.)

...الذی قال فی حقه سید الوری و سند البرایا سیدفن بضعة منی بارض خراسان مازارها مکروب الا نفس الله کربه و لا مذنب الا غفر الله ذنبه اللهم بشفاعته المقبولة و درجته الرفیعة ان تنفس به کربی و تغفر به ذنبی و تسمعه کلامی و تبلغه سلامی. السلام علیک یا حجة الله السلام علیک یا نور الله السلام علیک یا عیبة علم الله السلام علیک یا معدن حکمة الله السلام علیک یا حامل کتاب الله السلام علیک یا حافظ سر الله انت الذی قال فی حقک قاتل الکفرة و قامع الفجرة علی امیرالمؤمنین و وصی رسول رب العالمین صلوات الله و سلامه علیه سیقتل رجل من ولدی بارض خراسان ب السم ظلما اسمه اسمی و اسم أبیه اسم ابن‏عمران موسی علیه‏السلام الا فمن زاره فی غربته غفر الله ذنوبه ما تقدم منها و ما تأخر و لو کانت مثل عدد النجوم و قطر الأمطار و ورق الأشجار مولای مولای ها أناذا واقف بین یدیک و ذنوبی مثل عدد النجوم و قطر الأمطار و ورق الأستجار و لیس لی وسیلة الی محوها الا رضاک...

...رسول خدا در حق او فرمود: جگر گوشه من به خاک سپرده شود در زمین خراسان زیارت نکند او را رنج دیده‏ای مگر اینکه خداوند برمی‏دارد رنج او را و نه گناهکاری مگر خدا بیامرزد گناهان او را خدایا به حق شفاعت پذیرفته پیغمبر خدا و مقام بزرگ او که بلای مرا از من دور کنی و گناهانم را بیامرزی و بشنوایی به او سخن مرا و برسانی به او سلام مرا. سلام بر تو ای حجت خدا سلام بر تو ای نور خدا، سلام بر تو ای مخزن علم خداوند سلام بر تو ای معدن حکمت خداوند، سلام بر تو ای دارنده کتاب خدا، سلام بر تو ای نگهدارنده سر خدا، تو آن کسی هستی که در حق تو فرموده کشنده ی کافران و برکننده ی فاجران حضرت علی پیشوای مؤمنان و جانشین پیغمبر خدای عالمیان که صلوات و رحمت خدا و درود بر او باد: به همین زودی کشته شود مردی از فرزندانم در زمین خراسان با زهر در حال ستمدیدگی، نامش نام من است و نام پدرش نام پسر عمران، موسی است که سلام حق بر او باد.بدان هر آن کس او را در غربتش زیارت کند خدا بیامرزد گناهان گذشته او و آینده او را و اگر چه به شماره ستارگان و قطره ‏های باران و برگ درختان باشد. آقای من آقای من این منم که در مقابل تو ایستاده ‏ام و گناهانم مانند شماره‏ های ستارگان است و به قدر قطره‏ های باران و برگ درختان برای من نیست وسیله ‏ای برای پاک کردن آنها مگر خشنودی تو از من...
داشتم همین دیروز فکر می کردم می گفتم چرا نتونستم برم نمایشگاه کتاب و ... از این ظرف درس و مشق و ...
خلاصه به خودم هی می گفتم که قسمت نشد و موکول شد به هفت هشت سال دیگه تا برم پابوس آقا![تصویر: confused.gif]

ولی این هفته خبر خوشی به دستم رسید ، قراره آخر این ماه به محض تموم شدن امتحانات مستقیم بیام مشهد![تصویر: blush.gif]
خبر دومی خوشی هم که بهم رسید این که یه بار هم قراره از طرف مدرسه مون بیارن مشهد![تصویر: blush.gif]
یعنی خبر بهتری از این رو نمی تونستم تصور کنم تو این وضعیت!

بالاخره عازم مشهد هستیم آخر این ماه از تمامی دوستانی که در این برحه در مشهد حضور دارند قرار بگزارند یک بار هم که شده روی گلشان را از نزدیک زیارت کنیم![تصویر: heart.gif]

یا حق
سلام
اگه خدا بخواد انگار ما هم کم کم داریم طلبیده میشیم... فعلا در تدارک سفریم... دعوت شدیم حتما دعاگوی همتون هستم
یا امام رضا
منم ان شاالله 4شنبه میرم وای چه حسو حالی دارم بعد چند سال

وای امام رضا دارم میام پابوست آقا جون Heart
چند شب قبل مشهد يه بارون بهاري خيلي خيلي شديدي زد.
من م رفته بودم زيارت آقا.
مريض هم بودم.
داشتم بر ميگشتم كه ديدم بارون خيلي شديد شده و من هم خيس شدم.
ديگه گفتم بيخيال. حالا كه خيس شديم، پس فرصت رو از دس نديم.
تو صحن انقلاب وايستادم.
نميدونيد چه حسي بر فضا حاكم بود و زائرين چه حالي داشتن.
يكي از زائرين كه كنارم ايستاده بود، اين شعر رو زد:

آمدم ای شاه پناهم بده ... خط امانی ز گناهم بده

ای حرمت ملجأ درماندگان ... دور مران از در و راهم بده

لایق وصل تو که من نیستم ... اذن به یک لحظه نگاهم بده

لشگر شیطان به کمین من است ... بی کسم ای شاه پناهم بده

من كه تو اوج شوق و شعف و خنده بودم، يكدفعه گريم گرفت و اشك ريختم.
يكدفعه يادم اومد كه يكي از زمان هاي استجابت دعا، هنگام بارش نعمت الهي بارونه.
من هم تو صحن انقلاب، جلوي گنبد و مضجع شريف آقا، هنگام اومدن باروني شديد، شروع كردم به دعا كردن.
خلاصه ياد اين تاپيك و بچه هاش هم افتادم و برا همتون دعاي خير كردم.
إن شاءالله كه مقبول خداوند قرار گيرد.

... اما فرداش يه سرمايي خوردم كه نگو...[تصویر: biggrin.gif]
(۹/خرداد/۹۱ ۹:۱۹)منتقم زهرا نوشته است: [ -> ]چند شب قبل مشهد يه بارون بهاري خيلي خيلي شديدي زد.

اتفاقا من هم مشهد که بودم
وقتی رسیدیدم تازه می خواستیم بریم داخل حرم ...
همزمان شروع کرد بارون ...
یکی از دوستان هم یک اس ام اس داد که حتما شنیدید :
زائری بارانی ام ، آقا بدادم میرسی ؟
بی پناهم ، خسته ام ، تنها ، به دادم میرسی ؟
گر چه آهو نیستم ، اما پر از دلتنگی ام
ضامن چشمان آهو ها بدادم میرسی ؟
دیگه ما هم گفتیم دیگه چند تا نشانه با همدیگه قابل اغماض نیست !
یا امام رضا دیگه واقعا زائر بارانی شدیم شما بیا یک نگاهی به ما بفرما ...Sad
بیــــا ای دوست ما را مفتخر کن
رهت دور است آن را مختصر کن
دل من خاک نیشــابوری تـوست
کـــرم فرما و از این دل گـذر کن!

آقا جانم ! ما که هنوز منتظر بلیط مشهد شمائیم !!!!!
از ما گفتن بود و از شما .......................
اینجاهم گفتم که اگه میخای بگی نه همه بشنون.

مگذار مرا در این هیاهو آقا

تنها و غریب و سر به زانو آقا

ای کاش ضمانت دلم را بکنی

تکرار قشنگ بچه آهو آقا
آدرس های مرجع