تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
الان مطلع شدم پدر بزرگ خواهر خوبمون خانم مهسا110 حالشون مساعد نیست اصلاً . میخواستم ازتون خواهش کنم با نفس های پاکتون برای بهبودی ایشون دعا کنید .
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
لطفاً برای پدر بزرگ خواهر خوبمون خانم مهسا110 دعا کنید , حالشون مساعد نیست , الان باهاش تلفنی صحبت کردم , خیلی ناراحت و گرفته بود . ان شاء الله موفق و سلامت باشید .
(۶/اردیبهشت/۹۲ ۲۱:۱۵)یا صاحب الزمان نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
لطفاً برای پدر بزرگ خواهر خوبمون خانم مهسا110 دعا کنید , حالشون مساعد نیست , الان باهاش تلفنی صحبت کردم , خیلی ناراحت و گرفته بود . ان شاء الله موفق و سلامت باشید .

بسم الله

سلام

ناراحت شدم ان شاء الله هر جور که صلاحشونه همون اتفاق براشون بیفته .

به نیت سلامتی و عاقبت بخیر شدن ایشون 70 سوره حمد قرائت میکنم.

التماس دعا

بسم الله
بچه ها برای یکی از دوستام یه مشکلی پیش اومده (مادر شوهرش داره بعد از یک سال عقد الان که نزدیک عروسیشه همه چیزو بهم میریزه )براش
خیلی خیلی اورژانسی دعا کنید انشالله مشکلش حل شد بهتون خبر میدم
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
مطلع شدم پدربزرگ خواهر خوبمان خانم مهسا 110, به دیار باقی شتافتند , امشب شب اول قبر ایشان هست , آمدم در قسمت سایر موضوعات , یک تاپیک ایجاد کنم ولی گویا باید به تأیید مسئول بخش برسد , و گویا فعلاً نیستند . میخواستم خواهش کنم برای این پدر مهربان اگر توانستید , فاتحه ای یا نمازی بخوانید تا هم روح ایشان به آرامش برسد و هم ناراحتی قلب خواهر خوبمان تسکین پیدا کند . با سپاس فراوان .
بسم الله الرحمن الرحیم.

سلام به همه دوستان.

من ی دعایی دارم که میخوام دوستای تالار هم برام دعا کنن.هروقت هرجا یادتون اومد و زحمتی نبود براتون برای حاجت من دعا کنین.راستش خودم که هرچی دعا میکنم نمیشه.

دعای دسته جمعی خیلی زودتر مستجاب میشه البته اگر به صلاح باشه.

خواهشا برام دعا کنین.خیییییییییییییییییییلی محتاج دعای دوستان اینجا با نفس های پاکشون هستم.خدا خیر کثیر به همه شما بده.

ممنون
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
یه دو سالی میشه که نتونستم بیام تالار یا اگه اومدم چار پنج بار بوده و در حد 10 دقیقه
امیدواریم دوستان ما رو از یاد نبرند
یه مشکلی داشتم که دو سه ساله شدت گرفته و دلیل نیودم اینه
از بچه ها التماس دعا دارم
الان که دارم این متنو مینویسم بغض گلومو گرفته و دارم برای همتون دعا میکنم امیدوارم شما هم منه حقیرو دعا کنید مخصوصا بچه های قدیمی تالار آقا علی 110،بیداری اندیشه،محمد،وحید 110 و ...
ایشالا که سالم و سلامت باشید
اگه جایی دلی شکست و دست واسه دعا بالا رفت مارو فراموش نکنه
یاعلی
التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
تقریبا یه دو ـ سه هفته ای میشه یه مشکلی برام پیش اومده . از دوستان عزیزم میخوام برام دعا کنن . امیدوارم دعای شما با دلهای پاکتون مشکل این حقیر رو برطرف کنه . . . انشاءالله . . .
پیشاپیش از اینکه این حقیر رو فراموش نمی کنین ، از شما متشکرم . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
مدتی هست یه مشکلی برام پیش اومده و فقط خدای - جلّ و علا - و حضرات معصومین (علیه السلام) , علی الخصوص قطب عالم امکان , امام عصر و زمان آقا حجت بن الحسن (علیه السلام) میتونن حلش کنن . یعنی از حل شدنش دیگه از همه کس و همه جا ناامید شدم . این رو جدی میگم . الان هم اشک توو چشمام جمع شده و دارم اینارو مینویسم . انقدر تحت فشار هستم که دست و دلم به هیچ کاریی نمیره . دوستان لطفاً برام خیلی دعا کنید . التماس دعای فراوان دارم از همه ی شما .
به نیت تعجیل در فرج صاحب الزمان (ارواحنافداه) و گشایش مشکلات دوستانی که التماس دعا داشته اند:

به تبرک اسماءالحسنای الهی 70مرتبه ذکر شریف "یا فتاح"
به تبرک پنج تن آل عبا(علیهم السلام) 5 مرتبه آیه شریفه "أَمَّنْ يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ يَكْشِفُ السُّوءَ"

به تبرک نام مبارک باب الحوائج حضرت ابوالفضل العباس (علیه السلام) 133مرتبه ذکر شریف صلوات

تقدیم به دوستان _ التماس دعا
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
آدرس های مرجع