تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: قدم اول: وجود خدا اینگونه ثابت میشود!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
با تشکر از حسن آقا
شما یا دوستتون حرف از مراتب وجود (واجب ، ممکن ،ممتنع )بعد میگویید ما چیزی به نام مرتبه وجود نداریم؟
(۱۹/مهر/۹۲ ۱۷:۰۵)OSZ نوشته است: [ -> ]با تشکر از حسن آقا
شما یا دوستتون حرف از مراتب وجود (واجب ، ممکن ،ممتنع )بعد میگویید ما چیزی به نام مرتبه وجود نداریم؟

متشکر از تشکر شماBlush. یک دفعه دیگر جمله ی خودتان را بخوانید؟

(۱۹/مهر/۹۲ ۱۶:۱۴)OSZ نوشته است: [ -> ]ممکن الوجود در مرتبه وجود با واجبالوجود اشتراک دارد وحال اینکه شما میگویید این دو دو امر متبایند واین پارادوکس کلام شماست!

نور مرتبه ی قوی و ضعیف دارد بله درست است؛ اما بعد بگوییم نور ضعیف در "مرتبه ی نور" با نور قوی یکسان است. جمله درست این است که نور ضعیف با نور قوی در "نور" مشترک است. وجود قوی و ضعیف در "وجود" مشترک هستند نه در "مرتبه ی وجود".

بگذریم OSZ جان عرض کردم احتمالا لفظ را ناخواسته به کار بردید که بنده خودم الی ماشاء الله از این کارا می کنمBig Grin. تازه شما تازه وارد هم هستید.Wink
بسیار از متفکرین مخصوصا غربی ها دلیل می آورند که جهان خارج از ذهن ما چیزی جز توهم نیست و هر چه هست در ذهن ماست مثل بارکلی و کمی هم هیوم و...
حالا در ابتدا باید به این نتیجه برسیم که اصلا آیا در خارج از ذهن ما در عالم واقعی موجودی هست یا نه؟
این ان مطلبی که آقا سید عالم ذهن را از عالم واقع جداکرد
(۱۹/مهر/۹۲ ۱۷:۳۷)OSZ نوشته است: [ -> ]بسیار از متفکرین مخصوصا غربی ها دلیل می آورند که جهان خارج از ذهن ما چیزی جز توهم نیست و هر چه هست در ذهن ماست مثل بارکلی و کمی هم هیوم و...
حالا در ابتدا باید به این نتیجه برسیم که اصلا آیا در خارج از ذهن ما در عالم واقعی موجودی هست یا نه؟
این ان مطلبی که آقا سید عالم ذهن را از عالم واقع جداکرد

خب؟؟؟
پس شما نیز مانند علامه طباطبایی و تابعین قائل به وجود تشکیکی هستید!
سوال خودم رو عوض میکنم شما قائلید که خدا در وجود با مخلوقات مشترک است در حالی که قرآن کریم میفرماید لیس کمثله شی

شما گفتید کجا آقا سید عالم ذهن را از عالم واقع جداکرد منم آوردمش
این مسئله ای که مطرح نمودید مربوط به موضوع این تاپیک نیست. اگر مایل هستید تاپیکی جدید با این موضوع بزنید. دوستان و حقیر درخدمتیم.
آقا سیدبحثتون در مورد اثبات وجو خدا بوده بعدش هم دلیل از واجب الوجود و ممکن الوجود آوردید حالا میگید دلایل من ربطی به بحث نداره واقعا ممنون از شما
کاربر گرامی، بحث تاپیک در مورد اثبات وجود خدا بود. موضوعی که شما مطرح نمودید در مورد تشکیکی بودن وجود و اشتراک وجود در خداوند و دیگر موجودات است....

مسلما این دو موضوع با هم تفاوت دارند. ولی این به معنای بسته بودن بحثمون نیست. من تنها برای اینکه موضوع با چارت و چارچوب خاص خودش پیش بره و منظم تر باشه گفتم موضوع جدید را ایجاد کنید.

همین.
سلام آقا سید گلم،

از زمان این تاپیک خیلی میگذره ولی هنوز مسئله ای برای من حل نشده.

چطور موجودی که ابتدا نداره لاجرم انتها و عدم نخواهد داشت. (ما از این گزاره نتیجه گرفتیم موجودی که ابتدا نداره واجب الوجوده چون انتها نخواهد داشت.)
این لب تاپ من حروف فارسی نداره برام سخته یه خورد تایپش. ولی عجالتا یه نکته اینکه ما میگیم وجودی که انتها نداره، دلیلش این نیست که موجودی بوده ابتدا نداشته... یعنی این گزاره ((الف ابتدا ندارد)) نمیتواند این گزارره را نتیجه بدهد: الف انتها نداردSmile
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
آدرس های مرجع