۱۸/مرداد/۹۲, ۱۳:۲۸
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
۱۸/مرداد/۹۲, ۱۴:۱۳
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
گفتم در این روز عیدیه این بگم
حدود ده روز پیش اینجا گفتم مریضی داریم و التماس دعا داریم
به لطف خدا و دعای دوستان الحمدلله ایشان بهبود پیدا کردند و عمل و بیماریشان خوب شد
که دکتر خودش جواب ازمایشات را باور نمی کرد
شکر خدا را
از تمامی دوستان که دعا کردند تشکر میکنم
ان شاءالله خانواده همگی همیشه سلامت باشند
التماس دعا.
سلام
گفتم در این روز عیدیه این بگم
حدود ده روز پیش اینجا گفتم مریضی داریم و التماس دعا داریم
به لطف خدا و دعای دوستان الحمدلله ایشان بهبود پیدا کردند و عمل و بیماریشان خوب شد
که دکتر خودش جواب ازمایشات را باور نمی کرد
شکر خدا را
از تمامی دوستان که دعا کردند تشکر میکنم

ان شاءالله خانواده همگی همیشه سلامت باشند
التماس دعا.
۱۸/مرداد/۹۲, ۱۵:۳۰
سلام
پدر بنده هم به لطف الهی و با دعای خیر شما بزرگواران طی مراحل آزمایشات و قبل از اینکه دکترها معالجه ای انجام دهند خوب شدند و الان بحمدالله رو به بهبود هستند.
از همه شما عزیزان سپاسگزارم.
در پناه حق تعالی موفق و پیروز باشید.
پدر بنده هم به لطف الهی و با دعای خیر شما بزرگواران طی مراحل آزمایشات و قبل از اینکه دکترها معالجه ای انجام دهند خوب شدند و الان بحمدالله رو به بهبود هستند.
از همه شما عزیزان سپاسگزارم.

در پناه حق تعالی موفق و پیروز باشید.
۱۸/مرداد/۹۲, ۲۰:۴۴
به نام خدا
سلام
دوستان با دلهای پاکتون لطفا برای پدر شوهر دوستم دعا کنید، امشب جراحی مغز دارن
یا علی
سلام
یا علی
۱۸/مرداد/۹۲, ۲۳:۴۱
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
از همه ی دوستانی که برای رفع مشکل بنده دعا کردند خالصانه و صادقانه تشکر میکنم .
خداوند در این ماه عزیز هدیه ای به بنده عنایت کردند و چه هدیه ای عنایت کردند و مشکل بنده در حال حل شدن هست , طوری که حتی فکرش را هم نمیکردم به این زودی ها گره از این کار باز شود و جوری بود که خواب و خوراک از بنده ربوده شده بود . ولی به عنایت حضرت حق - جلّ و علا - و حضرات معصومین (علیه السلام) و دعاهای شما مشکل بنده در حال حل شدن هست و شاید بتوانم بگویم رفع این مشکل گران قدرترین هدیه ی تمام عمرم هست . امیدوارم برای رفع کامل این مشکل , برای بنده همچنان دعا بفرمایید .
برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقا حجت بن الحسن (عجل الله تعالی فرجه الشریف) زیاد صلوات بفرستید و ببینید چه میکند . تمام مشکلات مادی و معنوی را حل میکند . غم دل از هر غمگینی میبرد . الحق که دعا برای ایشان , گشایش در کار حاصل میکند . خواندن دعای فرج را در قنوت بر خود واجب کنید و اثرات آن را در زندگی مادی و معنوی خود ببینید .
برای رفع مشکلات مادی و معنوی تمامی اعضای تالار , 100 صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میفرستم .
یا علی
سلام
از همه ی دوستانی که برای رفع مشکل بنده دعا کردند خالصانه و صادقانه تشکر میکنم .
خداوند در این ماه عزیز هدیه ای به بنده عنایت کردند و چه هدیه ای عنایت کردند و مشکل بنده در حال حل شدن هست , طوری که حتی فکرش را هم نمیکردم به این زودی ها گره از این کار باز شود و جوری بود که خواب و خوراک از بنده ربوده شده بود . ولی به عنایت حضرت حق - جلّ و علا - و حضرات معصومین (علیه السلام) و دعاهای شما مشکل بنده در حال حل شدن هست و شاید بتوانم بگویم رفع این مشکل گران قدرترین هدیه ی تمام عمرم هست . امیدوارم برای رفع کامل این مشکل , برای بنده همچنان دعا بفرمایید .
برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقا حجت بن الحسن (عجل الله تعالی فرجه الشریف) زیاد صلوات بفرستید و ببینید چه میکند . تمام مشکلات مادی و معنوی را حل میکند . غم دل از هر غمگینی میبرد . الحق که دعا برای ایشان , گشایش در کار حاصل میکند . خواندن دعای فرج را در قنوت بر خود واجب کنید و اثرات آن را در زندگی مادی و معنوی خود ببینید .
برای رفع مشکلات مادی و معنوی تمامی اعضای تالار , 100 صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میفرستم .
یا علی
۱۹/مرداد/۹۲, ۲:۵۰
(۱۸/مرداد/۹۲ ۲۰:۴۴)شیدا نوشته است: [ -> ]به نام خدا
سلام
یا علی
ایشون دیشب عمل نشدن، به احتمال زیاد امروز عمل میشن
التماس دعا دوستان
یا علی
۱۹/مرداد/۹۲, ۱۱:۱۶
خدایا پس چرا مشکلات من حل نمیشه
دیگه راه و چاره ای برام نمونده...
دوستانا برام دعای ویژه بکنید لطفا
که خدا حداقل یه راهی جلوی پام بگذاره
دیگه دارم احساس می کنم خدا اصلن صدای منو نمیشنوه
۱۹/مرداد/۹۲, ۱۱:۳۲
(۱۹/مرداد/۹۲ ۱۱:۱۶)yek Montazer نوشته است: [ -> ]خدایا پس چرا مشکلات من حل نمیشه
میدونم با گفتن چیزی حل نمیشه...
اما گاهی اوقات آدم توی شرایطی قرار میگیره که فقط باید صبر کنه...
خیلی سخته...
به زبون ساده میاد...
از خدا میخوام مشکلتون رو هر طور که صلاح میدونه حل کنه
واگه مشیت خداوند به این است که فعلا با همین شرایط صبر کنید، حداقل یه تنفسی براتون بذاره...
این تنفس خیلی میتونه کمک کننده باشه...
یه زیارت...
یه کار کوچیک...
یه دوست جدید...
یه محیط جدید...
و....
میتونن تنفسی باشند برای این دوره های سخت...
التماس دعا
۱۹/مرداد/۹۲, ۱۲:۳۲
(۱۹/مرداد/۹۲ ۱۱:۱۶)yek Montazer نوشته است: [ -> ]خدایا پس چرا مشکلات من حل نمیشهرهبری دیروز پاسخ شما رو دادن

نقل قول: به خداى متعال اميدوار باشند، همهى تلاش خود را به صحنه بياورند. نميشود تنبلى كرد، كار نكرد و اميدوار به رحمت الهى بود. هدايت الهى، دستگيرى الهى، لطف الهى آن وقتى است كه ما همهى موجودى توان خود را - كه آن هم متعلق به خداى متعال است - وارد صحنه كنيم؛ از فكر و تدبير، از نيروى جسمى و توان كار، از امكانات عظيم نيروى انسانى كشور، از همه چيز استفاده كنيم؛ آن وقت خداى متعال قطعاً تفضل خواهد كرد.
بسيارى بودند كه در مقاطعى، از آيندهى كشور مأيوس ميشدند. ما در اين سى و چند سال، تجربههاى متعددى داريم؛ بودند افرادى كه يا نزديكبين بودند، يا دچار ضعف باور به كمك الهى بودند، يا حسن ظن به وعدهى الهى نداشتند؛ در يك مواقعى، «و زلزلوا حتّى يقول الرّسول و الّذين ءامنوا معه متى نصر الله»
سوره مبارکه البقرة آیه ۲۱۴
أَم حَسِبتُم أَن تَدخُلُوا الجَنَّةَ وَلَمّا يَأتِكُم مَثَلُ الَّذينَ خَلَوا مِن قَبلِكُم ۖ مَسَّتهُمُ البَأساءُ وَالضَّرّاءُ وَزُلزِلوا حَتّىٰ يَقولَ الرَّسولُ وَالَّذينَ آمَنوا مَعَهُ مَتىٰ نَصرُ اللَّهِ ۗ أَلا إِنَّ نَصرَ اللَّهِ قَريبٌ
ترجمه:
آیا گمان کردید داخل بهشت میشوید، بیآنکه حوادثی همچون حوادث گذشتگان به شما برسد؟! همانان که گرفتاریها و ناراحتیها به آنها رسید، و آن چنان ناراحت شدند که پیامبر و افرادی که ایمان آورده بودند گفتند: «پس یاری خدا کی خواهد آمد؟!» آگاه باشید، یاریِ خدا نزدیک است!
۱۹/مرداد/۹۲, ۱۲:۵۳
با سلام خدمت دوستان
این چیزی رو که الان می خواهم بگم قطعاً همه دوستان بهش کاملاً واقف هستند و بنده فقط جهت یادآوری عرض می کنم
مطلب خیلی مهمی که به نظر این بنده حقیر رسیده این هست که شاید ما نقش صلوات رو در دعاهایمان کمی دست کم گرفتیم
به این حدیث دقت کنید
امام جعفر صادق (علیه السلام) می فرمایند : هر گاه اراده كردید چیزی از حوائج دنیا را از خدای سبحان مسألت نمایید، ابتدا باید خدای عز و جل را ستایش كنید. و سپس صلوات بر محمد و آل محمد بفرستید، پس آنگاه حاجت خود را از خداوند كریم بخواهید.
یا
امام جعفر صادق (علیه السلام) می فرمایند : هر كه حاجتى به خدا عز و جل باشد، بايد با صلوات بر محمد و آلش آن را آغاز كند و سپس حاجت خود را بخواهد و باز هم در پايان ، صلوات بر محمد و آلش بفرستد؛ زيرا خداوند عزوجل از آن كريم تر است كه دو طرف را بپذيرد و ميانه را وا نهد؛ زيرا صلوات بر محمد و آلش از او محجوب نباشد.
البته این موضوع رو در اکثر دعاهایی که منصوب به امام سجاد (علیه السلام) هستش رو به خوبی میشه حس کرد مخصوصاً اگر دقت کرده باشید یکی از معروفترین و زیباترین این دعاها دعای مکارم الاخلاق است که هر بند آن با صلوات شروع میشه. البته احادیث و روایات در این زمینه بسیار داریم که اگر بخواهیم بهش بپردازیم تاپیک منحرف میشه
پس اگر واقعاً طالب این هستیم که دعا در حق خودمان یا دیگران مستجاب بشه صلوات رو فراموش نکنیم و همیشه یادمون باشه که صلوات بر محمد و آل محمد نقش کلیدی رو در استجابت دعا بازی می کنه
با تشکر
این چیزی رو که الان می خواهم بگم قطعاً همه دوستان بهش کاملاً واقف هستند و بنده فقط جهت یادآوری عرض می کنم
مطلب خیلی مهمی که به نظر این بنده حقیر رسیده این هست که شاید ما نقش صلوات رو در دعاهایمان کمی دست کم گرفتیم
به این حدیث دقت کنید
امام جعفر صادق (علیه السلام) می فرمایند : هر گاه اراده كردید چیزی از حوائج دنیا را از خدای سبحان مسألت نمایید، ابتدا باید خدای عز و جل را ستایش كنید. و سپس صلوات بر محمد و آل محمد بفرستید، پس آنگاه حاجت خود را از خداوند كریم بخواهید.
یا
امام جعفر صادق (علیه السلام) می فرمایند : هر كه حاجتى به خدا عز و جل باشد، بايد با صلوات بر محمد و آلش آن را آغاز كند و سپس حاجت خود را بخواهد و باز هم در پايان ، صلوات بر محمد و آلش بفرستد؛ زيرا خداوند عزوجل از آن كريم تر است كه دو طرف را بپذيرد و ميانه را وا نهد؛ زيرا صلوات بر محمد و آلش از او محجوب نباشد.
البته این موضوع رو در اکثر دعاهایی که منصوب به امام سجاد (علیه السلام) هستش رو به خوبی میشه حس کرد مخصوصاً اگر دقت کرده باشید یکی از معروفترین و زیباترین این دعاها دعای مکارم الاخلاق است که هر بند آن با صلوات شروع میشه. البته احادیث و روایات در این زمینه بسیار داریم که اگر بخواهیم بهش بپردازیم تاپیک منحرف میشه
پس اگر واقعاً طالب این هستیم که دعا در حق خودمان یا دیگران مستجاب بشه صلوات رو فراموش نکنیم و همیشه یادمون باشه که صلوات بر محمد و آل محمد نقش کلیدی رو در استجابت دعا بازی می کنه
با تشکر
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم