تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تاپیک جامع استقبال از جمعه!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بی توچه سخت می گذرد روزگار من
خود را به من نشان بده آیینه وار من
ای آفتاب !خیره به راحت نشسته ام
رحمی به حال دیده چشم انتظار من
الهم صل علی محمد و آل محمد
Roseاللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهمRose
هر شب برای آمدنت گریه می کنند
سجاده و دو دیده شب زنده دار من
امید بسته ام که می آیی و میکشی
دستی بر این ، دل امیدوار من
دل را برای آمدنت فرش کرده ام
بشتاب!ای امید دل بی قرارمن!
دست دعا و اشک نیاز ظهور تو
کی مستجاب میشود این انتظار من!!!
کلید داری کعبه نشانه حق نیست
کسی است حق،که در آن بی کلید می آید
و حاجیان همه یک روز صبح می گویند
چقدر بر تن کعبه ،سفید می آید
شنيده ‏ام كه با نماز خواندن شماست كه خورشيد جان مي ‏گيرد و با هر نفس شماست كه روشنتر مي ‏شود. آخر از حريم كدامين بهارى كه عاشقانت با شنيدن نامت به قامت سبزت مي ‏ايستند و قلبهايشان را به سوى شما روانه مي ‏سازند .
سلام دوستان
این متن زیبا رو یه جایی دیدم حیفم اومد برای شما هم نزارم. گفتم که ریا نباشهBig Grin
[تصویر: 93083486440359392907.jpg]
سلام و عرض ادب
باز جمعه ، حرف کلیشه ای ! من منتظرم بیایی !!!! و چه قدر خیر سرم راست میگم !!! وای بر من !
نمی دونم ولی حس می کنم قصه اینه باید منتظر باشم ! ولی انتظار هم شعور و بلوغ خاص خودش رو می خواد !
می خوام بگم منتظرتم سیدی مولای ! شما نگو دروغ میگی ! دعا کن راست بگم ... !
اما بعد ...
نسبت به خدا یه حسی دارم حقیقت ، یعنی بی نهایت آرامش بهم میده ! اونم اینه حس میکنم نیست خیییییلییی مهربونه یعنی از سر همین مهربونیش میگذره ازم ! یه جوری نمی دونم هر کاری میکنم عکسش رو باور کنم امکان داره باورم نمیشه ! علت هم دارم ها ! استغفر الله یه مصداق شخصی میگیرم ! من خودم می بخشم ! بالاخص در یه سری حالات که خیلی زود ، وقتی حس کنم کسی بدجوری یا محتاجه بهم یا حس کنم بدجوری زمین خورده اس یا حس کنم خلاصه بدبخته ! جز این ها هم میبخشم آدم ها رو خیلی رو این فکر کردم ! هر کسی رو الحمدلله با هر جور کار مزخرفی که تا امروز عمرم باهام کرده تونستم ببخشم ! نه که یادم میره کلا هاا ! نه یادم نمیره ولی میبخشم ! تا هم در توانم باشه سعی میکنم بشه شتر دیدی ندیدی و مهربان و خوب سعی می منم باشم ... !
یعنی به اینا که فکر میکنم ! یقین میکنم چون قطعا خدای من از من یکی خیییییییییییییییییییییییییییلیییییییییییییییییی خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلیییییییییییییییییییییی بهتره
پس همه چی حله ! محاله خدا نبخشتم ! محاله کمکم نکنه ! محال ممکنه کاری بتونه برام کنه و نکنه ! چون من خودم در حد توان و ظرفیت کم خودم میکنم این کارها رو ! پس یا استغفرالله باید باور کنم خدای من از من یکی خاک بر دهانم بدتره ! که این محال ممکنه ! یا حالت دوم که قطعا بی نهایت بهتره ! پس با خدای به این خوبی اونقدری آرومم که حد هم نداره ...
تمام چهار ستون دلم به خودت گرمه حضرت عشقم ، حضرت رب العالمین ...
اما بعد با خودم فکر کردم خوب این خوبی بی حد خدا نباید بشه دلیل چشم سفیدی تو که ! باید بشه آیا ؟!؟!؟
خیلی بده با کسی که اینقدر خوبه آدم بد کنه و حرف گوش نده و گستاخی کنه ! خدا خوبه ! حیای گربه کجاس ...
اینجا حس می کنم خدای من ! حقیقت باز هم کار من نیست ! من با خودم اقلا می خوام رو راست باشم ...
من عرضه حرف گوش کن بودن ندارم ... مگر یه وقتی ...
الهی لم یکن لی حول فانتقل به عن معصیتک الا فی وقت ایقظتنی بمحبتک
این منم ! هم تو می دونی و هم من ... مابقی تویی ! به همه دنیا هم دروغ بگی به تو نمیشه !
من معترفم با تمام قلبم بدون تو و بدون کمک خودت عرضه سر سوزنی ترک معصیت هم نداشته ، ندارم و نخواهم داشت ... مابقی سر ارادت ما و آستان حضرت دوست که هر چه بر سر ما می رود ارادت اوست ...
من راضیم و شاکر به هر چه اراده کنی ان شا الله به حول و قوه خودت ولاغیر ... فقط یک حرف آخر
توام رفاقتی راضی باش و بمون برای همیشه ! راه دیگری برای رضایت دادنت به من حس می کنم نیست
یا رفیق من لا رفیق له ... که یقینن فقط رفیق تویی و لاغیر ...
[تصویر: babolgif-2.gif]
دانی که چیست دولت، قلب امام دیدن / در کوی او گدائی بر خسروی گزیدن
مهرش به دل نهفتن، رازش به کس نگفتن / تا بعد از آن به نقشی در دست خود گزیدن
[تصویر: faraj%20(2).jpg]
آدرس های مرجع