تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
پدربزرگ من مدتیست بیمار شده ،بافتهای بدنش رو به پوسیدگی رفته وازکمر تا دوتا پاهاش از کار افتاده و تقریباپوسیده
وزخمهای عفونی برداشته انگشت یکی از پاهاش دیگه داره میوفته ،اول میخواستن پا ش رو قطع کنن اما به خاطر کهولت
سن به احتمال زیاد دیگه به هوش نمیومد و تاب عمل رو نمیاره کاری براش نمیتونن بکنن و دکترا جوابش کردن و مرخص
شده و از طرفی به خاطر زخمهای عفونی واز کار افتادگی پاهاش نگهداریش تو خونه مشکله، حافظش هم دچار مشکل
شده ...خیلی براش سخته
خواهش میکنم براش دعا کنید
التماس دعا
(۱۲/آبان/۹۱ ۱۹:۳۷)ZaHrA110M نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
پدربزرگ من مدتیست بیمار شده ،بافتهای بدنش رو به پوسیدگی رفته وازکمر تا دوتا پاهاش از کار افتاده و تقریباپوسیده
وزخمهای عفونی برداشته انگشت یکی از پاهاش دیگه داره میوفته ،اول میخواستن پا ش رو قطع کنن اما به خاطر کهولت
سن به احتمال زیاد دیگه به هوش نمیومد و تاب عمل رو نمیاره کاری براش نمیتونن بکنن و دکترا جوابش کردن و مرخص
شده و از طرفی به خاطر زخمهای عفونی واز کار افتادگی پاهاش نگهداریش تو خونه مشکله، حافظش هم دچار مشکل
شده ...خیلی براش سخته
خواهش میکنم براش دعا کنید
التماس دعا

بسم الله
سلام
خیلی ناراحت شدم ان شاء الله به حق همین عید بزرگ خدا شفاشون بده و هرچی صلاحشونه همون بشه

ان شاء الله 14 تا حمد به نیت شفا و 110 صلوات با عجل فرجهم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام ، از دوستان عزیز خواهش دارم این بنده حقیر را دعا بفرمایند.

با تشکر Rose
دوستان جهت رفع گرفتاری ، شفای بیماران مد نظر و ... و مخصوصا فرج و سلامتی مولای ما حتما صبح و ظهر و شب دعا یادتون نره.[align=CENTER]این الحسن این الحسین این ابناء الحسین و صادق بعد صادق این السبیل بعد السبیل این الخیره بعد الخیره .این الشموس الطالعه این اقمار المنیره این الانجم الزاهره این اعلام الدین و قواعد العلم این بقیه الله التی لا تخلو من العتره الهادیه .
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه ی دوستان و همسنگران در تالار
یکی از دوستانمان دچار بیماری شده، این تاپیک رو ایجاد کردم تا براش دعا کنیم، انشاالله که حالش بهتر بشه و من خبر سلامتیشونو به شما عزیزان بدم.
امیدوارم تن همتون سالم باشه
به امید اینکه در این روزهای عزیز که پیش رو داریم دعای خیر برای همدیگه رو فراموش نکنیم.و با دعای دسته جمعی شما عزیزان سلامتی رو به دوست عزیزمون برگردونیم به لطف خدای بزرگ.
خواهش میکنم از همه عزیزان کوتاهی نکنین.همتون میدونین که دعای دسته جمعی زودتر مستجاب میشه.Heart
محرم هم نزدیکه .خدارو قسم میدم به حق امام حسین(علیه السلام) و از خدا عاجزانه برای دوستمون طلب عافیت میکنم.
امیدوارم حاجتمون مستجاب بشه.ان شاالله
(1) اللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ احْمِلْنِى بِكَرَمِكَ عَلَى التَّفَضُّلِ، وَ لا تَحْمِلْنِى بِعَدْلِكَ عَلَى الاسْتِحْقَاقِ، فَمَا أَنَا بِأَوَّلِ رَاغِبٍ رَغِبَ إِلَيْكَ فَأَعْطَيْتَهُ وَ هُوَ يَسْتَحِقُّ الْمَنْعَ، وَ لا بِأَوَّلِ سَائِلٍ سَأَلَكَ فَأَفْضَلْتَ عَلَيْهِ وَ هُوَ يَسْتَوْجِبُ الْحِرْمَانَ.
(2) اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ كُنْ لِدُعَائِى مُجِيبا، وَ مِنْ نِدَائِى قَرِيبا، وَ لِتَضَرُّعِى رَاحِما، وَ لِصَوْتِى سَامِعا.
(3) وَ لا تَقْطَعْ رَجَائِى عَنْكَ، وَ لا تَبُتَّ سَبَبِى مِنْكَ، وَ لا تُوَجِّهْنِى فِى حَاجَتِى هَذِهِ وَ غَيْرِهَا إِلَى سِوَاكَ
(4) وَ تَوَلَّنِى بِنُجْحِ طَلِبَتِى وَ قَضَاءِ حَاجَتِى وَ نَيْلِ سُؤْلِى قَبْلَ زَوَالِى عَنْ مَوْقِفِى هَذَا بِتَيْسِيرِكَ لِىَ الْعَسِيرَ وَ حُسْنِ تَقْدِيرِكَ لِى فِى جَمِيعِ الْأُمُورِ
(5) وَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، صَلاةً دَائِمَةً نَامِيَةً لا انْقِطَاعَ لِأَبَدِهَا وَ لا مُنْتَهَى لِأَمَدِهَا، وَ اجْعَلْ ذَلِكَ عَوْنا لِى وَ سَبَبا لِنَجَاحِ طَلِبَتِى، إِنَّكَ وَاسِعٌ كَرِيمٌ.
(6) وَ مِنْ حَاجَتِى يَا رَبِّ كَذَا وَ كَذَا [ وَ تَذْكُرُ حَاجَتَكَ ثُمَّ تَسْجُدُ وَ تَقُولُ فِى سُجُودِكَ:] فَضْلُكَ آنَسَنِى، وَ إِحْسَانُكَ دَلَّنِى، فَأَسْأَلُكَ بِكَ وَ بِمُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، صَلَوَاتُكَ عَلَيْهِمْ، أَن لا تَرُدَّنِى خَائِبا.

1. خدايا! بر محمد و آل او درود فرست، و به كرم خويش به مقتضاى تفضل با من رفتار كن، نه به عدل و بر مقتضاى استحقاق من. من اول كس ‍ نيستم كه سزاوار راندن بودم و روى به تو آوردم و تو بخشش كردى و اول سائلى نيستم كه از تو سؤ ال كردم و در خور نوميدى بودم و تو احسان فرمودى.
2. خدايا، بر محمد و خاندان او درود فرست، و دعاى مرا اجابت كن، و به نداى من نزديك باش و بر زارى من ببخشاى و فرياد مرا بشنو
3. و اميد مرا از خود قطع مكن، و رشته مرا نگسل و در اين حاجت و غير آن مرا به ديگران مگذار.
4. و تو خود برآمدن مطلب و روا شدن حاجت، و رسيدن مقصود مرا متكفل شو، پيش از آن كه از اين جاى گاه به جاى ديگر منتقل شوم، دشوار مرا آسان گردان، و در همه كارها بهترين وجه پيش آور.
5. و درود بر محمد و آل او فرست، درودى پيوسته و برومند كه مدت آن را پايان نباشد و هرگز قطع نشود و آن را پشتيبان و سبب برآمدن مطلوب من قرار ده (1) كه تويى گشاينده كارها و بخشنده نعمت ها.
6. و حاجت من چنين و چنان است، (و حاجات خود را به زبان آور، آن گاه سجده مى كنى و مى گويى)، فضل تو؛ روى و زبان مرا باز كرده و احسان تو مرا راهنما شده است، پس از تو مى خواهم و سوگند ميدهم تو را به ذات مقدس خودت و به محمد و خاندان او صلوات الله عليهم كه مرا نااميد بر نگردانى.
فرازی از دعای13صحیفه سجادیه
==========================
پینوشت
1- صلوات بر محمد و آل او بر آمدن حاجات است، چنان كه در حديث آمده است: هر كس حاجتى به خداوند دارد، آغاز به صلوات بر محمد و آل او كند، آن گاه حاجت خويش بخواهد و پايان دعا هم به صلوات كند چون خداوند تعالى كريم تر است از آن كه دو طرف دعا را مستجاب كند و ميان آن را باز گذارد، چون صلوات بر محمد و آل محمد هرگز مردود نمى گردد.
لطفا برای شفای ایشون سوره حمد بخونین
یا من اسمه دواء و ذکره شفا
ان شاالله هر چه زودتر خوب بشن
دعامیکنم برای سلامتیشون با ذکر صلوات
اللهم صلی علی محمد و آل محمد
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ كُنْ لِدُعَائِى مُجِيبا، وَ مِنْ نِدَائِى قَرِيبا، وَ لِتَضَرُّعِى رَاحِما، وَ لِصَوْتِى سَامِعا.

خدايا، بر محمد و خاندان او درود فرست، و دعاى مرا اجابت كن، و به نداى من نزديك باش و بر زارى من ببخشاى و فرياد مرا بشنو !
ما هم این روزهارو تجربه کردیم و داریم میکنیم

خدایا همه مریضارو شفا بده

امین
AMMIN
خدایا؛
شفا را برای بهبودی تن نمی خواهیم!
از تو شفا را برای این میخواهیم، تا قوت دباره مبتلا شدن را بازیابیم!
به ما شفای عاجل عنایت کن! تا دوباره دردی عاجل گریبان ما را بگیرد!
.................اللهم صلی علی محمد و آل محمد
سلام

[/b]

[b]خدايا درمانگر همه دردهاي عالم فقط مهدي فاطمه (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است .
آن طبيب را اذن ظهور ده [/b]

[b]اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم

اللهم عجل لوليك الفرج

اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم

التماس دعا از مريض مورد نظر

يا اميرالمومنين عليه السلام
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
آدرس های مرجع