تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
ضمن عرض ادب و احترام
از همه ی عزیزان التماس دعا دارم گره ای در زندگیم افتاده که با دعا درست می شه.از همه می خوام دعام کنید،من اگه خدا قبول کنه واسه همه شما دوستان خوبم دعا می کنم!

اگر یادتان بود و باران گرفت
دعایی به حال بیابان کنید
سلام به همه ی دوستان

همه محتاج دعایند..کی میتونه ادعا کنه محتاج دعا نیست

همه گرفتاری دارند خدایا همه ی مارو یاری کن که محتاجیم

دوستان من رو هم از دعای خیرتون بی بهره نذارید....

واسم دعا کنید:s:s:sگرفتاریم حل شه....کلیدشم فقط دست خداست...از خدا واسم کلیدشو بخوایید:s:s:s

ممنون
دعام کنید کم نیارم تو لحظه لحظه هام... شدیدا نیازمند دعاهای دلای پاکتون هستم...
بسم الله النور.
دوستان يه جور عجيبي به دعاهاتون احتياج دارم.دعا كنيد خدا طاقتمو زياد كنه.ميترسم كم بيارمو شكايت كنم.يادتون نره.
يه دنيا ممنون.
تا حالا این تاپیک رو ندیده بودم. اونم من که خدا میدونه چقدر به دعای خوبانی چون شما محتاجم . یک روایتی فکر میکنم ، از یکی از معصومین شنیدم که نقل به مضمون میکنم خواهشاً اگر کسی اصل روایت رو میدونه بیان کنه . بازبانی که دروغ نگفته اید دعا کنید، دعایتان مستجاب است .منکه با زبان شما دوستان دروغ نگفتم! تورو خدا بد جور محتاجم . میگن چهل تا مومن برات دعا کنه دعات مستجاب میشه. خیلی این در و اون در زدم نمیدونم حکمت مستجاب نشدنش چیه؟ اونم درحالیکه میدونم استجابتش باعث حفظ دین و دنیام میشه . گرفتارم گرفتار ..... شاید خدا بخاطر شما دوستان مومنم هم که شده به این کمترین نگاهی کنه .آمین
سلام...چه تاپیک خوبیه این تاپیک
دوستای خوبم من عاجزانه از همتون خواهش میکنم برام دعا کنید. الان خییییییلی خیییلی محتاج دعام...تو این وضعیت اینکه چند نفر با دل پاک مثل شماها برام دعا کنند بهترین هدیه است...اینو از ته دل میگم.
دعا کنید خدا گره از کارم باز کنه.... اجرتون با خود امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
سلام به همه دوستان

دوست تنها یی داشتیم که گاهی از حال هم با خبر میشدیم...صحبتش بود برای ادامه تحصیل خارج از کشور بره...

یکی دوماه میشد نه تلفن ثابت جواب میداد نه همراه!!! گفتیم بی معرفت بدون خداحافظی رفته!!!

امروز با خبر شدیم رفته به رحمت خدا...

از هر عزیزی که این پست رو میخونه ملتمسانه ملتمسانه ملتمسانه می خوام برای شادی و آرامش روحش دعا کنه و صلواتی هدیه کنه...

با آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت برای همه عزیزان
سلام شماها كه دلتون خيلي پاكه بعد نمازتون براي بيمارها خيلي دعا كنيد.. براي بچه هاي مريض.. براي بچه هاي سرطاني.. براي مادرهاي مريض.. براي اونايي كه مريضند وپول درمان ندارن .. بعدش خدا رو به خاطر نعمت سلامتي تون شكر كنيد .. منم دعا كنيد
سلام

یکی از دوستان خوبمون در تالار به نام علیرضا۱۱۰ به دلیل مشکل چشمی برای عمل رفته بیمارستان

داداشش تماس گرفته و شدیدا التماس دعا داشته .

بعد از نماز با تلاوت یک حمد و توحید به نیت شفای ایشون در حق دوستمون برادری(خواهری)‌کنید

یا حق
(۲۵/آبان/۹۰ ۲۰:۲۳)وحید110 نوشته است: [ -> ]سلام

یکی از دوستان خوبمون در تالار به نام علیرضا۱۱۰ به دلیل مشکل چشمی برای عمل رفته بیمارستان

داداشش تماس گرفته و شدیدا التماس دعا داشته .

بعد از نماز با تلاوت یک حمد و توحید به نیت شفای ایشون در حق دوستمون برادری(خواهری)‌کنید

یا حق

من هم ایشون رو میشناسم و از مشکلشون امروز اگاه شدم لطفا دوستان براش دعا کنید.
آدرس های مرجع