تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
(۲۸/خرداد/۹۲ ۲۲:۱۰)mahdi2012 نوشته است: [ -> ]هنوزم باور نمیکنم این اتفاق خوب واسم افتاد... گفتم خدایا اوضاع خرابه تا دو هفته دیگه درستش کن ولی باور نداشتم ولی درست شد!! خیلی جالبه. چقدر خدا مهربونه

شاید از تاثیر دعای دسته جمعی بچه های اینجا بوده.SmileHeart

ان شاالله به حق صاحب این ماه همه دوستان به دعاهاشون برسن.الهی آمین
Heart

دعا برای منو هم لطفا فراموش نکنید.Blush

ممنونم
(۲۸/خرداد/۹۲ ۱۷:۲۹)میثاق نوشته است: [ -> ]به نام خدا

سلام خدمت دوستان عزیز

من مشکلی تو زندگیم بوجود اومده که خیلی به دعاتون نیاز دارم...
دعا کنید هیچوقت بخاطر مسائل زندگی که برای همه افراد هست اتصالم به خدا قطع نشه...
دعا کنید از خدا دور نشم...
دعا کنید عبدالشیطان نباشم...
دعا کنید که هیچوقت زندگیم به افراد پست و حقیر گره نخوره...
دعا کنید برسم به اون معنویتی که همیشه آرزوم بوده و دنبالش تا کجاها که نرفتم ولی...

خواهش می کنم، برام دعا کنید...دعا کنید...دعا کنید...
بخصوص که ماه شعبان هست و به نیمه شعبان نزدیک میشیم...به حق امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) قسمتون میدم اول برای فرج حضرت صاحب دعا کنید و اگر قابل دونستید برای من حقیر هم دعا کنید...خواهش میکنم...

چو بشکفد به لبت غنچه های یاس دعا
تو را به فاطمه(سلام الله علیها) سوگند، التماس دعاHeart

بسم الله

با عرض سلام

ان شاء الله که به بهترین نحو ممکن که صلاحتونه مشکلتون حل شه و عاقبت بخیر بشید به نیت حل مشکل شما ان شاء الله 110 صلوات با عجل فرجهم میفرستم.

(۲۸/خرداد/۹۲ ۱۸:۳۲)termeh نوشته است: [ -> ]سلام به همگی
من از همه ی شما التماس دعا دارم نه واسه خودم واسه داییم که 34 سال بیشتر نداره ولی به اندازه یه آدم 80 ساله درد و مصیبت کشیده.نمونش اینکه 3 سال پیش زنش بهش خیانت کرد و طلاق گرفت و بچه هاشو هم برد.الانم دیر به دیر بهش سر میزنن.دیگه اینکه پارسال دوباره ازدواج کرد.با خانومش تو راه سفر تصادف کردن و الان تقریبا قطع نخاع هست و نمیتونه راه بره(وضعیت خیلی بدتر از اینیه که دارم میگم)و الان خودش وخانومش بجای این که از زندگیشون لذت ببرن دچار این وضعیت شدن و ... اینو هم بگم که بسیار بسیار آدم متدینیه
خلاصه من از شما میخوام واسش دعا کنید .هر چند ما هر نذر و نیازی که فکر کنین کردیم ولی ناامید نیستیم.
ممنون میشم

با عرض سلام

خیلی ناراحت شدم Sadان شاء الله به نیت حل شدن مشکلات دایی بزرگوارتون به بهترین نحو که صلاحشون هست و عاقبت بخیرشدنشون 110 صلوات با عجل فرجهم میفرستم.

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام خدمت شما دوستان گرامی.

برای رفع مشکلات شما عزیزان ان شاء الله 100 صلوات می فرستم.

التماس دعا؛ در پناه حق زنده و پیروز باشید.
با سلام خدمت همه دوستان گرامی

ان شاالله به نیت سلامتی همه دوستان و التماس دعا گویان و عاقبت بخیری این جمع معنوی 1000 صلوات همراه با عجل فرجهم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و ععجل فرجهم
با اجازه ی خدای مهربونم و امام رضام

سلام به همه بیداری اندیشه ای ها...برادرها (Beard /Basiji / Bi Dandoon )و خواهرا(Angel / Rose ) ی بزرگوارم ( Big GrinWink)

آخه من نمیدونم این درسته آدم عضو بیداری اندیشه باشه اینهمه برادر و خواهر خوب داشته باشه ولی 3 سال پشت کنکوری باشه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!(به خودت بخند بچه!!Big Grin)

شما به غیرتتون برنمیخوره خواهر کوچیکتون پشت کنکور باشه شیطون کیف کنه؟؟Blush....

دیگه امسال اومدم از همه تون دعای زورکی بخوام .........تا پستو دیدی 2 تا صلوات بفرس 5 بار نقل قول کن وگرنه تا دو روز دیگه کامپیوترت منفجر میشه ...Big Grin

خلاصه جمعه صبح سره جلسه منتظر انرژی مثبت همه تونم...Blush

یادتون نره ها ساعت 7.5 جمعه .....یه ضربدر بزن به دستت یادت نره..Big Grin

الهی فدات شم امام رضا ببین که اومدم تو این پست نوشتم که هوامو داشته باشی

تو این پست فقط کسایی میان که شما به دلشون نظر کردین و عشقتون تو تارو پود وجودشونه...Heart

دعا کنید شرمنده ی نگاه مهربون پدر و مادرم نشم ....ممنون از همه تون Heart
بسم الله
بچه ها برای یکی از دوستام یه مشکلی پیش اومده (مادر شوهرش داره بعد از یک سال عقد الان که نزدیک عروسیشه همه چیزو بهم میریزه )براش خیلی خیلی اورژانسی دعا کنید انشالله مشکلش حل شد بهتون خبر میدم

بچه ها دوستم فردا عروسیشه ممنون که دعا کردین
بسم الله

با عرض سلام خدمت دوستان گرامی

حقیر چندوقته درگیر بیماری شدم که رایج هست اما دوره درمان من طولانی شده و الان از مطب دکتر اومدم خیلی ناراحتم دکتر گفت تا دو هفته دیگه که مجدد وقت دکتر دارم بخاطر داروهام نمیتونم روزه بگیرم و اگر این داروها جواب بده وخوب بشم میتونم روزه بگیرم وگرنه کلا ماه رمضان امسال نمیتونم روزه بگیرم بدجور دلم گرفته که نمیتونم روزه بگیرم.
از شما دوستان گرامی میخوام با قلبهای پاکتون برام دعا کنید که شفا پیدا کنم....

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
(۱۰/تیر/۹۲ ۱۱:۵۹)farzaneh نوشته است: [ -> ]بسم الله

حقیر چندوقته درگیر بیماری شدم که رایج هست اما دوره درمان من خیلی طولانی شده و الان از مطب دکتر اومدم خیلی ناراحتم دکتر گفت تا دو هفته دیگه که مجدد وقت دکتر دارم بخاطر داروهام نمیتونم روزه بگیرم و اگر این داروها جواب بده وخوب بشم میتونم روزه بگیرم وگرنه کلا ماه رمضان امسال نمیتونم روزه بگیرم بدجور دلم گرفته که نمیتونم روزه بگیرم.

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا

ایشالله به زودی زود خوب میشی.WinkHeart

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمRose

به نیت سلامتی شما.Rolleyes
(۱۰/تیر/۹۲ ۱۱:۵۹)farzaneh نوشته است: [ -> ]بسم الله

حقیر چندوقته درگیر بیماری شدم که رایج هست اما دوره درمان من طولانی شده و الان از مطب دکتر اومدم خیلی ناراحتم دکتر گفت تا دو هفته دیگه که مجدد وقت دکتر دارم بخاطر داروهام نمیتونم روزه بگیرم و اگر این داروها جواب بده وخوب بشم میتونم روزه بگیرم وگرنه کلا ماه رمضان امسال نمیتونم روزه بگیرم بدجور دلم گرفته که نمیتونم روزه بگیرم.

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
انشالله به حق همون حضرت مهدی ع که وبتو برای صلوات ایشون اختصاص دادی خود اقا زودتر شفا بهت بده. ولی گفتن الخیر فی ما وقع. هر چی براس ادم پیش امد خیر.
به نام خدا
سلام به همگی شما دوستان خوبم.Heart
میدونم که در این تالار دلهای پاک زیادی وجود داره.

من در یک شرایطی قرار گرفتم که خیلی خیلی به دعای شماها نیاز دارم،واقعأ واسه منه حقیر اگه امکان داره دعا کنید.
میدونم دعای شماها خیلی ارزشمنده.
حتی کسانی که ازم شاید دله خوشی نداشته باشن.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
آدرس های مرجع