تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: زمینه سازی دموکراسی _ سه کلید حقوق بشر در اسلام
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
ببينيد جناب ميرزا بنده در مورد شخصيت جناب عالي بحث يا خداي ناكرده ادعايي نكردم ، بنده ادعا كردم شما اصول بحث كردن را بلد نيستيد ، و اين ندانستن عيب نيست بلكه در ندانستن ماندن عيب است . بنده در اين تاپيك هيچ ادعايي نكرده ام تا بخواهم اثباتش كنم يا رد ان را قبول كنم ، بنده هم فقط فقط و فقط ميخواهم بدانم دموكراسي همان مدينه ي فاضله ي مورد ادعاست يا معجوني از حقه بازي و فريب است ، اصلا قرار نيست من چيزي را مطرح كنم تا بترسم مبادا نتوانم ثابت كنم !

اين هم براي عوض شدن جو تاپيك :
در يك كلاس استاد يك مسئله رياضي مطرح ميكند و شاگرد از معلم ميخواهد ان را ثابت كند ، معلم به جاي اثبات مسئله ميگوييد اقاي دانش اموز تو كه در اينده قرار است مهنس شوي و مغازه هاي بابابزرگ را تبديل به پاساژ كني ! اول خودت ثابت كن چرا از اسكلت فلزي استفاده كردي نه بتوني تا من هم اين مسئله رياضي را ثابت كنم !

شايد هم برعكس پايه هاي سست دموكراسي باعث شده شما هراسان و نگران شويد ! و با فرار به جلو ميخواهيد از آن گذر كنيم.
در مورد مذاكراتم از تيم گفتگو سوال كنيد ؟فقط توصيه ميكنم نگيد منتقديد!
در مورد امكان تضاد نظر مراجع هم در بخش اصول و عقايد تاپيك بزنيد اقايان با سوادي هستند جواب خواهند داد.
....................
جناب دوست حقيقت بنده همچنان منتظر جواب شما به مثال استخر هستم
با تشکر از تغییر جو Smile .Heart. سوال ما درباره امکان تضاد نظر مراجع نبود .

درباره این بود هر فردی یا افرادی امکان دارد از یکی از این نظرها تبعیت کند

این فرد و افراد چطور می تواند به حقوق دیگری تعدی نکند(بهم زدن کنسرت ها با وجود مجوز شکستن الات موسیقی و سینه زنی روی سن و...) چون افراد دیگر از نظر مخالف آن تبعیت می کنند .

حال باید چه کرد؟

و این مثل همان مثال استخر هست و بعضی به طرز ظریفی می خواهند از کنار این سوال یواشکی رد شوند .

شاید من در بحث ناشی باشم و نکته هایی را ندانم اما از بزرگان یاد میگیرم . تا بحال هم از مطالب همه استفاده کرده ام (رفته ام تحقیق اندکی انجام داده ام بابت مطالب دوستان) خوب این باعث شده به دانسته هایم بیافزایم .
نقل قول:حال باید چه کرد؟

دقيقا بايد برگرديم نقطه ي صفر و حداقل ببينيم دموكراسي چاره است يانه ؟ اگر چاره بود بپذيريم اگر چاره نبود اسيرش نباشيم!
بچه ها سلام خسته نباشید

فردا صبح میبینمتون

موفق باشید دوستان
سلام
در مسئله استخر، کافیه بهش اجازه بدن که به جای حضور در کلاسهای شنای مدرسه، در کلاسهای خصوصی شنا شرکت کنه.

شاید بشه گفت که دموکراسی در این مورد به خوبی اجرا نشده، نه اینکه بگیم دموکراسی بده.
مشكل اينه كلاس شنا اونجا فانتزي و فوق برنامه نيست بلكه عين برنامه است !
طبق گفته ي شما اقليت فقط بايد سر كلاس رياضي حاضر باشه و بقيه ساعتها بره زنگ تفريح ! ظاهرا تو كلاس هاي ديگه هم چيزهاي ميگن كه استخر و اين حرفها پيشش عددي نيست !

اصلا واسه برعكسش چه كار كنيم ! حالا اوني كه معتقده شناي مختلط حتما لازمه !رفت جايي كه اكثريت شناي مختلط رو قدغن كردن ! حالا مشكل شد دو تا ! نه تو مدرسه شناي مختلط هست نه تو بيرون ! حالا اين چه كار كنه!
متشکرم آقای میکا
از اینکه از صفحه من بازدید کردید و نظرتون بیان کردین ممنونم

بقول آقای میرزا این صفحه که فقط مال من و آقای عمار که نیست بلکه برای همه کاربراست

من دوست دارم محیطی گرم و پر جنب و جوش فضایی دوستانه و علمی فراهم کنم

دوست دارم همه نظرشون رو اعلام کنند

یکی تشویق کنه یکی انتقاد کنه

بچه ها همان طوری که صیقل دادن فلزات باعث زیبایی آنها میشه انتقادات شما هم باعث پختگی نظرات من میشه

روز خوبی داشته باشید
جناب دوست حقیقت از تعارف کم کن و بر مبلغ افزا البته در اینجا بایستی گفت بر مطلب افزا . به نظر تا شما دلایلتان را بازگو نکنید ایشان (نمیدونم بگم اسمشونو نگم چیکار کنم شاید ناراحت بشه) شیوه حکومت مدنظرشان را آشکار نمی کنند . اول شما(دوست حقیقت) بایستی محکوم شوی اقرار به اشتباه کنی احیانا توبه هم بکنی بعد بشینیم و بخوانیم و ببینیم آن شیوه حکومت چیست . خدایا چقدر صبر کنیم . باید تقوای الهی پیشه کنم و از پرهیزکاران باشم تا صبرم بیشتر شود شاید روزی ایشان شیوه حکومتی که در سینه پنهان کردند را آشکار کنند . (برای عوض کردن جو بودWink)
سلام بر آقای میرزا متشکرم که جو را عوض کردید

باور کنید من مخالفانم را دوست دارم

من معتقدم که نباید عقاید شخصی خودم را بر دیگران تحمیل کنم

و بر اساس اخلاق عرفی با دیگران رفتار میکنم

به قول غاشیه 88 خداوند به پیامبر امر میکند که تو فقط یک تذکر دهنده هستی و در آیه ای دیگر میفرماید که تو وکیل و نگهبان مردم نیستی

و در نحل 125 میفرماید که خداوند بهتر میداند چه کسی گمراه و چه کسی هدایت یافته است

پس من فقط نظرم را میگویم و بر ایدئولوژی دیگران قضاوت نمیکنم

این امکان وجود دارد که آقای عمار درست بگوید و من اشتباه بگویم امکان عکسش هم وجود دارد

اما به هر حال ما دوستان هم هستیم و تفاوت ما باعث تقابل ما نمیشه
(۲۲/شهریور/۹۴ ۱۵:۲۰)دوست حقیقت نوشته است: [ -> ]بچه ها اگه میشه بهم کمک کنید

من چطوری میتونم محیط دوستانه فراهم کنم؟

به عنوان آخرین نکته خدمت شما کاربر دوست حقیقت

در یک تالار گفتگو وفضای مجازی که محدودیت داردوقرار است کاربران روی تایپیک های یکدیگربحث وگفتگو کنندونظرخود را به اشتراک بگذارندکه ان شا الله نتیجه بخش باشد،چه بهتر اگر تایپیکی ارسال میشود به موضوعات مشخص تفکیک شود وهر بار روی صحبت وتمرکز را به یکی از این موضوعات اختصاص دادو هر کدام به حداقل نتیجه ای رسانده شود وبعد به قسمت .دیگر..

در غیر این صورت خواننده وپاسخگوی تاپییک شما سر درگم می شود وچون نمی تواند باور وآن چرا که میداندومطالعه کرده به یک باره در درباره تمام موضوعات شما در یک تاپیک پاسخگو باشد ممکن است فضا کمی تند شود.
پس تایپیک خود را یکم بیشتر مدیریت ... وپله پله پیش رویداگرهدف درتالاربودن برایتان مهم است...!
سپاس از توجه تان
موفق باشید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
آدرس های مرجع