۱۸/آذر/۹۱, ۱۵:۰۹
با تشکر از همه دوستان و عزیزان ...
ابدا لایق این همه لطف نبوده و نیستم ، و واقعا ازین همه لطف احساس خجالت کردم.
از محمد عزیز بابت ایجاد تاپیک هم تشکر ویژه می کنم ...
بعد از یک هفته تشنج و بی خوابی وقتی ارسال ها و نظرات شما رو دیدم حس مثبت و سرحالی جدیدی بمن وارد شد و این شب تا صبح رو با انرژی مضاعفی گذروندم ،.... خدا خیر و عوضتان بدهد و برای همگی شما رستگاری و فوز عظیم را از خداوند خواستارم.
عمل جراحی بنده به فردا صبح موکول شد ، اگر از بیهوشی بیرون آمدم در اولین فرصت به پیشگاه شما دوستان و سروران گرامی بازخواهم گشت و اگر نه این آخرین ارسال بنده خواهد بود.
باز هم از همه ی شما بابت زحماتی که کشیدید و توجهی که فرمودید و مرا تحمل کردید سپاسگذارم. حلال بفرمایید.
انتظار و بلاتکلیفی تا فردا خیلی سخته.
لبیک یا صاحب الزمان.
خدانگهدار...

ابدا لایق این همه لطف نبوده و نیستم ، و واقعا ازین همه لطف احساس خجالت کردم.
از محمد عزیز بابت ایجاد تاپیک هم تشکر ویژه می کنم ...
بعد از یک هفته تشنج و بی خوابی وقتی ارسال ها و نظرات شما رو دیدم حس مثبت و سرحالی جدیدی بمن وارد شد و این شب تا صبح رو با انرژی مضاعفی گذروندم ،.... خدا خیر و عوضتان بدهد و برای همگی شما رستگاری و فوز عظیم را از خداوند خواستارم.
عمل جراحی بنده به فردا صبح موکول شد ، اگر از بیهوشی بیرون آمدم در اولین فرصت به پیشگاه شما دوستان و سروران گرامی بازخواهم گشت و اگر نه این آخرین ارسال بنده خواهد بود.
باز هم از همه ی شما بابت زحماتی که کشیدید و توجهی که فرمودید و مرا تحمل کردید سپاسگذارم. حلال بفرمایید.
انتظار و بلاتکلیفی تا فردا خیلی سخته.
لبیک یا صاحب الزمان.
خدانگهدار...

![[تصویر: 57769940764841716380.jpg]](http://img4up.com/up2/57769940764841716380.jpg)