تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: زمینه سازی دموکراسی _ سه کلید حقوق بشر در اسلام
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
دموکراسی حکومت مردم است بر مردم بویسیله مردم

بدیهی بودن حقوق مردم در دموکراسی را بیان کردم چون ضامن اجرای مفهوم دموکراسی است بوسیله مثال اقای سید ابراهیم

منم نفهمیدم چی زشت است؟

ببخشید دوستان با اجازه
نقل قول:جناب دوست حقیقت به نظرت چه چیزش زشت است؟ یعنی اگر یک یهودی بگوید ما حضرت موسی را دوست داریم زشت است؟
جناب ميرزا يعني درك گذاره هاي منطقي برايت اينقدر سخت ! يا خود را به......زده ايد يا منظور از كلمه ي مطلق را نميدانيد
.......................................................................
ولي بنده نقل قول پايين را
نقل قول:یعنی اگر یک یهودی بگوید ما حضرت موسی را دوست داریم زشت است؟
زشت نميدانم . بلكه كاملا برايم محترم است .

قبل از اظهار نظر بايد چهارچوب و عيار من را بپرسي نه اينكه پيشگويي كني!

(۲۶/شهریور/۹۴ ۱۷:۳۵)دوست حقیقت نوشته است: [ -> ]منم نفهمیدم چی زشت است؟

مثلا يكي از مصاديق زشت بودن اهانت به پيامبران است

يعني در جايي ما اكثريت هستيم كه نه تنها اهانت به پيامبران را جرم ميدانيم بلكه بشدت دربرابرش حساس و خاطيان را مجازات ميكنيم . حال اگر اقليتي ان را جزو ازادي بيان دانست چه بايد كرد؟
(۲۶/شهریور/۹۴ ۱۷:۳۸)عمار94 نوشته است: [ -> ]مثلا يكي از مصاديق زشت بودن اهانت به پيامبران است
درست است . اهانت و ناسزا و تمسخر زشت است . اما اگر کسی گفت من پیامبر اسلام را قبول ندارم آیا آن هم اهانت است؟ منظور از نقد و گفتگو این است که شخصی مادی گرا که خداوند را قبول ندارد بتواند دلایلش را بگوید و طرف مقابل نیز استدلال های خود را در وجود خدا بیاورد و این ارتباطی با دشنام و ناسزا ندارد . متاسفانه جو جامعه طوریست که تحمل نظر مخالف را ندارند چه رسد به توهین و ناسزا .
جناب ميرزا در مورد اين موضوع اگر جواب ميخواهيد تاپيك بزنيد . بنده هم مطلقا نماينده كسي نيستم و فقط صاحب نظر خودم هستم و از اظهار نظر خود هيچ ترسي ندارم و خودم را سانسور نميكنم . ولي اينجا بحث بررسي كاركرد دموكراسي است نه حكومت مورد نظر من . اگر هم هدفتان دانستن نظر من است يك تاپيك با نام (زمينه سازي حكومت مورد نظر عمار) بزنيد حتما شركت ميكنم!
......................................................

سوال
نقل قول: در جايي ما اكثريت هستيم كه نه تنها اهانت به پيامبران را جرم ميدانيم بلكه بشدت دربرابرش حساس و خاطيان را مجازات ميكنيم . حال اگر اقليتي ان را جزو ازادي بيان دانست چه بايد كرد؟

فقط خواهشن ازادي بيان مورد نظر غرب و دموكراسي را بزك نفرماييد چون ظاهرا مبدعين دموكراسي و حتي اعلاميه حقوق بشر در اروپا اهانت به اوليا را جزو ازادي بيان ميدانند .
(۲۶/شهریور/۹۴ ۱۸:۲۲)عمار94 نوشته است: [ -> ]اينجا بحث بررسي كاركرد دموكراسي است نه حكومت مورد نظر من . اگر هم هدفتان دانستن نظر من است يك تاپيك با نام (زمينه سازي حكومت مورد نظر عمار) بزنيد حتما شركت ميكنم!
شما هم به حدس زدن روی آورده اید . اگر من مثالی آوردم در جهت روشن شدن بعضی مسائل بود . نمیدونم چطور شما همچین برداشتی داشتید .
(۲۶/شهریور/۹۴ ۱۸:۲۲)عمار94 نوشته است: [ -> ]فقط خواهشن ازادي بيان مورد نظر غرب و دموكراسي را بزك نفرماييد چون ظاهرا مبدعين دموكراسي و حتي اعلاميه حقوق بشر در اروپا اهانت به اوليا را جزو ازادي بيان ميدانند .
خیر بزک نیست . بعضی از رهبران اروپا برای پوشش اغراض خود از دموکراسی مایه می گذراند وگرنه خللی بر دموکراسی نیست
نقل قول:خیر بزک نیست . بعضی از رهبران اروپا برای پوشش اغراض خود از دموکراسی مایه می گذراند وگرنه خللی بر دموکراسی نیست
عجيب است ! يعني كسي كه دموكراسي و بيانيه ي حقوق بشر را پايه گذاري و استفاده ميكند دچار اشتباه شده ! پس با اين حساب فعلا چيزي به اسم دموكراسي عينيت خارجي نيافته ! و حكومت هاي اروپا هم شبه ديكتاتوريست!
اصلا از كجا معلوم واقعيت دموكراسي و ازادي بيان اعلاميه حقوق بشر ، همين باشد و شايد شما دچار اشتباه و توهم شده ايد؟
سلام دوستان
این که آیا دموکراسی بهتره یا روشهای دیگر حکومت یه موضوعیه که جای بحث داره ...

اما این تاپیک در مورد "سه کلید حقوق بشر در اسلام" هست. یعنی قراره دموکراسی از نظر اسلام بررسی بشه. اما آیا میشه یه نسخه اسلامی از دموکراسی ارائه داد؟
(۲۶/شهریور/۹۴ ۲۱:۲۹)میکا نوشته است: [ -> ]اما آیا میشه یه نسخه اسلامی از دموکراسی ارائه داد؟
اگر بخواهیم اسلام ناب محمدی را اجرا کنیم خیر امکان نسخه اسلامی دموکراسی وجود ندارد .
جناب ميرزا اين دموكراسي چيه نه توي اروپا و توسط مبدعينش قابليت اجرا داره نه براي ما قابليت اجرا داره !
كاش اقاي كديور هم بود با شما و حقيقت دوست 3 نفري تشكيل دموكراسي ميداديد ! فقط عيبش اينه كه فكر كنم فقط واسه شما 3 نفر معتبر هست و اگه نفر چهارم وارد حكومت تون بشه به كودتا و جنگ داخلي بكشه !
سلام بر دوستان گلم مخصوصا آقای میرزا که به ما لطف کردن و تصمیم به ماندن گرفتند

آقای عمار

در خصوص آزادی بیان

این اصل با اجازه ی توهین به افراد حقیقی و حقوقی همخوانی ندارد

قائده بیانیه حقوق بشر چارچوب عینی مفهوم دموکراسی است

چون مفهوم دموکراسی و مدیریت مردم با توهین به دیگران نسبتی ندارد

پس اجازه توهین به دیگران جزء بیانیه نیست که اقلیت خواستار آن باشد

دموکراسی عینیت نیافته؟!!
دموکراسی دیکتاتوری است؟!!

آقای میرزا

این اسلام تاریخی است که قابلیت همخوانی با دموکراسی یا بهتر بگیم با اکثر مظاهر توسعه و تمدن را ندارد

اسلام نواندیش با دموکراسی سازگاری دارد

تغییر مصادیق دین اساس اسلام نواندیش است که ایشالا بعدا بحث میکنیم

آقای میکا

از نظرات خوب شما متشکرم

دقت شما قابل تحسین
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
آدرس های مرجع