تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم
قرائت حمد به نیت شفای بیمار مورد نظرتون
در زبده الدعوات روایت کرده است که رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به خانه حضرت فاطمه(سلام الله علیها) آمد . امام حسن را بیمار یافت و این منظره بر آن حضرت خیلی گران آمد . جبرئیل نازل شد و گفت : یا محمد تعلیم کنم تو را دعایی که با آن فرزندت از ناخوشی خلاص یابد گردد و بخواند : اللهم لا اله الا انت العلی العظیم ذو السلطان القدیم و المن العظیم و الوجه الکریم لا اله الا انت العلی العظیم ولی الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح. “ پس حضرت این دعا را خواند و دست خود را بر پیشانی امام حسن (علیه السلام) گذاشت و شفا یافت. در جواهر القرآن است که این دعا را در بیماری چهل مرتبه بخواند: ” لا اله اله انت سبحانک انی کنت من ظالمین “
بسم الله الرحمن الرحیم
انشاالله خداوند همه ی بیماران به خصوص بیمار منظور رو شفای عاجل بدهد
قرائت حمد شفا برای ایشان
اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
اللهم اشف کل مریض!
اللهم اشف کل مریض!
اللهم اشف کل مریض!
اللهم اشف کل مریض!
اللهم اشف کل مریض!
[size=xxx-large]اللهم اشف کل مریض[/size][size=xxx-large]![/size]

اللهم اشف كل مرضانا به حرمت مولانا الامام مهدي عجل الله تعالي ظهوره

آمين يا رئوف و يا رحيم
[تصویر: 4bkliwqu4ljmk8xm4kja.gif]
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
امیدوارم که حالتون خوب باشه
خیلی وقتیه مشکلیه برام پیش اومده که متاسفانه حل نشده.راستشو بخواید نمیخواستم اول تاپیکی بزنم ومیخواستم در بخش التماس دعاها این مسئله رو مطرح کنم ولی گفتم شاید اینجوری بیشتر توجه بشه.
از همه شما میخوام با دلهای پاکتون برای رفع مشکل بنده دعا کنید انشاالله خدا به ندای دل شما پاسخ میده ومشکل بنده رو حل میکنه.خودم خیلی دعا میکنم ولی تا الان حل نشده.فقط بدونید مشکل من مشکل خیلیای دیگه هم هست واگر مشکل من حل شه یعنی گره خیلیای دیگه هم باز شده و به خواستشون رسیدن.ازتون میخوام منو قابل بدونید و بنده رو از دعاهاتون محروم نکنید.انشاالله بتونم جبران کنم.التماس دعا. یا حقRoseRoseRoseRoseRoseRoseRose
سلام

تا نيايد گره از كار بشر وا نشود

اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم

اللهم عجل لوليك الفرج

اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم

يا ابالفضل العباس عليه السلام
با سلام

بنده حقیر به نوبه خودم دعاگوی شما هستم اما توسل به ائمه بهترین و نزدیکترین راه است خصوصا توسل به " بی بی دو عالم" !

نذر و توسل گره گشاست ان شاالله!

یا علی
(۲۵/آذر/۹۱ ۴:۳۵)Anti gods نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت همه دوستان عزیز
خیلی وقتیه مشکلیه برام پیش اومده که متاسفانه حل نشده.راستشو بخواید نمیخواستم اول تاپیکی بزنم ومیخواستم در بخش التماس دعاها این مسئله رو مطرح کنم ولی گفتم شاید اینجوری بیشتر توجه بشه.
از همه شما میخوام با دلهای پاکتون برای رفع مشکل بنده دعا کنید انشاالله خدا به ندای دل شما پاسخ میده ومشکل بنده رو حل میکنه.خودم خیلی دعا میکنم ولی تا الان حل نشده.فقط بدونید مشکل من مشکل خیلیای دیگه هم هست واگر مشکل من حل شه یعنی گره خیلیای دیگه هم باز شده و به خواستشون رسیدن.ازتون میخوام منو قابل بدونید و بنده رو از دعاهاتون محروم نکنید.انشاالله بتونم جبران کنم.التماس دعا. یا حقRoseRoseRoseRoseRoseRoseRose

بسم الله

سلام.

ان شاء الله هر چی صلاحه همون اتفاق براتون بیفته.

به نیت حل مشکلتون و عاقبت بخیریتون ان شاء الله 110 صلوات با عجل فرجهم میفرستم.

البته اینکه دعا میکنم یا صلوات میفرستم گفتن نداره قصد این بنده حقیر در همه ی این پست هایی که برای التماس دعا میزنم اینه که فقط بگم که مارو هم در مشکلاتتون شریک بدونید و تسلای خاطر عزیزان باشیم .

ان شاء الله که همه ی دوستان گرامی تالار سلامت و عاقبت بخیر باشند.

التماس دعا
(۲۵/آذر/۹۱ ۴:۳۵)Anti gods نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت همه دوستان عزیز
ان شاء الله بحق عمه سه ساله امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، حضرت رقیه(سلام الله علیها) که این روزها و شبها داریم به ایام شهادتشون نزدیک میشیم، مشکل شما هم هرچه زودتر حل بشه...
آمین یارب العالمین...
ان شاء الله من هم به نیت رفع مشکل شما حدیث شریف کساء رو خواهم خوند.
بسم الله

باعرض سلام خدمت دوستان گرامی

حقیقتش مدتی هست که مادر و پدر این بنده حقیر دچار کسالت و بیماری شدند.

البته خدا رو هزاران مرتبه شکر که مادرم کمی بهبود یافتند اما پدرم متاسفانه هنوز مثل قبل هستند.

از شما دوستان گرامی تالار خواهشمندم که برای مادر و پدر این بنده حقیر لطف کنید دعا کنید...

براستی که مادر و پدر مهربان دو نعمت بزرگ از جانب خداوند هستند ان شاء الله که همه ی دوستان تالار

مادر و پدر گرامیشان زندگی همراه با سلامتی داشته باشند.

التماس دعا
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
آدرس های مرجع