تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: قدم اول: وجود خدا اینگونه ثابت میشود!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
ممنون متوجه شدم این مسأله نسبت به من اتفاق ولی نسبت به فردی که 500 سال پیش گنج رو زیر درخت پنهان کرده وحالا میاد دنبالش اتفاقی نیست. طبق گفته ی خودتون آگاهی و عدم آگاهی ما نسبت به علت یه چیز مارو نسبت به اون وجود در جایگاه نسبی بودن اتفاق قرار میده.
مرسی
(۱/بهمن/۹۰ ۱۴:۴۵)saloomeh نوشته است: [ -> ]پس با توجه به مطالبتون آقا سید هر گونه اتفاقی رو در خلقت رد میکنید و این یعنی رد نظریه داروینسیم. درسته ؟

نه کاملا داروینیسم بهتره بگیم دیدگاه مادیگران به جهان که پیدایش جهان را از روی صدفه و اتفاق میدانند.
البته من طرفداران داروینی را میشناسم که کاملا معتقد به وجود خدا هستند و پیدایش جهان را هم از آن خدا میدانند ولی اعتقاد دارند که خداوند متعال از روی قاعده تکامل آنان جهان را خلق کرد.
البته این بحث خوبیست ولی کمی در حاشیه است.
آقا سید درباره معجزه چه نظری دارین ؟ آیا معجزه قوانین علی و معلولی رو نقض نمیکنه ؟
خب قبووووووووووووول؟ بریم مرحله بعدی یا نه؟ زیرآّب شانسو زدیم یا نه؟WinkSmile
قبول
پس معجزه پیامبران چی آیا این اتفاقی خارج از قوانین علی و معلولی نیست ؟
خب بچه ها در ابتدا باید بگم که اصل علیت چون یک اصل قطعی عقلانی است پس هیچگونه استثناءیی هم ندارد واینکه برخی از دوستان میگویند معجزه در علیت یک استثاء است سنی است که مسلما اشتباه می باشد.
آقا سید دلیل نیاوردید فقط گفتید محال عقلیه، Wink

قبول، ادامه بدید لطفاً.
معجزه از نظر لغوی یعنی امر خارق العاده که دیگران از آوردن آن عاجز باشند. میشه همون اتفاق نسبی واسه ما اتفاق واسه کسی که کار خارق العاده میکنه معلول علت
سلام
به نظر بنده هم تاپیک بسیار خوبی است و خود من به دنبال آن بودم.
تا اینجاش هم قبول و هیچ شکی درش نیست.

بحث در حال حاضر در مورد موجود شدن ممکن الوجود است که فرض اتفاق رد شد. حال فرض زیر مطرح است
این فرض که ممکن الوجود قدرت انتخاب داشته باشد و انتخاب کند که موجود باشد یا نباشد
درضمن ما دوجور معجزه داریم: موقت و ختمیه. همه ی معجزات موقت بودن مثل شفا پیدا کردن کور به دست حضرت عیسی والآن علم اونقدر پیشرفت کرده که دیگه معجزه حساب نمیشه پس میشه موقت. و بقیه ی معجزات بجز قرآن که تنها معجزه ی ختمیه ست
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
آدرس های مرجع