با سلام خدمت همه دوستان گرامی
ان شاالله به نیت سلامتی همه دوستان و التماس دعا گویان و عاقبت بخیری این جمع معنوی 1000 صلوات همراه با عجل فرجهم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و ععجل فرجهم
با اجازه ی خدای مهربونم و امام رضام
سلام به همه بیداری اندیشه ای ها...برادرها (

/

/

)و خواهرا(

/

) ی بزرگوارم (

)
آخه من نمیدونم این درسته آدم عضو بیداری اندیشه باشه اینهمه برادر و خواهر خوب داشته باشه ولی 3 سال پشت کنکوری باشه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!(به خودت بخند بچه!!

)
شما به غیرتتون برنمیخوره خواهر کوچیکتون پشت کنکور باشه شیطون کیف کنه؟؟

....
دیگه امسال اومدم از همه تون دعای زورکی بخوام .........تا پستو دیدی 2 تا صلوات بفرس 5 بار نقل قول کن وگرنه تا دو روز دیگه کامپیوترت منفجر میشه ...
خلاصه جمعه صبح سره جلسه منتظر انرژی مثبت همه تونم...
یادتون نره ها ساعت 7.5 جمعه .....یه ضربدر بزن به دستت یادت نره..
الهی فدات شم امام رضا ببین که اومدم تو این پست نوشتم که هوامو داشته باشی
تو این پست فقط کسایی میان که شما به دلشون نظر کردین و عشقتون تو تارو پود وجودشونه...
دعا کنید شرمنده ی نگاه مهربون پدر و مادرم نشم ....ممنون از همه تون

بسم الله
بچه ها برای یکی از دوستام یه مشکلی پیش اومده (مادر شوهرش داره بعد از یک سال عقد الان که نزدیک عروسیشه همه چیزو بهم میریزه )براش خیلی خیلی اورژانسی دعا کنید انشالله مشکلش حل شد بهتون خبر میدم
بچه ها دوستم فردا عروسیشه ممنون که دعا کردین
بسم الله
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
حقیر چندوقته درگیر بیماری شدم که رایج هست اما دوره درمان من طولانی شده و الان از مطب دکتر اومدم خیلی ناراحتم دکتر گفت تا دو هفته دیگه که مجدد وقت دکتر دارم بخاطر داروهام نمیتونم روزه بگیرم و اگر این داروها جواب بده وخوب بشم میتونم روزه بگیرم وگرنه کلا ماه رمضان امسال نمیتونم روزه بگیرم بدجور دلم گرفته که نمیتونم روزه بگیرم.
از شما دوستان گرامی میخوام با قلبهای پاکتون برام دعا کنید که شفا پیدا کنم....
اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
(۱۰/تیر/۹۲ ۱۱:۵۹)farzaneh نوشته است: [ -> ]بسم الله
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
حقیر چندوقته درگیر بیماری شدم که رایج هست اما دوره درمان من طولانی شده و الان از مطب دکتر اومدم خیلی ناراحتم دکتر گفت تا دو هفته دیگه که مجدد وقت دکتر دارم بخاطر داروهام نمیتونم روزه بگیرم و اگر این داروها جواب بده وخوب بشم میتونم روزه بگیرم وگرنه کلا ماه رمضان امسال نمیتونم روزه بگیرم بدجور دلم گرفته که نمیتونم روزه بگیرم.
از شما دوستان گرامی میخوام با قلبهای پاکتون برام دعا کنید که شفا پیدا کنم....
اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
انشالله به حق همون حضرت مهدی ع که وبتو برای صلوات ایشون اختصاص دادی خود اقا زودتر شفا بهت بده. ولی گفتن الخیر فی ما وقع. هر چی براس ادم پیش امد خیر.
به نام خدا
سلام به همگی شما دوستان خوبم.
میدونم که در این تالار دلهای پاک زیادی وجود داره.
من در یک شرایطی قرار گرفتم که خیلی خیلی به دعای شماها نیاز دارم،واقعأ واسه منه حقیر اگه امکان داره دعا کنید.
میدونم دعای شماها خیلی ارزشمنده.
حتی کسانی که ازم شاید دله خوشی نداشته باشن.